המלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!
-
יש לכם באג\הצעת שיפור בקשר לאוצריא?
הכי טוב - שפשוט תיכנסו לגיטאב פה, ותכתבו שם.
אבל אם אין לכם כח\אין לכם גיטאב, אז פשוט כתבו פה, ובעז"ה פעם בכמה ימים אני ירכז את הבעיות\הערות, ואעלה אותם לגיטאב.
(אם אפשר, תכתבו בתחילת הפוסט, האם זו הודעה על באג, או הצעת ייעול, למען הסדר הטוב) -
באג
(@דאנציג) בהוספת ספרים חדשים בגרסאות החדשות של @ י.-פל. לא מופיעים הספרים עד התקנה מחדש של התוכנה. (בגרסאות הקודמות בסגירת התוכנה הם היו נכנסים). -
יש לכם באג\הצעת שיפור בקשר לאוצריא?
הכי טוב - שפשוט תיכנסו לגיטאב פה, ותכתבו שם.
אבל אם אין לכם כח\אין לכם גיטאב, אז פשוט כתבו פה, ובעז"ה פעם בכמה ימים אני ירכז את הבעיות\הערות, ואעלה אותם לגיטאב.
(אם אפשר, תכתבו בתחילת הפוסט, האם זו הודעה על באג, או הצעת ייעול, למען הסדר הטוב)@יאיר-דניאל
באג
מהגירסא האחרונה כשבוחרים טקסט באוצריא אם גוללים את המסך הקטע הנבחר עובר מקום ולא נשאר בטקסט שבחרת.
מפריע בעיקר שלא ניתן לבחור יותר מאשר הגודל של המסך, כיון שברגע שיורדים לבחור קטע שמופיע מתחת המסך הכל מתערבב. -
באג
גם לאחר יצירת אינדקס, החיפוש לא עובד בצורה חלקה\לא עובד בכלל.
(לפחות אצלי ואצל עוד חבר) -
הצעת ייעול
הסתרת שמות קודש כדאי שיהיה על כל 7 השמות ולא רק שם הוי"ה
תודה רבה -
הצעת ייעול
תודה רבה@האדם-השלישי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
הצעת ייעול
תודה רבהדובר על זה. אבל צריך רשימה מסודרת, כי חלק גדול מהשמות נמצאים גם במקומות אחרים במשמעות של חול.
אם יש לך אפשרות להשיג רשימה כזו [בלי בעיה של זכויות יוצרים] - תבורך בכל הברכות האמורות במקימי התורה לעשות אותה. -
@האדם-השלישי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
הצעת ייעול
תודה רבהדובר על זה. אבל צריך רשימה מסודרת, כי חלק גדול מהשמות נמצאים גם במקומות אחרים במשמעות של חול.
אם יש לך אפשרות להשיג רשימה כזו [בלי בעיה של זכויות יוצרים] - תבורך בכל הברכות האמורות במקימי התורה לעשות אותה.@איש-שלו
קיבלתי פעם שני גופנים שחלק מאותיות חתוכות בצורה שלא יהיה חשש של מחיקת השם לחוששים במסך של מחשב ואם יתווספו באוצריא יוכל להביא תועלת מרובה (שונה מבר אילן ותורת אמת שיושבים על הגופנים שבמחשב...)
SHAG200.TTF
Shag100_0.ttf -
@יאיר-דניאל
באג
אם מקטינים את התוכנה במחשב וסרגל הכלים יורד ללמטה, סרגל הכלים (ספריה עיון איתור חיפוש מועדפים והגדרות) מפסיק לפעול, כך שאם פותחים ספר הוא לא נפתח וכו'.
יצויין שהספר באמת כן נפתח, ובפתיחה הבאה של התוכנה הוא יופיע, אבל בשעת מעשה החלון נשאר על ספריה (באם היא היתה פתוחה לפני שהקטנתם את החלון) ולא עובר לעיון. -
@איש-שלו
קיבלתי פעם שני גופנים שחלק מאותיות חתוכות בצורה שלא יהיה חשש של מחיקת השם לחוששים במסך של מחשב ואם יתווספו באוצריא יוכל להביא תועלת מרובה (שונה מבר אילן ותורת אמת שיושבים על הגופנים שבמחשב...)
SHAG200.TTF
Shag100_0.ttf@האדם-השלישי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@איש-שלו
SHAG200.TTF
Shag100_0.ttfתודה.
אני אינני הכתובת לזה
אני מפנה להרבנים @יום-חדש-מתחיל ו-@י.-פל נ"י[ובכל זאת אזכיר השאלה הרגילה : האמנם אין עליהם זכות יוצרים ? ]
-
סיכום ביניים:
עריכה: נוספו עוד באגים.
