המלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!
-
@דורש-טוב כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
יש לך הסבר אולי? כולם מדברים על כרטיסיה של ספרים אישיים ובמחשבי היא לא קיימת
היא לא קיימת מכיון שלא הוספת שום ספר אישי.
כנס לספר כלשהוא שאינו מספרי היסוד, לחץ על כפתור 3 הנקודות, >"הוסף לשמור וזכור" או משהו כזה, ותראה נפלאות!!!@י.-פל. כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
כנס לספר כלשהוא שאינו מספרי היסוד, לחץ על כפתור 3 הנקודות, >"הוסף לשמור וזכור" או משהו כזה, ותראה נפלאות!!!כלומר - אי אפשר להוסיף חלומות באוויר. 'הייתי רוצה ללמוד ספר זה וזה'...
אלא פשוט לפתוח וללמוד, ואז מבפנים אתה יכול לצרף אותו .... -
@י.-פל. כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
כנס לספר כלשהוא שאינו מספרי היסוד, לחץ על כפתור 3 הנקודות, >"הוסף לשמור וזכור" או משהו כזה, ותראה נפלאות!!!כלומר - אי אפשר להוסיף חלומות באוויר. 'הייתי רוצה ללמוד ספר זה וזה'...
אלא פשוט לפתוח וללמוד, ואז מבפנים אתה יכול לצרף אותו ....@איש-שלו חיפשתי מתחת הפנס, כמו בשמור וזכור המקורי
הבעיה היא שאני צריך את זה לספרים pdf שלא נמצאים באוצריא, וגם לא יעזור להוסיף אותם כי אין להם כותרות ובכלל א"א להוסיף pdf לזכור ושמור.
אם אני לא היחיד, אולי כדאי לתת אפשרות ליצור משהו ידני כמו במקורי
יש"כ גדול. -
@איש-שלו חיפשתי מתחת הפנס, כמו בשמור וזכור המקורי
הבעיה היא שאני צריך את זה לספרים pdf שלא נמצאים באוצריא, וגם לא יעזור להוסיף אותם כי אין להם כותרות ובכלל א"א להוסיף pdf לזכור ושמור.
יש"כ גדול.@דורש-טוב כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
א.
הבעיה היא שאני צריך את זה לספרים pdf שלא נמצאים באוצריא,
ב.
וגם לא יעזור להוסיף אותם כי אין להם כותרות
ג.
ובכלל א"א להוסיף pdf לזכור ושמור.
יש"כ גדול.לא זכיתי להיות מהפועלים בענין זכור ושמור,
אבל העלית ג' מניעות שונות, שהפתרון שלהם יהיה רק אם יפתחו אפשרות להוסיף ספר מבחוץ, ולהגדיר את ההתקדמות בו - או לפי דפים [עמודים] של פד"ף, או שתייצר לו כותרות על ידי OCR וכד'. זה נשמע מורכב.... -
א.
הבעיה היא שאני צריך את זה לספרים pdf שלא נמצאים באוצריא,
ב.
וגם לא יעזור להוסיף אותם כי אין להם כותרות
ג.
ובכלל א"א להוסיף pdf לזכור ושמור.
יש"כ גדול.לא זכיתי להיות מהפועלים בענין זכור ושמור,
אבל העלית ג' מניעות שונות, שהפתרון שלהם יהיה רק אם יפתחו אפשרות להוסיף ספר מבחוץ, ולהגדיר את ההתקדמות בו - או לפי דפים [עמודים] של פד"ף, או שתייצר לו כותרות על ידי OCR וכד'. זה נשמע מורכב.... -
@איש-שלו זה לא חייב לשאוב את הכותרות שלו ממשהו אמיתי, אפשר להגדיר ידנית, כזה:

