בקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14
-
מי שיכול בזיפ כי אני בנטפרי ממש אשמח
-
-
@anomimi1789 אם אתה בנטפרי בשביל מה וואטסאפ...
-
@חטח כתב בבקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14:
התכוונתי בקבוץ זיפ חוצמזה שוואטסאפ נטפרי יכול לעבוד גם ללא אישור
-
@anomimi1789 אין בוואצאפ "גרסא הכי ישנה".
הם כל הזמן מעדכנים ומכריחים לעבור לחדשה.@מישהו12 כתב בבקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14:
הם כל הזמן מעדכנים ומכריחים לעבור לחדשה.נכון אבל אפשר לשנות תאריך וכוליה ואני גם משתמש בוואטסאפ בנטפרי אז זה בסדר
-
@מישהו12 כתב בבקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14:
הם כל הזמן מעדכנים ומכריחים לעבור לחדשה.נכון אבל אפשר לשנות תאריך וכוליה ואני גם משתמש בוואטסאפ בנטפרי אז זה בסדר
@anomimi1789 כתב בבקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14:
נכון אבל אפשר לשנות תאריך וכוליה
זה עובד לזמן מוגבל מאוד. קיצור, לא עובד
@anomimi1789 כתב בבקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14:
וואטסאפ נטפרי יכול לעבוד גם ללא אישור
אז זה באג ספציפי נקודתי. וואצאפ לא עובד בנטפרי.
-
@חטח כתב בבקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14:
התכוונתי בקבוץ זיפ חוצמזה שוואטסאפ נטפרי יכול לעבוד גם ללא אישור
מה זה וואטסאפ נטפרי?
וואטסאפ רגיל לא עובד בנטפרי. -
@anomimi1789 אין שום עניין בישן אם ישן עובד אני לא רואה שום סיבה בעולם להבדל,
מה גם שאנדרואיד 14 זה יחסית מתקדם לאימולטורים שהרבה מתוכם רק אנדרואיד 8-9 ובכל זאת עובד בהם,
בכל מקרה תספר לי בצאט' איך עובד לך וואצפ בנטפרי,
הנה הקובץ החדש (תקף לשבוע) זה נבדק גם באנדרואיד 10 וגם באנדרואיד 13 (ללא כניסה לחשבון כי אין לי...) וניתן להורדה בנטפרי.
תוסיף K לסיומת ותתקין עם האפלקציה הזאת. -
מה זה וואטסאפ נטפרי?
וואטסאפ רגיל לא עובד בנטפרי.@חטח כתב בבקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14:
מה זה וואטסאפ נטפרי?
וואטסאפ רגיל לא עובד בנטפרי.עובד,צריך לדעת מי ומה @מישהו12 מעובד מנסיון אני 7 חודשים על נטפרי
-
מה גם שאנדרואיד 14 זה יחסית מתקדם לאימולטורים שהרבה מתוכם רק אנדרואיד 8-9 ובכל זאת עובד בהם,
הנה הקובץ החדש (תקף לשבוע) זה נבדק גם באנדרואיד 10 וגם באנדרואיד 13 (ללא כניסה לחשבון כי אין לי...) וניתן להורדה בנטפרי.
תוסיף K לסיומת ותתקין עם האפלקציה הזאת.@פבב-הראשון כתב בבקשה | מי שיכול לשלוח לי וואטסאפ בגרסה הכי ישנה שתעבוד לי על אנדרואיד 14:
תוסיף K לסיומת ותתקין עם האפלקציה הזאת.תודה אבל אני צריך לא את הגרסה האחרונה טיפה יותר אחורה כמה שיותר ישן ושיעבוד עדיין ואשמח לזיפ כי האחים הנ"ל חסומה לי תודה על הרצון לעזור