סקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?
-
היי 🫡
בוקר טוב
לאחר שכמה וכמה שאלו אותי 'כיצד פותחים מייל' 'איך אני מקבל אימות מאלי אקספרס' וכד'
והתשובה שעניתי להם הייתה 'תנסו שוב ושוב/ תקנו סים לסמסים' וכד'ראיתי שלעניות דעתי 'גמ''ח sms' זה דבר נצרך.
באתי בזאת לשאול את דעתכם.הרעיון שעלה בראשי הוא שאני יקנה ערימה של כרטיסי סים -טוקמן בעלות כלשהיא.
ומי שירצה לקבל אימות סמס כלשהוא יצור עימי קשר, וישלם סכום כלשהוא (אולי 10₪ או משהו באיזור) ע''מ לכסות את עלויות הסימים.
(דהרי הם מוגבלים לשימוש- שתים, בכל אופן אצל גוגל...)באתי בזאת להתייעץ עם כבוד מעלתכם
א. האם זה נצרך (בלא לפתוח דיון על הפתרונות(?
ב. מה המעלות/ חסרונות?
ג. האם יש לי דרך להוזיל עלויות?
ד. האם יש לכם הערות/ הארות על הנ''ל?בתודה מראש
והמשך יום טובפוסט זה נמחק! -
@אלוף-תימן ואני הצלחתי רק 2
זה תלוי במצב רוח שלהם ...@יוסף-אלחנן כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
אני עדיין חושב שצריך לנסות כמה וכמה פעמים עד שזה מצליח...
לא אמרתי שלא...
@kasnik כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
והתשובה שעניתי להם הייתה 'תנסו שוב ושוב
-
היי 🫡
בוקר טוב
לאחר שכמה וכמה שאלו אותי 'כיצד פותחים מייל' 'איך אני מקבל אימות מאלי אקספרס' וכד'
והתשובה שעניתי להם הייתה 'תנסו שוב ושוב/ תקנו סים לסמסים' וכד'ראיתי שלעניות דעתי 'גמ''ח sms' זה דבר נצרך.
באתי בזאת לשאול את דעתכם.הרעיון שעלה בראשי הוא שאני יקנה ערימה של כרטיסי סים -טוקמן בעלות כלשהיא.
ומי שירצה לקבל אימות סמס כלשהוא יצור עימי קשר, וישלם סכום כלשהוא (אולי 10₪ או משהו באיזור) ע''מ לכסות את עלויות הסימים.
(דהרי הם מוגבלים לשימוש- שתים, בכל אופן אצל גוגל...)באתי בזאת להתייעץ עם כבוד מעלתכם
ב. מה המעלות/ חסרונות?
והמשך יום טוב -
היי 🫡
בוקר טוב
ב. מה המעלות/ חסרונות?
והמשך יום טוב@kasnik אולי כדאי פשוט לפתוח בימות המשיח וירטואל פלוס, בלי יחידות, ולתת לציבור להשתמש? זה 0 עלויות...
-
@kasnik אולי כדאי פשוט לפתוח בימות המשיח וירטואל פלוס, בלי יחידות, ולתת לציבור להשתמש? זה 0 עלויות...
@oryadaniely כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
אולי כדאי פשוט לפתוח בימות המשיח וירטואל פלוס
איך?
-
פוסט זה נמחק!
-
@oryadaniely כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
אולי כדאי פשוט לפתוח בימות המשיח וירטואל פלוס
איך?
@שמואל5 כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
איך?
או שמניידים מספר (ומשלמים כמה אגורות עד לניוד)
או שיש לך זכאות לפתוח וירטואל, עכשיו כל הוירטואלים מקבלים סמס@kasnik לא פירסמו פה על איזה גמח שנרשמים אוטומטית או משהו?
נראה לי שגם אם "נגמר" הפתיחות באיזה מספר, לאחר תקופה זה יכול להתחדש, כך היה נראה לי עכ"פ.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
נראה לי שגם אם "נגמר" הפתיחות באיזה מספר, לאחר תקופה זה יכול להתחדש, כך היה נראה לי עכ"פ.
אמת, יש לי מספר אחד (או יותר, לא בדקתי) שהוא כתב לי שאי אפשר לפתוח חשבון גוגל איתו כי הוא היה יותר מידי בשימוש ולאחר כמה זמן זה נתן לי לפתוח איתו עוד הפעם.
-
@kasnik אולי כדאי פשוט לפתוח בימות המשיח וירטואל פלוס, בלי יחידות, ולתת לציבור להשתמש? זה 0 עלויות...
@oryadaniely זה יעזור בערך ל-3 אנשים
כל הרעיון שגוגל רוצה מספרים חדשים -
@oryadaniely זה יעזור בערך ל-3 אנשים
כל הרעיון שגוגל רוצה מספרים חדשים@חכם-בלילה-1 כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
כל הרעיון שגוגל רוצה מספרים חדשים
נראה לי שזה לא העניין, אלא שרוצים אימות
-
היי 🫡
בוקר טוב
ב. מה המעלות/ חסרונות?
והמשך יום טוב -
חבר'ה
איך הדיון גלש????
את כל הקומבינות אני יודע
ולא זה מה שבאתי לפתוח כאן
באתי לשאול לגבי האיש הפשוט שעכשיו צריך מייל, האם הדבר הזה ילך או לא? -
@iosi-poli כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
ואתה יכול ליצור סקר ממש אם אתה רוצה לדעת את דעת הציבור.
@kasnik כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
באתי בזאת להתייעץ עם כבוד מעלתכם
ב. מה המעלות/ חסרונות?
ד. האם יש לכם הערות/ הארות על הנ''ל?