בירור | האם אפשר להתקין גירסה של גולד על M5s?
-
שלום
קניתי לפני כמה חודשים מכשיר TIQ M5s. המכשיר הגיע עם חסימה של כושר פליי. אחרי שגליתי שיש בה הרבה פרצות והיא לא שווה הרבה, ביררתי עם חברים וכו' והמליצו לי על גירסה של גולד תקשורת.
השאלה שלי - האם יש לי דרך להתקין איך שהוא גירסה שלהם על הטלפון הזה, או שאני צריך לקנות טלפון חדש? -
שלום
קניתי לפני כמה חודשים מכשיר TIQ M5s. המכשיר הגיע עם חסימה של כושר פליי. אחרי שגליתי שיש בה הרבה פרצות והיא לא שווה הרבה, ביררתי עם חברים וכו' והמליצו לי על גירסה של גולד תקשורת.
השאלה שלי - האם יש לי דרך להתקין איך שהוא גירסה שלהם על הטלפון הזה, או שאני צריך לקנות טלפון חדש? -
שלום
שלום
שלום
@אלקנה-א ככל הידוע לי אין גולד תקשורת לm5s.
אתה אגב לא צריך דווקא של גולד אלא כל גרסא שחוסמת בעצמה. אבל היבואן היחיד שהביא את הm5s לא הכין כזו -
@אלקנה-א ככל הידוע לי אין גולד תקשורת לm5s.
אתה אגב לא צריך דווקא של גולד אלא כל גרסא שחוסמת בעצמה. אבל היבואן היחיד שהביא את הm5s לא הכין כזו -
@אלקנה-א למה לא תשאל בחנות עצמה?
עקרונית, אתה יכול לשלם ולקבל צריבה על המכשיר שאצלך, אין צורך במכשיר חדש.
לא יודע אם התכוונת לזה, אבל גירסא של חנות נמכרת בכסף ואין סיבה שיביאו לך בחינם -
@אלקנה-א אני משווק של כשר פלאי ויש להם כרגע גרסה של כשר פלאי שזה עם mdm שזה אומר שאתה לא יכול לפרוץ את החסימה גם אם מאוד תרצה
אם תרצה לצרוב את הגרסה החדשה דבר איתי -
@אלקנה-א אני משווק של כשר פלאי ויש להם כרגע גרסה של כשר פלאי שזה עם mdm שזה אומר שאתה לא יכול לפרוץ את החסימה גם אם מאוד תרצה
אם תרצה לצרוב את הגרסה החדשה דבר איתי -
@מישהו12 כתב בבירור | האם אפשר להתקין גירסה של גולד על M5s?:
אלא כל גרסא שחוסמת בעצמה. אבל היבואן היחיד שהביא את הm5s לא הכין כזו
למה לא? יש בגירסה הרגילה התאמה אישית.
@אגסי כתב בבירור | האם אפשר להתקין גירסה של גולד על M5s?:
@מישהו12 כתב בבירור | האם אפשר להתקין גירסה של גולד על M5s?:
אלא כל גרסא שחוסמת בעצמה. אבל היבואן היחיד שהביא את הm5s לא הכין כזו
למה לא? יש בגירסה הרגילה התאמה אישית.
אה, נכון, תכלס.
רעיון טוב.@אלקנה-א כתב בבירור | האם אפשר להתקין גירסה של גולד על M5s?:
אז אין לי שום דרך להתקין על זה גולד?
נכון
@אלקנה-א כתב בבירור | האם אפשר להתקין גירסה של גולד על M5s?:
איזה פיתרון אחר יש?
אני כתבתי שאין שום גרסא חסומה למכשיר הזה. אחר כך העירו לי שיש התאמה אישית, תנסה דרך שם