בעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו
- 
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מליח לגשת לתוכן שלו: תעלה צילום מסך של נהול דיסקים באר נא לי - מה ואיך? @איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מליח לגשת לתוכן שלו: תעלה צילום מסך של נהול דיסקים באר נא לי - מה ואיך? וינדוס X ושם ניהול דיסקים 
- 
@איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מליח לגשת לתוכן שלו: תעלה צילום מסך של נהול דיסקים באר נא לי - מה ואיך? וינדוס X ושם ניהול דיסקים @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מליח לגשת לתוכן שלו: @איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מליח לגשת לתוכן שלו: תעלה צילום מסך של נהול דיסקים באר נא לי - מה ואיך? וינדוס X ושם ניהול דיסקים  
- 
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מליח לגשת לתוכן שלו: @איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מליח לגשת לתוכן שלו: תעלה צילום מסך של נהול דיסקים באר נא לי - מה ואיך? וינדוס X ושם ניהול דיסקים  
- 
@איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @איש-שלו 
 הציעו לי לפנות למתכנת חובב, שאולי אפשר עם R סטודיו.
 מישהו יודע לעבוד עם זה?השאלה מה רואים בצילו"מ של ניוהל דיסקים [עדיין לא נפתח בנטפרי] 
 אם מזוהה 0 אז כדאי לפנות למשחזר מידע (מהפורום או כה"ג) [פעמים נדירות זו בעיה של הכבל, כדאי לא גע כרגע בדיסק כי זה יכול להזיק לשיחזור].
- 
@איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @איש-שלו 
 הציעו לי לפנות למתכנת חובב, שאולי אפשר עם R סטודיו.
 מישהו יודע לעבוד עם זה?השאלה מה רואים בצילו"מ של ניוהל דיסקים [עדיין לא נפתח בנטפרי] 
 אם מזוהה 0 אז כדאי לפנות למשחזר מידע (מהפורום או כה"ג) [פעמים נדירות זו בעיה של הכבל, כדאי לא גע כרגע בדיסק כי זה יכול להזיק לשיחזור].
- 
- 
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 raw מזוהה במלוא גודלו? 
 [עדיין לא עלה לי..]
- 
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 raw מזוהה במלוא גודלו? 
 [עדיין לא עלה לי..]@DANIEL-4 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 raw מזוהה במלוא גודלו? 
 [עדיין לא עלה לי..]פשוט בסיסי RAW תקין (מחיצ.. = 186301 GB 186301 %100 
- 
 [עדיין לא עלה לי..]
- 
@DANIEL-4 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 raw מזוהה במלוא גודלו? 
 [עדיין לא עלה לי..]פשוט בסיסי RAW תקין (מחיצ.. = 186301 GB 186301 %100 @איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 raw מזוהה במלוא גודלו? 
 [עדיין לא עלה לי..]פשוט בסיסי RAW תקין (מחיצ.. = 186301 GB 186301 %100 אם ככה בע"ה יש סיכוי. 
 מאיפה אתה בארץ?
- 
@איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 raw מזוהה במלוא גודלו? 
 [עדיין לא עלה לי..]פשוט בסיסי RAW תקין (מחיצ.. = 186301 GB 186301 %100 אם ככה בע"ה יש סיכוי. 
 מאיפה אתה בארץ?
- 
@איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 
 ביתר עילית.אה לא ריאלי.. 
 אפשר לנסות מרחוק
 יש לך ANY DESK?
- 
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 תמחוק ציטוט לא אחזתי 
 תודה
- 
דיסק 'אוצר החכמה' [מהסוג הקודם - 2 טרה, חברת Transcend] 
 פתאום אינו מזוהה על ידי המחשב.
 [ניסיתי במאפיינים - 0 מקום בשימוש, 0 מקום פנוי].למעשה בפעם האחרונה שחיברתי אותו - הייתי באמצע תהליך של שדרוג אוצר החכמה [בשדרוג מרחוק, ע"י קובץ שהם שלחו לי], 
 וכבר היה ב-71%, ואז המחשב נתקע [לא זז, כולל סמן העכבר, כולל מנהל המשימות...]
 הפעלתי מחדש; קיבלתי הודעה [כרגיל פעמים רבות] ''סרוק ותקן', ולהבדיל מפעמים אחרות - הוריתי 'תקן'. כשחזרתי - זה מה שראיתי: האם יש מה לעשות? האם צריך ללכת למשחזר מידע? @איש-שלו כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: דיסק 'אוצר החכמה' [מהסוג הקודם - 2 טרה, חברת Transcend] 
 פתאום אינו מזוהה על ידי המחשב.
 [ניסיתי במאפיינים - 0 מקום בשימוש, 0 מקום פנוי].למעשה בפעם האחרונה שחיברתי אותו - הייתי באמצע תהליך של שדרוג אוצר החכמה [בשדרוג מרחוק, ע"י קובץ שהם שלחו לי], 
 וכבר היה ב-71%, ואז המחשב נתקע [לא זז, כולל סמן העכבר, כולל מנהל המשימות...]
 הפעלתי מחדש; קיבלתי הודעה [כרגיל פעמים רבות] ''סרוק ותקן', ולהבדיל מפעמים אחרות - הוריתי 'תקן'. כשחזרתי - זה מה שראיתי: האם יש מה לעשות? האם צריך ללכת למשחזר מידע? אם לא הסתדרת תפנה אלי במייל egozkokus1 בג'ימייל 
- 
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: @DANIEL-4 תמחוק ציטוט לא אחזתי 
 תודה@DANIEL-4 כתב בבעיה | דיסק חיצוני שהמחשב לא מצליח לגשת לתוכן שלו: אם תהיה פנוי לעזרני - אנא הודיעני. 
 גם @מתכנת-חובב הציע עזרה.
 כל הקודם זוכה...