המלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!
-
@מענין-לשמוע כשאתה פותח את התוכנה.
@הבל-הבלים
צודק.
מה ההבדל? מתי כן ומתי לא?
אגב, לא ידעתי שאתה עשית את זה, ישר כח!! -
@הבל-הבלים
צודק.
מה ההבדל? מתי כן ומתי לא?
אגב, לא ידעתי שאתה עשית את זה, ישר כח!!@מענין-לשמוע תמצא לי מתי לא, אני יוכל לנסות להבין.
אגב, כמעט תמיד אם זה לא עובד - אפשר לבחור אחד מהקיצורי מקשים בהגדרות, וזה יעבוד. -
@מענין-לשמוע תמצא לי מתי לא, אני יוכל לנסות להבין.
אגב, כמעט תמיד אם זה לא עובד - אפשר לבחור אחד מהקיצורי מקשים בהגדרות, וזה יעבוד.@הבל-הבלים
נראה לי שזה מפסיק אחרי שמשתמשים עם העכבר בכמה לחיצות...
לא יודע, זה לא קוראה מיד. כשבחרתי פרשנים, העתקתי וכו' כלום לא קרה. כשפתחתי ספר חדש זה הפסיק לעבוד.יותר מהר לפתוח ידנית מה שאני רוצה מאשר לבחור אחד מקיצורי המקשים בהגדרות...
-
משהו יכול להסביר לי איך ה"מפרשים מתחת הטקסט" אמורים להיראות?
כרגע זה מוצג כחלק מטקסט הספר מה שאומר שאם יש הרבה פרשנים צריך לגלול ולגלול...
זה מה שרוצים? או שעדיף ליצור כמו הטור הצדדי מגירה קבועה נפתחת ונסגרת?@userbot
אין לי צ'אט. -
@userbot
אין לי צ'אט. -
אני רוצה להוציא גרסה הערב, אנא באגים...
שימו לב לא לכתוב מה שכבר נאמר ב20-30 הודעות האחרונות, כמדו' שהכל טופל/בטיפול.@י.-פל.
הצעת יעול:
כדאי במסך עיון אם אין ספרים יוצג הסרגל העליון הרגיל של המסך. בכל מקרה יש שם היסטוריה סימניות וכו', וכך גם ישאר ההגדרות של עיון. רק דפדוף בספריה חסר, צריך שכשאין ספרים הוא יתווסף למעלה או באמצע המסך, אך אין טעם שכל הסרגל ירד. -
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@י.-פל. באג קטן במידות ושיעורים. בשיעורי השטח התהפך בטעות הק"מ והדונם או שהתהפך ה'מ' וה'אל'. מצרף דוגמא
אין כאן טעות, דונם 1 הוא אלפית ק"מ רבוע,
כמו שבשעה אחת יש שישים דקות ולא להיפך@איש-צדיק-מידי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@י.-פל. באג קטן במידות ושיעורים. בשיעורי השטח התהפך בטעות הק"מ והדונם או שהתהפך ה'מ' וה'אל'. מצרף דוגמא
כמו שבשעה אחת יש שישים דקות ולא להיפך@איש-צדיק-מידי @יום-חדש-מתחיל ידעתי שאולי הבאתי דוגמא לא כ"כ מובנת, זה בדיוק הפוך, והנה הדוגמא ההפוכה, אולי זה יהיה יותר מובן

1 קמ"ר זה 1000 דונם??
בדיוק הפוך.
ועכשיו שים לב טוב למה שלא יכול להיות בשלושת התמונות הבאות.

אם לא מספיק מובן, ככל שב"אל" זה משהו יותר גדול התוצאה יורדת כדמוכח בתמונה הראשונה ושאחריה, אז איך פתאום בדונם זה עולה? אין זה כי אם שזה הפוך...
ואם כל זה עדיין לא מספיק, אז הנה ההוכחה הנצחת...