באגים:
א. בהוספת ספרים חדשים בגרסאות החדשות של @ י.-פל. לא מופיעים הספרים עד התקנה מחדש של התוכנה. (בגרסאות הקודמות בסגירת התוכנה הם היו נכנסים).
ב. מהגירסא האחרונה כשבוחרים טקסט באוצריא אם גוללים את המסך הקטע הנבחר עובר מקום ולא נשאר בטקסט שבחרת.
(מפריע בעיקר שלא ניתן לבחור יותר מאשר הגודל של המסך, כיון שברגע שיורדים לבחור קטע שמופיע מתחת המסך הכל מתערבב).
ג. גם לאחר יצירת אינדקס, החיפוש לא עובד בצורה חלקה\לא עובד בכלל.
ד. אם מקטינים את התוכנה במחשב וסרגל הכלים יורד ללמטה, סרגל הכלים (ספריה עיון איתור חיפוש מועדפים והגדרות) מפסיק לפעול, כך שאם פותחים ספר הוא לא נפתח וכו'.
ה. בהתקנה של גירסה 0.2.7. האינדקס מתאפס כל פעם שאני פותח את התוכנה,
וגם אחרי שהוא מסיים להתעדכן מופיעה עדיין הודעה במסך 'איתור' שהוא לא מעודכן,
ולמעשה לא מאתר ולא מחפש..
ו. בחיפוש - צריך לסמן כל חיפוש מחדש באיזה ספרים התוכנה תחפש, היא לא "זוכרת" מפעמים קודמות, ואין גם ברירת מחדל.הצעת ייעול:
א. הסתרת שמות קודש כדאי שיהיה על כל 7 השמות ולא רק שם הוי"ה
ב. הוספת היסטוריית חיפושים.
ג. יש אפשרות להגדיר שבטסקט של גמ' לדוג' לא יועתקו הסימני שאלה ותשובה.
(לענ"ד, בגמ' אפשר להוריד לגמרי את הסימני שאלה ותשובה מהספרים, אבל איני דעת יחיד) -
@איש-שלו כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
[ובכל זאת אזכיר השאלה הרגילה : האמנם אין עליהם זכות יוצרים ? ]
ע"פ הידוע לי זה נכתב לצורך זיכוי הרבים בעניין
אך אנסה לברר שוב.. -
הצעת ייעול נוספת שעניין הודעה על טעוית בספרים, יהיה אופציה לתיקון אוטומטי במחשב האישי,
כיום לכאורה ניתן לעשות זאת ע"י פתיחת התוכנה דרך מחשב זה \ דיסק מקומי \ אוצריא וכו' -
באגים שראיתי אצלי.
לא עברתי על כל השרשור, מאמין שיש כפילויות או דברים שתוקנו..
גרסה 0.2.7- לא ניתן לעדכן את התוכנה דרך התוכנה (בכל מקרה לא מצאתי את זה)
הכרטיסיות הקטנות נסגרות בטעות כי העיגול של האיקס גדול מדי - ואין שחזור כרטיסיות.
*פתחתי שיטה מקובצת ואח"כ ביצעתי חיפוש כללי בכל הספרים ופתחתי לעצמי כמה כרטיסיות מתוך החיפוש. המיקום שאחזתי בשיטה מקובצת נעלם. - הבחירת טקסט מאוד מרגיזה, מדי צבעים ואנימציות מיותרות (וגם אין סמן בחירת טקסט) מאוד קשה לבחור טקסט מספר.
- כשלוחצים על מקש ימני אחרי בחירה אי אפשר להשתחרר מהמילים העתקת הכל
- כשעברתי מספר לספר הקטעים שהגיעו מהחיפוש נעלמו (ועכשיו צריך לחפש מחדש) אולי כשגללתי באחד נגלל בעוד הרבה מקומות...
- אין קישור מספר לספר.
- אין הסטורית חיפושים
- אין גלילה חלקה וזה מציק בעין כי היא לא יכולה לעקוב אחרי הטקסט צריך גלילה כמו של אתר לא שהטקסט קופץ.
- בחרתי קטע מסויים בספר גללתי למעלה והסימון הכחול של הקטע הנבחר קפץ כל פעם ממקום למקום ולא נשאר על הבחירה שלי.
- ומדוע עם סימני פיסוק ושאלה ותשובה(צריך להעתיק לפעמים לוורד.
- בחרתי את כל המפרשים על קטע מסויים עם קונטרול A, ועשיתי העתק והדבקתי בוורד, במקום שכל מפרש יועתק בפסקה נפרדת, הכל בפסקה אחת עם הפסק של נקודותיים בין מפרש למפרש.
