בעיה | sp flash tool לא עובד גם עם דריבריים
- 
 אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי? אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי?
- 
R RearmostPant23 סימן נושא זה כשאלה
- 
 אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי? אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי?@RearmostPant23 תנסה ללכת במחשב להגדרות >עדכונים>הגדרות מתקדמות>עדכונים אופציונליים, ותעדכן את כל העדכונים שאתה רואה 
- 
 אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי? אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי?@RearmostPant23 
 סליחה על העזות, הטלפון כבוי כשאתה מנסה לצרוב?תנסה אולי את זה 
- 
@RearmostPant23 
 סליחה על העזות, הטלפון כבוי כשאתה מנסה לצרוב?תנסה אולי את זה @zalmensmok כבוי. דריברים לקחתי משם 
- 
 אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי? אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי?@RearmostPant23 תתקין את הדרייברים האלו: 
 https://androiddatahost.com/wp-content/uploads/Mediatek_Driver_Auto_Installer_v1.1352.zip
- 
@RearmostPant23 תתקין את הדרייברים האלו: 
 https://androiddatahost.com/wp-content/uploads/Mediatek_Driver_Auto_Installer_v1.1352.zip
- 
@RearmostPant23 כתב בבעיה | sp flash tool לא עובד גם עם דריבריים: @עדלאידע גם לא עזר. הפעלת את המחשב מחדש? 
- 
@RearmostPant23 כתב בבעיה | sp flash tool לא עובד גם עם דריבריים: @עדלאידע גם לא עזר. הפעלת את המחשב מחדש? @עדלאידע כן 
- 
@RearmostPant23 איזה מכשיר? @עדלאידע xiaomi qin f21 pro 64G 
- 
 אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי? אלו הדרייברים שיש לי. ו mtkclient כן רואה את הטלפון אבל ה sp לא רואה, איפה טעיתי?@RearmostPant23 תנסה ללכת במחשב להגדרות >עדכונים>הגדרות מתקדמות>עדכונים אופציונליים, ותעדכן את כל העדכונים שאתה רואה 
- 
@RearmostPant23 תנסה ללכת במחשב להגדרות >עדכונים>הגדרות מתקדמות>עדכונים אופציונליים, ותעדכן את כל העדכונים שאתה רואה @שניאור-שמח 
 אתה מלךךךךךךךךך!!!!!!!! תודה רבה!!!! זה באמת עזר!
- 
R RearmostPant23 סימן נושא זה כנפתר
- 
@שניאור-שמח 
 אתה מלךךךךךךךךך!!!!!!!! תודה רבה!!!! זה באמת עזר!@RearmostPant23 כתב בבעיה | sp flash tool לא עובד גם עם דריבריים: @שניאור-שמח 
 אתה מלךךךךךךךךך!!!!!!!! תודה רבה!!!! ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ זה באמת עזר! ️ זה באמת עזר!בשמחה רבה 
- 
R RearmostPant23 התייחס לנושא זה
- 
- 
R RearmostPant23 סימן נושא זה כלא נפתר
- 

אם זה חשוב לדעת זה מה שיש לי עכשיו
 אם זה חשוב לדעת זה מה שיש לי עכשיו