בירור | קניה מאלי אקספרס
-
@יוסי1212 כתב בבירור | קניה מאלי אקספרס:
לא אני קניתי בסין בלי שום דבר וגירסא היה עליו גירסא רוסית
לפני כמה זמן קנית?
אני מעוניין להזמין כרגע מכשיר ולצרוב עליו את הגירסא של @ מישהו12 - הבעיה היא שהגירסא הזו לא מתאימה לקין מהדור הישן (מנסיון, צרבתי ונדפק לי המכשיר), ואני מעוניין לדעת אם למה שהזמנת זה כן טוב.
אשמח אם תוכל לעלות צילו"מ של ה"אודות" בטלפון
(או יותר טוב של המפרט המלא - אם פתוח לך בטלפון מצב מפתחים, אפשר לראות זאת כך: מקישים - #2103#* נכנסים תחת הלשונית "DEBUG&LOG", ושם בשורה השניה "SYSTEM INFO" ואז לוחצים בשורה הראשונה "VERSION INFO", ושם בשורה "MODEM VERSION" יש את המידע).תודה רבה!
@יאיר-דניאל אני הזמנתי את המכשיר מזמן כשהוא יצא. ועשיתי כמו שכתוב במדריכים להוסיף וולטה והצליח. אבל לפני זמן קצר עשיתי גירסא אצל דיין תקשורת בגלל האפשרות לערוך מספר בספר טלפונים והגירסא שלו לא תומך בזה (הטלפונים שלו כן הגירסא שלו לא תומך) ועדיין לא הלכתי אליו להחזיר ממילא הגירסא עכשיו היא לא הרוסית
-
@יוסי1212 כתב בבירור | קניה מאלי אקספרס:
לא אני קניתי בסין בלי שום דבר וגירסא היה עליו גירסא רוסית
לפני כמה זמן קנית?
אני מעוניין להזמין כרגע מכשיר ולצרוב עליו את הגירסא של @ מישהו12 - הבעיה היא שהגירסא הזו לא מתאימה לקין מהדור הישן (מנסיון, צרבתי ונדפק לי המכשיר), ואני מעוניין לדעת אם למה שהזמנת זה כן טוב.
אשמח אם תוכל לעלות צילו"מ של ה"אודות" בטלפון
(או יותר טוב של המפרט המלא - אם פתוח לך בטלפון מצב מפתחים, אפשר לראות זאת כך: מקישים - #2103#* נכנסים תחת הלשונית "DEBUG&LOG", ושם בשורה השניה "SYSTEM INFO" ואז לוחצים בשורה הראשונה "VERSION INFO", ושם בשורה "MODEM VERSION" יש את המידע).תודה רבה!
@יאיר-דניאל mocortm_17B_release_w19.14.2_debug. Release date 6-20-2019
-
@יאיר-דניאל mocortm_17B_release_w19.14.2_debug. Release date 6-20-2019
@יוסי1212 אבל לא התקנת את הגירסא של @ מישהו12 נכון?
-
@יוסי1212 אבל לא התקנת את הגירסא של @ מישהו12 נכון?
@יאיר-דניאל לא התקנתי גירסא רוסית ואחר כך התקינו איזה גירסא מ דיין תקשורת kosherqin y&s v1.0