מקווה שזה הכל.
- לא ניתן לעדכן את התוכנה דרך התוכנה (בכל מקרה לא מצאתי את זה)
-
הצעת ייעול נוספת שעניין הודעה על טעוית בספרים, יהיה אופציה לתיקון אוטומטי במחשב האישי,
כיום לכאורה ניתן לעשות זאת ע"י פתיחת התוכנה דרך מחשב זה \ דיסק מקומי \ אוצריא וכו'@האדם-השלישי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
כיום לכאורה ניתן לעשות זאת ע"י פתיחת התוכנה דרך מחשב זה \ דיסק מקומי \ אוצריא וכו'הוצע כבר, ונסגר!
(לא הבנתי למה נסגר, אולי הכוונה לאפשרות דיווח אופליין שנוספה, ששומר לקובץ טקסט לשמירה מאוחרת, אך לא לכך נתכוונתי...) -
באג
בהתקנה של גירסה 0.2.7. האינדקס מתאפס כל פעם שאני פותח את התוכנה,
וגם אחרי שהוא מסיים להתעדכן מופיעה עדיין הודעה במסך 'איתור' שהוא לא מעודכן,
ולמעשה לא מאתר ולא מחפש. -
באגים שראיתי אצלי.
הכרטיסיות הקטנות נסגרות בטעות כי העיגול של האיקס גדול מדי - ואין שחזור כרטיסיות.
*פתחתי שיטה מקובצת ואח"כ ביצעתי חיפוש כללי בכל הספרים ופתחתי לעצמי כמה כרטיסיות מתוך החיפוש. המיקום שאחזתי בשיטה מקובצת נעלם. - הבחירת טקסט מאוד מרגיזה, מדי צבעים ואנימציות מיותרות (וגם אין סמן בחירת טקסט) מאוד קשה לבחור טקסט מספר.
- כשעברתי מספר לספר הקטעים שהגיעו מהחיפוש נעלמו (ועכשיו צריך לחפש מחדש) אולי כשגללתי באחד נגלל בעוד הרבה מקומות...
- אין קישור מספר לספר.
- אין הסטורית חיפושים
- אין גלילה חלקה וזה מציק בעין כי היא לא יכולה לעקוב אחרי הטקסט צריך גלילה כמו של אתר לא שהטקסט קופץ.
- בחרתי קטע מסויים בספר גללתי למעלה והסימון הכחול של הקטע הנבחר קפץ כל פעם ממקום למקום ולא נשאר על הבחירה שלי.
- בחרתי את כל המפרשים על קטע מסויים עם קונטרול A, ועשיתי העתק והדבקתי בוורד, במקום שכל מפרש יועתק בפסקה נפרדת, הכל בפסקה אחת עם הפסק של נקודותיים בין מפרש למפרש.
מקווה שזה הכל.
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
רוב דבריך נכונים. חלקם הוזכרו כפי שהערת בעצמך.
אבל מה שכתבת :
אין גלילה חלקה וזה מציק בעין כי היא לא יכולה לעקוב אחרי הטקסט צריך גלילה כמו של אתר לא שהטקסט קופץ.
אינו כך אצלי. אולי המחשב שלך אינו חזק מספיק?
-
אבל מה שכתבת :
אין גלילה חלקה וזה מציק בעין כי היא לא יכולה לעקוב אחרי הטקסט צריך גלילה כמו של אתר לא שהטקסט קופץ.
@איש-שלו תוכל לשתף סרטון?
אני אשתדל לצלם גם. -
אבל מה שכתבת :
@איש-שלו כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
גם אצלי זה היה כך, בגי' 0.2.6 אבל בגי' 0.2.7 זה נפתר, לכאו' עניין של מחשב
-
באגים שראיתי אצלי.
- אין קישור מספר לספר.
- אין הסטורית חיפושים
מקווה שזה הכל.
ומדוע עם סימני פיסוק ושאלה ותשובה(צריך להעתיק לפעמים לוורד.
מה כוונתך?
בכל מקרה לא מצאתי את זה)
כנ"ל
-
ומדוע עם סימני פיסוק ושאלה ותשובה(צריך להעתיק לפעמים לוורד.
מה כוונתך?
בכל מקרה לא מצאתי את זה)
כנ"ל
@יאיר-דניאל צודק, החסרתי קטע שאלתי לפני למה יש ניקוד בגמרות, וראיתי שאפשר להסיר את הניקוד, אבל אני הסימני שאלה ותשובה לא נראה לי מוסרים.
וזה שאלתי, לפעמים אני רוצה להעתיק את הגמ' לוורד וצריך למחוק את כל הסימנים.