שאלה | תשובה מוגדרת במייל
-
@צדיק-תמים עכשיו כבר אין לי את זה כי כבר לחצתי על זה
זה בעצם 3 ריבועים כל ריבוע תשובה אחרת וכשאני לוחץ עליו נפתח תשובה למייל עם התשובה שלחצתי -
זה בעצם 3 ריבועים כל ריבוע תשובה אחרת וכשאני לוחץ עליו נפתח תשובה למייל עם התשובה שלחצתי@1478 כתב בשאלה | תשובה מוגדרת במייל:
אז זה לא מגיע מהם אלא הצעה אוטומטית של ג'ימייל
-
@אליהו-א.ב בדיוק
איך זה עובד? -
@אליהו-א.ב בדיוק
איך זה עובד? -
@1478 מברור קצר
כפתורים כאלה נקראים "ReplyAction", אבל Google מאפשרת את זה רק ל-Gmail Partners או חשבונות מאומתים ברמות גבוהות (SPF/DKIM ו-Branding)@אליהו-א.ב במייל פשוט אי אפשר?
-
@אליהו-א.ב במייל פשוט אי אפשר?
-
@1478 מברור קצר
כפתורים כאלה נקראים "ReplyAction", אבל Google מאפשרת את זה רק ל-Gmail Partners או חשבונות מאומתים ברמות גבוהות (SPF/DKIM ו-Branding)@אליהו-א.ב כתב בשאלה | תשובה מוגדרת במייל:
@1478 מברור קצר
כפתורים כאלה נקראים "ReplyAction", אבל Google מאפשרת את זה רק ל-Gmail Partners או חשבונות מאומתים ברמות גבוהות (SPF/DKIM ו-Branding)לא יודע מאיפה הבאת את זה.
גוגל עצמה מציעה את זה פתאום לפעמים למיילים רגילים שבין איש לרעהו. -
@אליהו-א.ב כתב בשאלה | תשובה מוגדרת במייל:
@1478 מברור קצר
כפתורים כאלה נקראים "ReplyAction", אבל Google מאפשרת את זה רק ל-Gmail Partners או חשבונות מאומתים ברמות גבוהות (SPF/DKIM ו-Branding)לא יודע מאיפה הבאת את זה.
גוגל עצמה מציעה את זה פתאום לפעמים למיילים רגילים שבין איש לרעהו.@צדיק-וטוב-לו-0 אי אפשר לשלוח הודעת מייל מחשבון רגיל עם כזה כפתור
-
@צדיק-וטוב-לו-0 אי אפשר לשלוח הודעת מייל מחשבון רגיל עם כזה כפתור
@אליהו-א.ב
אני לא מדבר שאתה בוחר כאלו קופסאות, אלא שהם נוצרות אוטומטי לפי איזה אוליגרתם של גוגל.
מציאות.