בקשה | העלאת מפות אופליין של ווינדוס מעודכנות לטובת הציבור
-
היות ווינדוס הסירה בעידכונים האחרונים את המפות,
וכפי שהביא @דאנציג כאן פיתרון לזה,חשבתי לבקש ממי שיש לו כעת מפות מעודכנות על המחשב אם יוכל להעלות אותן לטובת הכלל.
פשוט צריך לגשת לנתיבc:\programdata\microsoft
אם התיקיה אינה נמצאת, זה בגלל שהיא מוסתרת וצריך להציג קבצים מוסתרים,
אם א"א להעתיק צריך לתת הרשאות להעתקה דרך מאפיינים>אבטחה>עריכה ולאפשר מה שצריךולהעתיק משם את תיקיית MapData לכווץ אותה ולהעלות לכאן!
מדובר קודם כל במפות ישראל, אבל מי שיש לו למדינות אחרות בעולם, זה ג"כ טוב.
(אם יש בעיה מצד המשקל של הקובץ אפשר להודיע כאן ואולי יש מי שיכול לעזור) -
-
וכפי שהביא @דאנציג כאן פיתרון לזה,חשבתי לבקש ממי שיש לו כעת מפות מעודכנות על המחשב אם יוכל להעלות אותן לטובת הכלל.
אם א"א להעתיק צריך לתת הרשאות להעתקה דרך מאפיינים>אבטחה>עריכה ולאפשר מה שצריךולהעתיק משם את תיקיית MapData לכווץ אותה ולהעלות לכאן!
(אם יש בעיה מצד המשקל של הקובץ אפשר להודיע כאן ואולי יש מי שיכול לעזור)יש לי, ואפילו יצרתי קובץ לחילוץ עצמי - הורד את הקובץ, הפעל והקבצים יתווספו למיקום הנכון.
כרגע ניתן להוריד ממגיקוד [תקף ליומיים]...מי שיש לו מקום בדרייב שיישמר לאורך זמן, מוזמן בזאת להוריד, להעלות לדרייב, ולשתף את הציבור.
@איש-צדיק-מידי כתב בבקשה | העלאת מפות אופליין של ווינדוס מעודכנות לטובת הציבור:
אבל מי שיש לו למדינות אחרות בעולם, זה ג"כ טוב.
מדובר בהרבה מאוד ג'יגה!
-
יש לי, ואפילו יצרתי קובץ לחילוץ עצמי - הורד את הקובץ, הפעל והקבצים יתווספו למיקום הנכון.
כרגע ניתן להוריד ממגיקוד [תקף ליומיים]...מי שיש לו מקום בדרייב שיישמר לאורך זמן, מוזמן בזאת להוריד, להעלות לדרייב, ולשתף את הציבור.
מדובר בהרבה מאוד ג'יגה!
@דאנציג כתב בבקשה | העלאת מפות אופליין של ווינדוס מעודכנות לטובת הציבור:
מי שיש לו מקום בדרייב שיישמר לאורך זמן, מוזמן בזאת להוריד, להעלות לדרייב, ולשתף את הציבור
לי יש, מעלה כרגע, אצרף קישור מאוחר יותר.
עריכה: מצורף - בפוסט הבאאגב, אין אפשרות להתקין על מחשב, אופליין, בשום דרך?
-
(אם יש בעיה מצד המשקל של הקובץ אפשר להודיע כאן ואולי יש מי שיכול לעזור)@איש-צדיק-מידי
מישהו בדק אם זה עובד כי ככל הזכור לי בוינדוס 10 זה עבד אבל פעם ניסיתי בוינדוס 11 ולא עבד לי אשמח אם מישהו יעדכן -
@איש-צדיק-מידי
מישהו בדק אם זה עובד כי ככל הזכור לי בוינדוס 10 זה עבד אבל פעם ניסיתי בוינדוס 11 ולא עבד לי אשמח אם מישהו יעדכן@אליהו-הלל עיין כאן
-
מי שיש לו מקום בדרייב שיישמר לאורך זמן, מוזמן בזאת להוריד, להעלות לדרייב, ולשתף את הציבור
לי יש, מעלה כרגע, אצרף קישור מאוחר יותר.
עריכה: מצורף - בפוסט הבאאגב, אין אפשרות להתקין על מחשב, אופליין, בשום דרך?
@יאיר-דניאל כתב בבקשה | העלאת מפות אופליין של ווינדוס מעודכנות לטובת הציבור:
אגב, אין אפשרות להתקין על מחשב, אופליין, בשום דרך?
זה מיועד למחשב אופליין.
אתה מתקין את קבצי המפות (שאצלך בדרייב), ומתקין את האפליקציה הישנה שהבאתי כאן, לא צריך חיבור לרשת [ואולי זה אפילו מזיק]. -
יש לי, ואפילו יצרתי קובץ לחילוץ עצמי - הורד את הקובץ, הפעל והקבצים יתווספו למיקום הנכון.
מדובר בהרבה מאוד ג'יגה!
מדובר בהרבה מאוד ג'יגה!
לפי הזיכרון שלי, בערך 6 ג'יגה לכל ארצות הברית למשל,
אכן זה גדול, אבל אם למשהו כבר יש את זה, אולי הוא יוכל להעלות איכשהו אפי' לזמן קצר...