ואז גם לא צריך בכלל להוסיף את הספר לאוצריא
-
@י.-פל. וואי וואי וואי...
עכשיו עדכנתי לראשונה מ0.2.7 (שזה הגירסה הרשמית האחרונה)
איזה שינויים...
ממש נפלא! יישר כח עצום!!(ואם בכל זאת הערות, רק בעיני יותר מצא חן האייקונים המלאים, או שגם אני פשוט צריך להתרגל ואז אני יראה שזה הרבה יותר נח? פשוט בעיצוב בעיקרון אני פחות מבין...)
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
בעיני יותר מצא חן האייקונים המלאים
גם לי זה היה ככה כמה דקות לדעתי זה ענין של הרגל
אבל יותר מזה יש באמת אייקונים פחות מתאימים שצריך להחליף
לדוגמא אייקון לוח שנה שבתוך עזרים ועוד... -
@י.-פל.
אם בכל מקרה לא עובד רוב התפריט בלחיצה ימנית בתצוגה מקדימה לכאו' עדיף לבטל אותו לגמרי (נראה לי גם יותר מתאים).
עדין לא סודר הבעיה שבאיתור צריך למחוק את מה שכתבתי פעם קודמת (זה היה בסדר עד שהחליפו את החלון).
כמו כן (וסליחה שאני מנדנד....) פרשנים תחת הטקסט לא נפתח בברירת מחדל אלא רק ידנית, כמו כן לחיצה עליהם סוגרת את הפרשנים ואין איך להעתיק קטעים וכדו'.ישר כח עצום!!! -
@י.-פל.
אם בכל מקרה לא עובד רוב התפריט בלחיצה ימנית בתצוגה מקדימה לכאו' עדיף לבטל אותו לגמרי (נראה לי גם יותר מתאים).
עדין לא סודר הבעיה שבאיתור צריך למחוק את מה שכתבתי פעם קודמת (זה היה בסדר עד שהחליפו את החלון).
כמו כן (וסליחה שאני מנדנד....) פרשנים תחת הטקסט לא נפתח בברירת מחדל אלא רק ידנית, כמו כן לחיצה עליהם סוגרת את הפרשנים ואין איך להעתיק קטעים וכדו'.ישר כח עצום!!! -
@י.-פל.
כמו כן (וסליחה שאני מנדנד....) פרשנים תחת הטקסט לא נפתח בברירת מחדל אלא רק ידנית, כמו כן לחיצה עליהם סוגרת את הפרשנים ואין איך להעתיק קטעים וכדו'.ישר כח עצום!!!@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
איתור
לא מעניין אותי, לא האיתור ולא החיפוש, עד שהם יוחלפו לגמי, ואז אוכל לשמוע תלונות.
כתבתי את זה אלפי פעמם, והבא שיכתוב לי על זה משהו, יקבל 5 דיסלייקים. -
@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
איתור
לא מעניין אותי, לא האיתור ולא החיפוש, עד שהם יוחלפו לגמי, ואז אוכל לשמוע תלונות.
כתבתי את זה אלפי פעמם, והבא שיכתוב לי על זה משהו, יקבל 5 דיסלייקים.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
איתור
כתבתי את זה אלפי פעמם, והבא שיכתוב לי על זה משהו, יקבל 5 דיסלייקים.@י.-פל.
אתה צודק במאה אחוז.
אני הבנתי שהאיתור והחיפוש הולכים להתחלף, אבל הם יוטמעו במערכת הקודמת. לכן לומר לך שיש בעיות באיתור עצמו זה מיותר, אבל לשפר את הממשק וכו' כדאי גם עכשיו. (כמו שהחלפת את העיצוב של החיפוש ואת החלון של האיתור).
אם הולך להשתנות יותר מזה ראה את דברי כמבוטלים!
(נקח את הסיכון על הלייקים...)אם כבר הסתכנתי ---
יש צפי מתי באמת יחליפו את האיתור והחיפוש?
מחכים בכליון עיניים.. -
@י.-פל.
אתה צודק במאה אחוז.
אני הבנתי שהאיתור והחיפוש הולכים להתחלף, אבל הם יוטמעו במערכת הקודמת. לכן לומר לך שיש בעיות באיתור עצמו זה מיותר, אבל לשפר את הממשק וכו' כדאי גם עכשיו. (כמו שהחלפת את העיצוב של החיפוש ואת החלון של האיתור).
מחכים בכליון עיניים..@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@י.-פל.
אתה צודק במאה אחוז.
מחכים בכליון עיניים..אין.
כשנעבור לDB, תדע שהולכים להחליף מנוע... -
@י.-פל.
אתה צודק במאה אחוז.
מחכים בכליון עיניים..אין.
כשנעבור לDB, תדע שהולכים להחליף מנוע... -
באגים אוצריא
א. לחיצה בלשונית ספרייה על סמל הלוח שנה - אינה מעבירה ללוח שנה, אלא ללשונית עזרים, ונפתח מה שהיה פתוח בפעם האחרונה - מתוך עזרים.

