המלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!
-
-
@י.-פל. נוספה תמיכה של תצוגה מוקדמת ב PDF!
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
אני רואה את זה אצלי כבר ב0.9.68 אבל יש שם באגון שהספר לא נפתח בלחיצה פעמיים
-
@צבי-דורש-ציון הוא נפתח רק בלחיצה אחת
-
@צבי-דורש-ציון צודק.
אגב, סתם משהו מעצבן:
לחיצה על החיצים למטה/למעלה - עוברת דף שלם, במקום להוריד אט אט הדף (כמו מציג PDF, הרי בכל מקרה החיצים ימינה/שמאלה מעבירים דפים) -
@u88 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
אצלי לא, אולי תוקן בגירסה הבאה
אגב, סתם משהו מעצבן:
לחיצה על החיצים למטה/למעלה - עוברת דף שלם, במקום להוריד אט אט הדף (כמו מציג PDF, הרי בכל מקרה החיצים ימינה/שמאלה מעבירים דפים)נראה לי שהוער כבר למעלה
-
אגב, סתם משהו מעצבן:
לחיצה על החיצים למטה/למעלה - עוברת דף שלם, במקום להוריד אט אט הדף (כמו מציג PDF, הרי בכל מקרה החיצים ימינה/שמאלה מעבירים דפים)נראה לי שהוער כבר למעלה
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
איזה גירסא יש לך
אם יש לך את ה69

ועל כל מקרא תגבה את הספרים שיש לך בספרית אוצריא שאתה הוספת בעצמך -
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
איזה גירסא יש לך
אם יש לך את ה69

ועל כל מקרא תגבה את הספרים שיש לך בספרית אוצריא שאתה הוספת בעצמך@u88 הוא מדבר לחיצה על החלונית תצוגה מקדימה, ואתה מדבר על לחיצה בריבוע של הספר.
וזה בעיה לא רק ב PDF אלא גם במסמכי טקסט (אפשר רק ללחוץ על הסמלון הקטן בצד ימין למעלה)
לענ"ד היה יותר נח כמו עד עכשיו, שאפשר לחיצה כפולה גם שם.
כמו כן אותי אישית מעצבן שאחרי לחיצה אחת על שם ספר - הוא 'בורח' חזרה למסך הבית ורק משאיר אותו בתצוגה מקדימה. -
@u88 הוא מדבר לחיצה על החלונית תצוגה מקדימה, ואתה מדבר על לחיצה בריבוע של הספר.
וזה בעיה לא רק ב PDF אלא גם במסמכי טקסט (אפשר רק ללחוץ על הסמלון הקטן בצד ימין למעלה)
לענ"ד היה יותר נח כמו עד עכשיו, שאפשר לחיצה כפולה גם שם.
כמו כן אותי אישית מעצבן שאחרי לחיצה אחת על שם ספר - הוא 'בורח' חזרה למסך הבית ורק משאיר אותו בתצוגה מקדימה.@צדיק-וטוב-לו-0 איזה סמלון
-
@י.-פל. אני צריך עזרה דחוף
בעדכון האחרון 69 התוכנה עשת את העדכון ומחקה לי את כל הקבצי ספרים שהוספתי לאוצריא מה עושים הכל הלך כולל ספרים שאין לי גיבוי להם
צריך להזהיר שזה מוחק הכל
ואם יש מה לעשות@u88 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
בעדכון האחרון 69 התוכנה עשת את העדכון ומחקה לי את כל הקבצי ספרים שהוספתי לאוצריא מה עושים הכל הלך כולל ספרים שאין לי גיבוי להם
צריך להזהיר שזה מוחק הכל
ואם יש מה לעשותמחקתי את העדכון, מקווה לסדר מחר בל"נ.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 איזה סמלון
-
צריך להזהיר שזה מוחק הכל
ואם יש מה לעשותמחקתי את העדכון, מקווה לסדר מחר בל"נ.
-
@userbot אני מאוד אהבתי בין היתר, את הקצוות המעוגלות של הכרטיסיות, כמו בדפדפן מודרני.
@יום-חדש-מתחיל כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@userbot אני מאוד אהבתי בין היתר, את הקצוות המעוגלות של הכרטיסיות, כמו בדפדפן מודרני.
בעיניי דוקא זה אחד החסרונות היחידים בעיצוב החדשני.
לא כ"כ נעים לשבת בביהמ"ד עם תוכנה פתוחה שנראית כמו 'דפדפן מודרני'...
ואחד הדברים שעוזרים להבדיל ולהבחין - זה סגנון הכרטיסיות.הדבר השני שמשפיע על הנראות של התוכנה כ'שולחן עבודה' ולא כ'אתר' -
זה שאין הרבה צבעוניוּת.
[הרי גם בסייר הקבצים ובאופיס יש לשוניות.
ולהבדיל גם באוצה"ח וב"א וכד'.
אלא שהעיצוב הנקי נותן אווירה עניינית וממוקדת] -
צריך להזהיר שזה מוחק הכל
ואם יש מה לעשות@u88 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
צריך להזהיר שזה מוחק הכל
ואם יש מה לעשותגם לי.
וזה נורא ואיום בקנה מידה שאי אפשר לשער בכלל.
[במקום 21 ג"ב 14 אלף ומשהו קבצים - פתאום יש רק 4 ומשהו ג"ב, עם 7200 ספרים...]אז ב"ה לא אלמן ישראל, והקב"ה שמר עליי.
יש לי גיבוי של התיקיה לפחות עד תמוז שעבר. אני מקווה שרוב החומר נמצא.
אבל לגופו של ענין - זו בעיה חמורה מאוד.ומכאן אני חוזר ואומר לאחיי ורֵעי הלומדים והכותבים והעובדים והשומרים:
תרחמו על עצמכם {ועל כלל ישראל} ותעשו גיבוי.
ש ל ־ ה כ ל . ת מ י ד . ב כ מ ה ־ מ ק ו מ ו ת . -
@צדיק-וטוב-לו-0
@י.-פל.
ומה פשעי ומה חטאתי ואיך אני יכול להציל את החומר שנמחק@u88 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@צדיק-וטוב-לו-0
@י.-פל.
ומה פשעי ומה חטאתי ואיך אני יכול להציל את החומר שנמחקעל לשעבר אינני יודע בעצמי מה להציע.
על להבא - הנני בהצעה ושאלה למפתחים היקרים נ"י -
אולי כדאי שתהיה אפשרות של גיבוי כולל.
זה יתפוס מקום במחשב. מה לעשות.
[נכון שאפשר לעשות גיבוי לבד, פשוט להעתיק את התיקיה למקום נוסף. בכל זאת כשהתוכנה עצמה נותנת אפשרות כזו - זה זמין, זה מזכיר. ויכול גם להיות אוטומטי!] -
@צדיק-וטוב-לו-0
@י.-פל.
ומה פשעי ומה חטאתי ואיך אני יכול להציל את החומר שנמחקעל לשעבר אינני יודע בעצמי מה להציע.
על להבא - הנני בהצעה ושאלה למפתחים היקרים נ"י -
זה יתפוס מקום במחשב. מה לעשות.
[נכון שאפשר לעשות גיבוי לבד, פשוט להעתיק את התיקיה למקום נוסף. בכל זאת כשהתוכנה עצמה נותנת אפשרות כזו - זה זמין, זה מזכיר. ויכול גם להיות אוטומטי!]@איש-שלו כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
זה יתפוס מקום במחשב. מה לעשות.לא מבין.
גם אם אפשר להוסיף ספרים או כתבים אישיים
אוצריא לא נועדה לאחסן את כל החידו"ת של המשתמש או את הספרים שהוא מוציא
לא שאני מזלזל בחשיבות החומר, אבל זה כמו שתבקש שאוצריא תגבה לך את כל המחשב -
@איש-שלו כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
זה יתפוס מקום במחשב. מה לעשות.לא מבין.
גם אם אפשר להוסיף ספרים או כתבים אישיים
אוצריא לא נועדה לאחסן את כל החידו"ת של המשתמש או את הספרים שהוא מוציא
לא שאני מזלזל בחשיבות החומר, אבל זה כמו שתבקש שאוצריא תגבה לך את כל המחשב@דורש-טוב זה חלק מהרעיון של אוצריא (אם הבנתי נכון) שאפשר להכניס ספרים נוספים, לא באו בטענות אלא ביקשו כהצעת יעול שיהיה אפשר לגבות (אולי אפילו רק ספרים נוספים על הבסיס)
-
ֲ@י.-פל. כמה בעיות שמפריעות לי כבר זמן מה
- בהצגת מפרשים תחת הטקסט אין אפשרות להעתיק מפרשים.
- בהצגת מפרשים בצד, הוא משתבש ברוב הפעמים ולא מצליח להציג את המפרשים לפי הפסקה הנבחרת או קופץ לפסקאות אחרות. אולי בגרסה האחרונה ממש זה נפתר (בדקתי מלמעלה וזה לא קרה)
- בחיפוש (חוץ ממה שאף פעם לא ראיתי הבדל בין חיפוש מדויק לחיפוש מקורב ותמיד אני מקבל את אותם תוצאות חיפוש) הרבה פעמים מתקבלות תוצאות מאותו ספר ארוכות שצריך לגלול בלי סוף עד שמגיעים לתוצאה הבאה וזה מפריע ביותר..
לרוב התוצאות הם מילה אחת מתוך החיפוש ולא את כל המילים אפילו שהגדרתי מרווח של 2
בכל אופן אפשר לפתור את זה ע"י שהתוצאה תהיה בתוך בועה אם הטקסט הרלוונטי ביותר בתצוגה המקדימה ובלחיצה על הבועה יופיע כל התוצאות בטקסט
תודה רבה ועצומה על כל ההשקעה האין סופית!! התקנתי את זה להרבה מאד אברכים וכולם משבחים, בפרט על הדינמיות, הוספת ספרים, מגוון אפשרויות החיפוש וכדו'. עלה והצלח.
-
@דורש-טוב זה חלק מהרעיון של אוצריא (אם הבנתי נכון) שאפשר להכניס ספרים נוספים, לא באו בטענות אלא ביקשו כהצעת יעול שיהיה אפשר לגבות (אולי אפילו רק ספרים נוספים על הבסיס)
@צבי-דורש-ציון ספרים רגילים מהיברובוקס או אוצר החכמה תמיד אפשר להשיג שוב מהחבר שהביא לך אותם פעם קודמת. הנידון כנראה בעיקר על חומר אישי, ובאמת זה דבר שתמיד צריך גיבוי, ובכל אופן אין לי שום התנגדות שתהיה אפשרות כזאת, רק נשמע לי קצת מוזר שזה קשור לאוצריא
-
צריך מישהו שיש לו כח לעשות סקריפט שלוקח הערות מבר אילן לאוצריא והפוך, או אפילו כפיצ'ר בתוכנה, זה יכול להיות ממש מצויין, וכנראה לא רק לי...