המלצות לקניית מחשב
-
שלום אשמח לעזרה ממבינים בתחום!
אני צריך מחשב לשימוש ביתי כתיבה, וידאו, מוזיקה
גלישה העלאה והורדה של הרבה תוכן +העברה והעתקה של תוכן בכמויות גדולות ללא תוכנות כבדות מידי מה שכן אני עובד עליו שעות רצופות,
מעוניין במחשב איכותי וקומפקטי (11/13 אינץ)שיחזיק לאורך זמן, ויעבוד מהר עדיף לי עם אפשרות לטאצ'
בסביבות מחיר של 1200-1600 ₪
אני חשבתי על מעבדi5 , זכרון ראם של 8גיגה , וזכרון מחשב של לפחות 128 גיגה( כמובן ssd)
אשמח לעוד מידע והמלצות על דגמים וחברות מסוימות, קישורים וטיפים,
תודה מראש -
שלום אשמח לעזרה ממבינים בתחום!
אני צריך מחשב לשימוש ביתי כתיבה, וידאו, מוזיקה
גלישה העלאה והורדה של הרבה תוכן +העברה והעתקה של תוכן בכמויות גדולות ללא תוכנות כבדות מידי מה שכן אני עובד עליו שעות רצופות,
מעוניין במחשב איכותי וקומפקטי (11/13 אינץ)שיחזיק לאורך זמן, ויעבוד מהר עדיף לי עם אפשרות לטאצ'
אני חשבתי על מעבדi5 , זכרון ראם של 8גיגה , וזכרון מחשב של לפחות 128 גיגה( כמובן ssd)
אשמח לעוד מידע והמלצות על דגמים וחברות מסוימות, קישורים וטיפים,
תודה מראש@שרולי אמר בהמלצות לקניית מחשב:
אני חשבתי על מעבדi5 , זכרון ראם של 8גיגה , וזכרון מחשב של לפחות 128 גיגה( כמובן ssd)לא נראה לי שתמצא במחיר הזה יד ראשונה
או שתעלה במחיר או שתרד במפרט -
@שרולי אמר בהמלצות לקניית מחשב:
אני חשבתי על מעבדi5 , זכרון ראם של 8גיגה , וזכרון מחשב של לפחות 128 גיגה( כמובן ssd)לא נראה לי שתמצא במחיר הזה יד ראשונה
או שתעלה במחיר או שתרד במפרט@חיים-כהן-1
יש משהו במפרט שלדעתך אני לא צריך?
יש משהו שחסר? -
@שרולי תרד במעבד ל I3 ואז אתה גבולי במחיר
לדעתי זה מספיק לך אם אתה משאיר 8 ראם אמור לעבוד חלק ומהר
כמובן אם לא תתקין תכנות כבדות ושטויות
הנה למשל מחשב נחמד אבל מסך יותר גדול ממה שביקשת וגם קצת יותר במחיר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות