המלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!
-
חשבתי על רעיון מסויים מעט נועז לממשק אז אני משתף קודם כל ואשמח לשמוע את דעת הציבור
בעיקר על התמונה כן או לא

-
@י.-פל. ההבדל הוא רק עיצובי, לא?!
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
ההבדל הוא רק עיצובי, לא?!
ההבדל שמעוצב כמו דפדפן מודרני...
-
חשבתי על רעיון מסויים מעט נועז לממשק אז אני משתף קודם כל ואשמח לשמוע את דעת הציבור
בעיקר על התמונה כן או לא

@userbot
דוקא אהבתי.
בכל אופן עד היום המסך של 'עיון' כשאין בו ספרים ממש לא מעוצב יפה, ומה שעשית הוא מאוד יפה. אולי קצת אחרת שזה לא יראה כמו כרום...
אפשר נניח לתת יותר מקום לכפתורים של 'תנך' 'משנה' וכו', ואת האיתור להשים ממש למטה. למעשה אין ספק שזה הרבה יותר נח. -
@י.-פל.
בענין הכותרות השגויות בניווט.
פתחתי את הקובץ של תהילים בפנקס רשימות, ועשיתי החלף את <b></b> בשום דבר, והסתדר כל הבעיה של הכותרות. אם כי בספר תומים זה לא עזר. -
@י.-פל. כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@userbot
אני נגד, סיון תמיד חלם על הרעיון של לשוניות.אולי אפשר רק בעיון ולא במסך הבית המקורי
אני אישית דווקא ממש נהניתי מהעיצוב הזה...
דווקא הדוגמא של כרום זה דוגמא מצויינת, כי הכרטיסיות בכרום אכן הרבה יותר נוחות מהכרטיסיות בוויינדוס לדוגמא
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
הבדל הוא רק עיצובי
עם תוספת של הצמדת ספרים שימושיים כרגע לא קיים
יכול להיות שהיה פעם "מועדפים"?
-
בעיקר על התמונה כן או לא

@userbot כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
בעיקר על התמונה כן או לא

א. הפרישה הכללית נוחה, אבל באמת כדאי לעשות בידול משמעותי לעומת דפדפן.
ב. תמונת הרקע - כן בהחלט, אבל תצלם ארון ספרים תורני. כל בר בי רב מרגיש שזו ספרייה של ...אתה רוצה תמונות?
-
@י.-פל.
פתחתי את הקובץ של תהילים בפנקס רשימות, ועשיתי החלף את <b></b> בשום דבר, והסתדר כל הבעיה של הכותרות. אם כי בספר תומים זה לא עזר.@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@י.-פל.
פתחתי את הקובץ של תהילים בפנקס רשימות, ועשיתי החלף את <b></b> בשום דבר, והסתדר כל הבעיה של הכותרות. אם כי בספר תומים זה לא עזר.ביטלת את כל ההדגשות בספר ?!
-
בעיקר על התמונה כן או לא

-
@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@י.-פל.
פתחתי את הקובץ של תהילים בפנקס רשימות, ועשיתי החלף את <b></b> בשום דבר, והסתדר כל הבעיה של הכותרות. אם כי בספר תומים זה לא עזר.ביטלת את כל ההדגשות בספר ?!
@איש-שלו
לא, זה תחילת הדגשה וסוף הדגשה ברצף. זה לא הדגיש כלום, ומשום מה זוהה ככותרת ברמה 1. -
@userbot אני מאוד אהבתי בין היתר, את הקצוות המעוגלות של הכרטיסיות, כמו בדפדפן מודרני.
-
בעיקר על התמונה כן או לא

@userbot מה שעוד מאד אהבתי חוץ מהצורה וכו', שהאיתור נמצא במסך הראשי, ואפשר להוציא אותו אפילו מצידי מהסרגל צד.
הצעת יעול (בלי קשר להנ"ל): להבדיל בהגדרות של ההצגת ספר עם/בלי ניקוד את התנ"ך, אני לדוגמא רוצה את כל הספרים ללא ניקוד חוץ מתנ"ך (ששם יש את הטעמים) ואני מאמין שכך עוד רבים...
-
@userbot מה שעוד מאד אהבתי חוץ מהצורה וכו', שהאיתור נמצא במסך הראשי, ואפשר להוציא אותו אפילו מצידי מהסרגל צד.
הצעת יעול (בלי קשר להנ"ל): להבדיל בהגדרות של ההצגת ספר עם/בלי ניקוד את התנ"ך, אני לדוגמא רוצה את כל הספרים ללא ניקוד חוץ מתנ"ך (ששם יש את הטעמים) ואני מאמין שכך עוד רבים...
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
ואפשר להוציא אותו אפילו מצידי מהסרגל צד
זה יהיה קצת פחות נוח לפתוח עיון+כרטיסייה חדשה במקום איתור בלבד
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
ואפשר להוציא אותו אפילו מצידי מהסרגל צד
זה יהיה קצת פחות נוח לפתוח עיון+כרטיסייה חדשה במקום איתור בלבד
@userbot למה, הבן אדם רוב הזמן נמצא על עיון, פשוט תמיד הוא צריך רק לפתוח כרטיסיה ושם יש לו את כל הספרים ואיתור מקורות
-
רק לי כשאני פותח את הספרים עם הקישורים כלום לא נפתח? גם לפני כן, אחרי הוספת הקישורים לא הופיעו לי קישורים. יש לי גירסא אחרונה וסנכרנתי את הספרים בכפתור הסינכרון.

@אהרן כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
רק לי כשאני פותח את הספרים עם הקישורים כלום לא נפתח? גם לפני כן, אחרי הוספת הקישורים לא הופיעו לי קישורים. יש לי גירסא אחרונה וסנכרנתי את הספרים בכפתור הסינכרון.
בטעות עדכנתי קישורים לא נכונים, חשבתי ש @האדם-החושב יסדר זאת כבר, כנראה הוא לא הספיק... אתך הסליחה.
-
@אהרן כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
בטעות עדכנתי קישורים לא נכונים, חשבתי ש @האדם-החושב יסדר זאת כבר, כנראה הוא לא הספיק... אתך הסליחה.
-
@י.-פל. אני צריך עזרה דחוף
בעדכון האחרון 69 התוכנה עשת את העדכון ומחקה לי את כל הקבצי ספרים שהוספתי לאוצריא מה עושים הכל הלך כולל ספרים שאין לי גיבוי להם
צריך להזהיר שזה מוחק הכל
ואם יש מה לעשות@u88 עידכנת דרך התוכנה, או שהורדת קובץ לבד מגיט?
-
@u88 עידכנת דרך התוכנה, או שהורדת קובץ לבד מגיט?
@צדיק-וטוב-לו-0 דרך התוכנה