המלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!
-
@י.-פל. כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
אנא תשובה מהירה:
כמה זמן מדליקים נרות בכל הארץ, חוץ מי-ם ב"ב מו"ע?
30? 40? 22?פשוט מאד, כנס לאתר של עיתים לבינה, ותעבור מעיר לעיר ותראה מה כתוב, למשל בית שמש
מה שכתוב שם זה אומר שזה ברירת מחדל בלוח הרגיל של העיר הזו בעיתים לבינה
הנה דוגמא נוספת - אלעד
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
תעבור מעיר לעיר
תודה רבה! ממש תודה רבה!!!
-
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@abc123 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
הקורא של הPDF יכול להיות טוב יותר
זה לא עניין של קורא, זה עניין של OCR - הקבצי שPDF בתוכנה לא עברו סריקת OCR, כך שא"א להעתיק מתוכן הספרים האלו.
זה לא נכון
כמעט בכל התוכנות של PDF אם מכניסים ספר שהוא אינו צילום אפשר להשחיר בו טקסט ולהעתיק ממנו
ובתוכנה זה לא קיים
לדוגמא את הקובץ 'הוראות הפעלה לתוכנת אוצריא' ברוב התוכנות אפשר להעתיק ממנו ובאוצריא א"א כלוםאם באמת תוכנס כזאת תוכנה זה ישדרג את אוצריא מפני שאז יהיה נוח להשתמש בתוכנה אף לקבצי PDF
@בליש כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
אם באמת תוכנס כזאת תוכנה זה ישדרג את אוצריא מפני שאז יהיה נוח להשתמש בתוכנה אף לקבצי PDF
זה באמת קשור לתוכנה שאיתה אוצריא משתמשת כדי לקרוא את הPDF, בגרסאות קודמות היה אפשר להעתיק טקסט מפוענח, אבל זה יצר בעיות, ולכן הורידו את האפשרות להעתיק מPDF.
-
-
@יום-חדש-מתחיל @sivan22 קודם כל, אני משתמש נלהב של התוכנה כבר יותר מחצי שנה, ואני חייב לומר שזו אחת ההמצאות הגאוניות שידע דורנו בתחום המאגרים התורניים! כה לחי!!
התקנתי בשבוע שעבר את גירסה 0.2.7 האחרונה (גירסת #666, האחרונה שנמצאת ב-github), וברצוני להעיר את תשומת לבכם לבאג קטן-
בחיפוש בתוך ספר, לחיצה על שורת החיפוש הופכת את המקלדת לאנגלית.
ייתכן שזה רק אצלי, אבל אני מדווח.
שוב יישר כח, המשיכו הלאה לזכות את עם ישראל, ושכרכם הרבה מאוד!!!עריכה: עכשיו ניסיתי שוב והכל היה תקין.
אך קודם זה כן קרה, אז אולי זה שווה בדיקה.@לייזר-ג @י.-פל. @יום-חדש-מתחיל נכון לעכשיו (גם בגרסה האחרונה- 0.9.48) התוכנה עדיין מחליפה את המקלדת לאנגלית במעבר לחיפוש בתוך ספר וכן בחיפוש הרגיל, וכן באיתור מקור.
זה לא קורה תמיד, ועל כן אינני יודע לשחזר בדיוק מתי זה קורה ומתי לא.דבר נוסף, בגירסה זו אין את כותר המיקום בתוך ספר (בדוגמא המצורפת, בגירסאות קודמות היה כתוב למעלה בכותר למשל יחזקאל פרק יח, וכעת הכותר העליון ריק.
כוונתי למיקום המסומן כאן:).
אשמח אם יתאפשר להוסיף זמנים גם לערד.
יישר כח!
-
@לייזר-ג @י.-פל. @יום-חדש-מתחיל נכון לעכשיו (גם בגרסה האחרונה- 0.9.48) התוכנה עדיין מחליפה את המקלדת לאנגלית במעבר לחיפוש בתוך ספר וכן בחיפוש הרגיל, וכן באיתור מקור.
זה לא קורה תמיד, ועל כן אינני יודע לשחזר בדיוק מתי זה קורה ומתי לא.דבר נוסף, בגירסה זו אין את כותר המיקום בתוך ספר (בדוגמא המצורפת, בגירסאות קודמות היה כתוב למעלה בכותר למשל יחזקאל פרק יח, וכעת הכותר העליון ריק.
אשמח אם יתאפשר להוסיף זמנים גם לערד.
יישר כח!
@לייזר-ג כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@לייזר-ג @י.-פל. @יום-חדש-מתחיל נכון לעכשיו (גם בגרסה האחרונה- 0.9.48) התוכנה עדיין מחליפה את המקלדת לאנגלית במעבר לחיפוש בתוך ספר וכן בחיפוש הרגיל, וכן באיתור מקור.
כמדומני שהוא ריק רק בפתיחת הספר, לאחר שגוללים הוא מזהה כותרות:
-
בחיפוש , אם יש תוצאה שהיא מקובץ PDF - כשנכנסים לקובץ- לא מסומן הטקסט שחופש, לא בדקתי בגי' האחרונה.