@יום-חדש-מתחיל כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
אז כמה זה יום לדעתך??? תלוי בכמה משתנה השקיעה ביום היום לאתמול?
וכמה מהלך אדם בינוני [עשר פרסאות]? זה משתנה לפי אורך היום???התשובה פשוטה, מהלך עשר פרסאות ביום, אין הכוונה מהלך 24 שעות. ודו"ק היטיב
ההסבר בגמרא הוא פשוט, שהכוונה ליום בינוני שבו יש 12 שעות (אפשר להוסיף, ערב פסח - תקופת ניסן ואכמ"ל) ובתוכנה הכוונה 24 שעות
אבל כשכתוב יום, לי זה היה נראה לא כמו שכתוב בגמרא... רק במראה כמובן, ולכן כתבתי שאפשר לכתוב "יום" (או "יום בינוני") ו"יממה" או משהו כזה, אבל זה סוג של נראות שכל אחד מה שנראה יותר נח בעיניו...ותודה רבה לכל העוזרים והמסייעים על החלק הזה של התוכנה!! הייתי שמח אפילו אולי להוציא את זה כתוכנה/אפליקציה בפני עצמה, זה ממש נחמד
-
@י.-פל.
עוד משהו שכבר הרבה פעמים כתבתי, לא בעשרים פוסטים האחרונים.
לחיצה על הפרשנים תחת הטקסט סוגרת אותם. היה לפעמים שזה עבד אבל בערך בעשר מהדורות האחרונות זה שוב לא עובד.
כמו כן אין איך להגדיר בברירת המחדל שהפרשנים יוצגו תחת הטקסט.
נראה לי כדאי לבטל את ההודעה 'לא נבחרו פרשנים להצגה'. לכל הפחות בספרים בהם אין פרשנים בכלל, כמו כל ספרי החסידות, ספרים שכל אחד מוסיף לבד ועוד.
עוד בעיה עתיקת יומין, קיצורי המקשים לא תמיד עובדים, לא מספיק ברור לי מתי כן ומתי לא.זכור ושמור:
בזכור ושמור הספרים לא לפי הסדר אלא לפי הא' ב'.
כמו כן יש שם אלפי דפים בכל מסכת בש''ס.ישר כח גדול!
@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
כמו כן אין איך להגדיר בברירת המחדל שהפרשנים יוצגו תחת הטקסט
אתה בטוח ? אצלי זה ברירת המחדל ורק אם אני לוחץ על אייקון הצד זה עובר לזה
כמובן שגם בדיאלוג ההגדרות יש אפשרות לבחור ב. מ. והכל עובד מעולה -
בגירסא האחרונה של הרב @י.-פל. כל אות שרושמים בחיפוש הסמן 'בורח' מהטקסט וצריך לבחור שוב פעם את חלון החיפוש בשביל להמשיך להקליד.
בגירסא האחרונה של הרב @sivan22 לא תמיד עובד האיתור החדש. כמו כן אם יש תוצאות באיתור הוא לא מציג ספרים, ולא תמיד זה נח, לפעמים אדם מעדיף לחפש ספר, כמו כן זה מונע את החיפוש באוצר החכמה ובהיברו בוקס.הבעיה עם הכותרות הלא נכונות בניווט נפתרה!!
ישר כח עצום על כל העבודה הנפלאה!!
@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
בגירסא האחרונה של הרב @sivan22 לא תמיד עובד האיתור החדש. כמו כן אם יש תוצאות באיתור הוא לא מציג ספרים, ולא תמיד זה נח, לפעמים אדם מעדיף לחפש ספר, כמו כן זה מונע את החיפוש באוצר החכמה ובהיברו בוקס.
יש גירסא חדשה של סיוון?
-
@איש-צדיק-מידי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
כמו שבשעה אחת יש שישים דקות ולא להיפך@איש-צדיק-מידי @יום-חדש-מתחיל ידעתי שאולי הבאתי דוגמא לא כ"כ מובנת, זה בדיוק הפוך, והנה הדוגמא ההפוכה, אולי זה יהיה יותר מובן

1 קמ"ר זה 1000 דונם??
בדיוק הפוך.

אם לא מספיק מובן, ככל שב"אל" זה משהו יותר גדול התוצאה יורדת כדמוכח בתמונה הראשונה ושאחריה, אז איך פתאום בדונם זה עולה? אין זה כי אם שזה הפוך...

וכמה מהלך אדם בינוני [עשר פרסאות]? זה משתנה לפי אורך היום???התשובה פשוטה, מהלך עשר פרסאות ביום, אין הכוונה מהלך 24 שעות. ודו"ק היטיב
ההסבר בגמרא הוא פשוט, שהכוונה ליום בינוני שבו יש 12 שעות (אפשר להוסיף, ערב פסח - תקופת ניסן ואכמ"ל) ובתוכנה הכוונה 24 שעות
אבל כשכתוב יום, לי זה היה נראה לא כמו שכתוב בגמרא... רק במראה כמובן, ולכן כתבתי שאפשר לכתוב "יום" (או "יום בינוני") ו"יממה" או משהו כזה, אבל זה סוג של נראות שכל אחד מה שנראה יותר נח בעיניו...ותודה רבה לכל העוזרים והמסייעים על החלק הזה של התוכנה!! הייתי שמח אפילו אולי להוציא את זה כתוכנה/אפליקציה בפני עצמה, זה ממש נחמד
@צבי-דורש-ציון מציע שתבדוק את הדברים היטב, פשוט קח 5 דקות ותנסה לשאול את בינה אם הנתונים נכונים.
דוגמא בלבד מגמיני:
-
@י.-פל. @יום-חדש-מתחיל
מה דעתכם להוסיף סוג כזה של חיפוש
בהשראת @בנימין-מחשבים כאן https://mitmachim.top/post/1046245
אופציה לחיפוש מתקדם כמו בבר אילן?
(עם מספר מרכיבים לחיפוש, קידומות וסיומות, ועוד ועוד)
תכלס' כיום מי שרוצה למצוא מראה מקומות לסוגיה מסוימת-החיפוש של בר אילן זו האופציה היחידה! -
@איש-צדיק-מידי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:

1 קמ"ר זה 1000 דונם??
בדיוק הפוך.

@צבי-דורש-ציון
מה לא בסדר בחשבון
קמ"ר זה מליון מ"ר
1000 * 1000 -
@צבי-דורש-ציון
מה לא בסדר בחשבון
קמ"ר זה מליון מ"ר
1000 * 1000פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
@י.-פל. @יום-חדש-מתחיל
מה דעתכם להוסיף סוג כזה של חיפוש
בהשראת @בנימין-מחשבים כאן https://mitmachim.top/post/1046245
אופציה לחיפוש מתקדם כמו בבר אילן?
(עם מספר מרכיבים לחיפוש, קידומות וסיומות, ועוד ועוד)
תכלס' כיום מי שרוצה למצוא מראה מקומות לסוגיה מסוימת-החיפוש של בר אילן זו האופציה היחידה! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
@צבי-דורש-ציון מציע שתבדוק את הדברים היטב, פשוט קח 5 דקות ותנסה לשאול את בינה אם הנתונים נכונים.
דוגמא בלבד מגמיני:
@אהרן מה חידשת? כמה מ"ר זה דונם?? זה גם אני יודע בבינה האנושית שלי...
אני מדבר שזה הפוך בתוכנה
אם אני כותב בצד ימין סמ"ר ובצד שמאל מ"ר, כמה יהיה בשורה למטה? 0.0001, היינו ש1 סמ"ר זה וכו'
לפי זה 1 קמ"ר בצד ימין מול גדונם בצד שמאל צריך להיות 0.001, נכון?
אז תבדוק איך זה בפועל...תראה פשוט בכל המידות מה בצד ימין ומה בצד שמאל
-
מסמך מסודר לבאגים והצעות שיפור.
מי שרוצה לערוך, שיפנה אלי ואתן לו בל"נ.
[שלחתי פנייה לנטפרי].
פתוח בנטפרי.@י.-פל. כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
מסמך מסודר לבאגים והצעות שיפור.
מי שרוצה לערוך, שיפנה אלי ואתן לו בל"נ.
[שלחתי פנייה לנטפרי].
פתוח בנטפרי.אתה מעדיף שיוסיפו באגים בגוגל שיטס - או בפוסט, לא הבנתי
נ.ב. - הצעה: להוסיף קיצור מקשים להגדלה והקטנה של העמוד - בPDF
-
@אהרן מה חידשת? כמה מ"ר זה דונם?? זה גם אני יודע בבינה האנושית שלי...
אני מדבר שזה הפוך בתוכנה
אם אני כותב בצד ימין סמ"ר ובצד שמאל מ"ר, כמה יהיה בשורה למטה? 0.0001, היינו ש1 סמ"ר זה וכו'
לפי זה 1 קמ"ר בצד ימין מול גדונם בצד שמאל צריך להיות 0.001, נכון?
אז תבדוק איך זה בפועל...תראה פשוט בכל המידות מה בצד ימין ומה בצד שמאל
@צבי-דורש-ציון
סמ"ר זה 'פחות' ממ"ר ולכן התוצאה תהיה פחות מ1
אבל קמ"ר זה 'יותר' מדונם ולכן התוצאה תהיה יותר מ1 -
@צבי-דורש-ציון
סמ"ר זה 'פחות' ממ"ר ולכן התוצאה תהיה פחות מ1
אבל קמ"ר זה 'יותר' מדונם ולכן התוצאה תהיה יותר מ1@שמעון-פרידנן @אהרן סליחה, ראיתי שוב (את הפוסט של אהרון), צודקים! טעות שלי... (משום מה ככה היה מונח לי בראש...)
מתנצל...רק צריך שיחליפו מקום... (לתשומת לב העורכים היקרים)