ב. לחיצה על לחצן הדף היומי בלשונית ספרייה - אכן פותחת אותו, אבל זה אורך ממש הרבה זמן.
ג. שלושה תיקונים לקבצי PDF: א. לחיצה על החיצים במקלדת מעבירה עמוד שלם - וזה ממש מפריע, האם אפשר להגדיר את זה כמו בוורד, כרום, איידג' וכו' שזה מוריד בערך רבע עמוד? ב. לחצני ההקטנה וההגדלה - מקטינים ומגדילים בצורה לא פורפציונלית את העמוד. צריך לעשות כמו באיידג' שזה יגדל באחוזים - 25, 50, 75, 100, 150, 200, 300, 400. ג. האם אפשר להגדיר קיצורי מקשים להקטנה והגדלה של העמוד (זה ישמש גם בקבצי TXT)/
ד. בגימטריות (- אצלי בכ"א) היה צריך לנקות את הAPPDATA - בכדי שיעבוד. אבל גם כעת לא עוזר לסמן בהגדרות שיציג רק פסוקים שלמים - זה עדיין מציג חלקי פסוקים.
(אגב, כתוב שם הוגבל ל68 תוצאות, אע"פ שהגבלתי ל100 תוצאות. זה בגלל שזה מספר התוצאות המקסימלי? (גם א"כ - הכיתוב אינו נכון/מדוייק))

ה. בעיה בהצגת מפרשים: בעת לחיצה על קטע מובא הפרשנות המובאת עליו, אבל אם לוחצים שוב, כך שמוסר הדגש מהקטע, הפרשנות קופצת שני קטעים אחורה - כך שאם לדוגמא לוחצים על מקש ימני בעכבר - בשביל לפתוח פרשנות/ חיפוש וכדו' ה פרשנות קופצת אחורה - ואינה על הקטע המבוקש. לי בכ"א זה הפריע מאוד תוכ"ד הלימוד.

ו. בעת פתיחת התוכנה - אם לפני הסגירה זה היה פתוח על PDF, התוכנה "משתגעת" בפתיחה - היא מנסה שוב ושוב לטעון את הקובץ PDF. כמבואר בגיף ובסרטון

ו.mp4
ז. עדיין יש בעיה בהצגת הכותרות בסימניית ניווט

ח. האם אפשר להוסיף את סמן כנלמד בשמור וזכור - ללחצן הימני?
ט. לא נותן לסמן פרקים בשמור וזכור - במשניות

י. יש בעיה כללית בשמור וזכור - בשונה מהתוכנה המקורית - ששם זה מחולק לפי פרקים, באוצריא זה אינו מחולק - כך שיוצא שיש משנה צ"ט... זה מפריע למעקב איזה פרק נלמד ואיזה לא - ובאיזה משנה אוחזים.

(זה קיים בעוד ספרים. רק דבר אחד אני לא מבין, הרי תוכנת שמור וזכור של @NH. נכתבה בפלאטר - למה א"א לייבא את הקוד השלם לתוך אוצריא - כמובן זוהי שאלת בור, כי אינני מבין בפלאטר, רק מנסה להבין את האירוע