זכורני שזה פעל בגירסאות היותר ישנות, - קשור לעיין שוהרידו את הOCR מקבצי הPDF בתוכנה, או לא?
@י.-פל. -
@לייזר-ג כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
כמדומני שהוא ריק רק בפתיחת הספר, לאחר שגוללים הוא מזהה כותרות:
@איש-שלו עדיין זה פחות נוח מקודם, שזה הופיע כל הזמן.
שנית, מבדיקה שלי זה לאו דווקא עניין של תחילת ספר, אלא המקום הראשון אליו נכנסת לספר.
אני מגיע לספרים בדר"כ דרך חיפוש מקום ספציפי, אם דרך החיפוש ואם דרך איתור מקום.
(משנה לי כעורך תורני שחלק מעבודתו היא אימות מקורות, ובכל פעם לגלול ולחזור זה מעט לא נוח). -
שנית, מבדיקה שלי זה לאו דווקא עניין של תחילת ספר, אלא המקום הראשון אליו נכנסת לספר.
(משנה לי כעורך תורני שחלק מעבודתו היא אימות מקורות, ובכל פעם לגלול ולחזור זה מעט לא נוח).@לייזר-ג כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
(משנה לי כעורך תורני שחלק מעבודתו היא אימות מקורות, ובכל פעם לגלול ולחזור זה מעט לא נוח).אתה צודק במאה אחוז.
לא באתי אלא להגדיר את התופעה בדיוק, כדי למקד את המחשבה איך למצוא לה פתרון. -
@י.-פל.
לאחר ששיפרת כל כך את אפשרות העתקה מאוצריא, אני מעיז לבקש להוסיף להעתקה גם את הכותרת של הספר ומיקום, לכאורה זה להעתיק את השורה שזה כבר כתוב בה למעלה בצד ימין.אגב, הפיצ'ר לפתיחת קובץ PDF בתוכנה המוגדרת כברירת מחדל מתוך אוצריא נעלם בגרסה האחרונה [0.9.48] (או אולי לפניה).
וכאן ההזדמנות להודות על העבודה הרבה וההשקעה האדירה בתוכנה, פשוט הוספת כל כך הרבה לתוכנה, שזה הרבה יותר כיף להשתמש בה, ובפרט בגרסה האחרונה שבה התוכנה נעשתה מהירה במיוחד.
יישר כוחך -
@י.-פל.
לאחר ששיפרת כל כך את אפשרות העתקה מאוצריא, אני מעיז לבקש להוסיף להעתקה גם את הכותרת של הספר ומיקום, לכאורה זה להעתיק את השורה שזה כבר כתוב בה למעלה בצד ימין.אגב, הפיצ'ר לפתיחת קובץ PDF בתוכנה המוגדרת כברירת מחדל מתוך אוצריא נעלם בגרסה האחרונה [0.9.48] (או אולי לפניה).
וכאן ההזדמנות להודות על העבודה הרבה וההשקעה האדירה בתוכנה, פשוט הוספת כל כך הרבה לתוכנה, שזה הרבה יותר כיף להשתמש בה, ובפרט בגרסה האחרונה שבה התוכנה נעשתה מהירה במיוחד.
יישר כוחך@דאנציג כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
לאחר ששיפרת כל כך את אפשרות העתקה מאוצריא, אני מעיז לבקש להוסיף להעתקה גם את הכותרת של הספר ומיקום, לכאורה זה להעתיק את השורה שזה כבר כתוב בה למעלה בצד ימין.
מה אעשה שזה הדבר הראשון שאני מבטל בב"א?
אלא מה תאמר, להוסיף הגדרה?
ואז ההגדרות יראו כמו ההגדרות של ב"א... -
@דאנציג כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
לאחר ששיפרת כל כך את אפשרות העתקה מאוצריא, אני מעיז לבקש להוסיף להעתקה גם את הכותרת של הספר ומיקום, לכאורה זה להעתיק את השורה שזה כבר כתוב בה למעלה בצד ימין.
ואז ההגדרות יראו כמו ההגדרות של ב"א...@י.-פל. כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
ואז ההגדרות יראו כמו ההגדרות של ב"א...חשבתי שכבר דיברנו על זה, וסיכמנו....
https://chat.google.com/room/AAQA9Q2jmPg/dMOoz1cQV-4/ezwRwbBpJPU?cls=10
עכשיו לפחות יש עוד אחד שמבקש כמוני, אז כבר אינני עד אחד בעלמא...
-
ואז ההגדרות יראו כמו ההגדרות של ב"א...@י.-פל. אתה יכול לעשות אולי הגדרות "למתקדמים"
רק כרעיון ולא כהבעת עמדה לגופו של עניין. גם אני מבטל את זה בבר אילן אצלי
-
ואז ההגדרות יראו כמו ההגדרות של ב"א...@י.-פל. כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
אני מסכים איתך שאם אין מערכת קיצורי מקשים כמו בבר אילן, זה באמת מטרד, אבל אגלה לך סוד (ואל תגלה אותו לאף אחד), בבר אילן אתה יכול לעשות קיצורי מקשים [של אות בודדת בלבד] להעתקה עם כותרת ובלי כותרת והעתקת כותרת בלבד, כך שלמשל אצלי הגדרתי שC מעתיק עם כותרת, X מעתיק ללא כותרת, וV מעתיק כותרת בלבד, תנסה ותראה נפלאות.
