בקשת מידע | באיזה גרסה יש הכי קצת באגים
-
מישהוא יודע לאיזה גרסה (12.13.17) יש הכי קצת באגים? (בעיקר באגים יותר קריטים) ואם למישהוא יש פירוט של הבאגים בכול גרסה
ישר כוח! -
מישהוא יודע לאיזה גרסה (12.13.17) יש הכי קצת באגים? (בעיקר באגים יותר קריטים) ואם למישהוא יש פירוט של הבאגים בכול גרסה
ישר כוח!@שמואל5
12 - אותיות קופצות, שם מתקשר בקטן
13 - שם מתקשר בקטן
17 - חיפוש לא עובדבגדול אני חושבת ש17 הכי עדיף, אלא אם כן אתה משתמש הרבה בחיפוש ואז 13 עדיף. (12 זוועה)
-
@שמואל5
12 - אותיות קופצות, שם מתקשר בקטן
13 - שם מתקשר בקטן
17 - חיפוש לא עובדבגדול אני חושבת ש17 הכי עדיף, אלא אם כן אתה משתמש הרבה בחיפוש ואז 13 עדיף. (12 זוועה)
-
@שמואל5 לי לא קרה....
-
ישר כוח!@שמואל5 כתב בבקשת מידע | באיזה גרסה יש הכי קצת באגים:
שמואל5
ישר כוח!גם בגירסא 12 ו13 יש את הבאג שהוא לא מראה כמה קליטה יש ורק ב17 תיקנו אותה
-
@שמואל5 כתב בבקשת מידע | באיזה גרסה יש הכי קצת באגים:
שמואל5
ישר כוח!גם בגירסא 12 ו13 יש את הבאג שהוא לא מראה כמה קליטה יש ורק ב17 תיקנו אותה
@נחמן-בניה רק שהוא לא מראה או שבאת אין קליטה טובה בגרסאות האלה? כי דווקא בגרסה 17 אמרו לי שיש בעיות בקליטה
-
@שמואל5 כתב בבקשת מידע | באיזה גרסה יש הכי קצת באגים:
שמואל5
@נחמן-בניה זה לא מדוייק
אצלי יש 13 וזה מראה יופי