ובכל זאת, כל פעם (כשצריך) להעתיק בנפרד את הכותרת זה מטריד, ולכן אבקש מרום מעלתו אולי ליצור העתקה עם כותרת בכפתור של קליק ימני עכ"פ (כמו בבר אילן).
-
אני מסכים איתך שאם אין מערכת קיצורי מקשים כמו בבר אילן, זה באמת מטרד, אבל אגלה לך סוד (ואל תגלה אותו לאף אחד), בבר אילן אתה יכול לעשות קיצורי מקשים [של אות בודדת בלבד] להעתקה עם כותרת ובלי כותרת והעתקת כותרת בלבד, כך שלמשל אצלי הגדרתי שC מעתיק עם כותרת, X מעתיק ללא כותרת, וV מעתיק כותרת בלבד, תנסה ותראה נפלאות.
ובכל זאת, כל פעם (כשצריך) להעתיק בנפרד את הכותרת זה מטריד, ולכן אבקש מרום מעלתו אולי ליצור העתקה עם כותרת בכפתור של קליק ימני עכ"פ (כמו בבר אילן).
@דאנציג כתב:
אני מסכים איתך ...
רק להזכיר, שבמידה והבקשה תתקבל - צריך גם לקבוע אופן כתיבת הכותרת:
א. מבחינת צורת המראה מקום [בתור התחלה: כותרת 1, כותרת 2, כותרת 3]
ב. מבחינת העיצוב: סוגריים, ריווח, שורה - לפני / אחרי. -
ואז ההגדרות יראו כמו ההגדרות של ב"א...חשבתי שכבר דיברנו על זה, וסיכמנו....
https://chat.google.com/room/AAQA9Q2jmPg/dMOoz1cQV-4/ezwRwbBpJPU?cls=10
עכשיו לפחות יש עוד אחד שמבקש כמוני, אז כבר אינני עד אחד בעלמא...
-
@איש-שלו כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
חשבתי שכבר דיברנו על זה, וסיכמנו....
זה הסיכום...
[מתחילים לחשוף סודות מהקבוצה...]@י.-פל. אצלי היה באג, שאחרי שחיפשתי מילה, הוא מצא אותה בPDF (אישי)
כשנכנסתי דרך החירת התוצאה, הוא דרש סיסמא (שכמובן אין לי), ניסיתי לדלג, ואז רשם כך:PdfException: No password supplied by PasswordProvider. #0 _PdfDocumentFactoryImpl._openByFunc (package:pdfrx/src/pdfium/pdfrx_pdfium.dart:292) <asynchronous suspension> #1 PdfDocumentListenable.load.<anonymous closure> (package:pdfrx/src/pdf_document_ref.dart:384) <asynchronous suspension> #2 objectSynchronized.<anonymous closure> (package:synchronized/src/extension_impl.dart:39) <asynchronous suspension> #3 BasicLock.synchronized (package:synchronized/src/basic_lock.dart:38) <asynchronous suspension> #4 objectSynchronized (package:synchronized/src/extension_impl.dart:36) <asynchronous suspension> #5 PdfDocumentListenable.load (package:pdfrx/src/pdf_document_ref.dart:378) <asynchronous suspension> ***On Windows, PDFium could not report errors correctly and every error is recognized as password error. To replace the error banner, set PdfViewerParams.errorBannerBuilder
מצו"ב הקלטת מסך:
-
@י.-פל. אצלי היה באג, שאחרי שחיפשתי מילה, הוא מצא אותה בPDF (אישי)
כשנכנסתי דרך החירת התוצאה, הוא דרש סיסמא (שכמובן אין לי), ניסיתי לדלג, ואז רשם כך:PdfException: No password supplied by PasswordProvider. #0 _PdfDocumentFactoryImpl._openByFunc (package:pdfrx/src/pdfium/pdfrx_pdfium.dart:292) <asynchronous suspension> #1 PdfDocumentListenable.load.<anonymous closure> (package:pdfrx/src/pdf_document_ref.dart:384) <asynchronous suspension> #2 objectSynchronized.<anonymous closure> (package:synchronized/src/extension_impl.dart:39) <asynchronous suspension> #3 BasicLock.synchronized (package:synchronized/src/basic_lock.dart:38) <asynchronous suspension> #4 objectSynchronized (package:synchronized/src/extension_impl.dart:36) <asynchronous suspension> #5 PdfDocumentListenable.load (package:pdfrx/src/pdf_document_ref.dart:378) <asynchronous suspension> ***On Windows, PDFium could not report errors correctly and every error is recognized as password error. To replace the error banner, set PdfViewerParams.errorBannerBuilder
מצו"ב הקלטת מסך:
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
הוא דרש סיסמא
היה פעם כבר באג כזה, לא זוכר בדיוק מה היה הפתרון, אולי לאנדקס מחדש, לא זוכר.