המלצה | מעבר מווינדוס לאפל
-
שלום לכולם,
אני שוקל לקנות מחשב אפל.
השאלה איך תוכנת ההפעלה שם? איך המעבר מווינדוס לאפל?
האם יש בעיות עם נטפרי?
איך הקבצי אופיס שם?
ואולי דברים נוספים שאיני יודע.
אשמח אם למישהו יש מידע, ויוכל להמליץ לי.
יישר כח. -
שלום לכולם,
אני שוקל לקנות מחשב אפל.
האם יש בעיות עם נטפרי?
איך הקבצי אופיס שם?
יישר כח.@יוסף-חיים-5 אין בעיות עם נטפרי אך אין לנטפרי חסימה על המחשב (כך שתוכל להתחבר לכל רשת אם אתה קונה נייד)
אצלי המעבר היה חלק (אולי זה בגלל שאני פריק טכנולוגיה....)
יש אופיס שמיועד למק אך גם לאפל יש את כל העורכים (יותר טוב לדעתי)שוב בנוגע לנטפרי
ניתן להתקין רק תוכנות מהאינטרנט וחנות האפליקציות שלהם חסומהבכללי אני מאוד ממליץ על המחשב מכמה סיבות
קל משקל
מהיר
מחשב חזק (פיזית)
מקלדת נוחה (נייד)
טאץ׳ פד מדהים (נייד)
אם יש עוד דברים שאתה מתלבט לגביהם אתה מוזמן לשלוח לי מייל (בפרופיל) ואשמח להיות לך לעזר טלפוניתנ.ב. לכל השואלים: אין לי מניות באפל...
-
@יוסף-חיים-5 אין בעיות עם נטפרי אך אין לנטפרי חסימה על המחשב (כך שתוכל להתחבר לכל רשת אם אתה קונה נייד)
אצלי המעבר היה חלק (אולי זה בגלל שאני פריק טכנולוגיה....)
יש אופיס שמיועד למק אך גם לאפל יש את כל העורכים (יותר טוב לדעתי)שוב בנוגע לנטפרי
ניתן להתקין רק תוכנות מהאינטרנט וחנות האפליקציות שלהם חסומהבכללי אני מאוד ממליץ על המחשב מכמה סיבות
קל משקל
מהיר
מחשב חזק (פיזית)
מקלדת נוחה (נייד)
טאץ׳ פד מדהים (נייד)
אם יש עוד דברים שאתה מתלבט לגביהם אתה מוזמן לשלוח לי מייל (בפרופיל) ואשמח להיות לך לעזר טלפוניתנ.ב. לכל השואלים: אין לי מניות באפל...
@יעקב-מ.-פינס תודה רבה,
רק לא הבנתי. אם החנות שלהם חסומה והכל דרכה. איך מתקינים מה שצריך? -
@יעקב-מ.-פינס תודה רבה,
רק לא הבנתי. אם החנות שלהם חסומה והכל דרכה. איך מתקינים מה שצריך?@יוסף-חיים-5
יש מלא תוכנות בגיטהאב מצויינות שניתן להתקין בכמה אופציות
יש גם חבילות ברחבי הרשת שניתן להתקין על המחשב בצורה מאוד פשוטה (גרירה לתיקיית אפליקציות.... ולפעמים זה עוד יותר פשוט..)
[במאמר מוסגר: מכיוון שהרבה מתכנתים עובדים עם מק (כן יש גם מתכנתים של מייקרוסופט שעובדים עם מחשבי אפל במשרדי החברה....) יש המון תוכנות חמודות חינמיות (או במחיר ממש מוזל)]להתקנה ראשונית אני ממליץ להתחבר לרשת שאינה נטפרי (ממולץ יחד עם חבר שמבין במק שיגיד לך בזמן אמת איזה תוכנות להתקין שלא תצטרך לשוטט יותר מידי)
-
@יעקב-מ.-פינס תודה רבה,
רק לא הבנתי. אם החנות שלהם חסומה והכל דרכה. איך מתקינים מה שצריך?@יוסף-חיים-5 כתב בהמלצה | מעבר מווינדוס לאפל:
@יעקב-מ.-פינס תודה רבה,
רק לא הבנתי. אם החנות שלהם חסומה והכל דרכה. איך מתקינים מה שצריך?מורידים קובץ התקנה
כמעט אין תוכנות שיש אותן רק בחנות -
שלום לכולם,
אני שוקל לקנות מחשב אפל.
האם יש בעיות עם נטפרי?
איך הקבצי אופיס שם?
יישר כח. -
@יוסף-חיים-5
יש מלא תוכנות בגיטהאב מצויינות שניתן להתקין בכמה אופציות
יש גם חבילות ברחבי הרשת שניתן להתקין על המחשב בצורה מאוד פשוטה (גרירה לתיקיית אפליקציות.... ולפעמים זה עוד יותר פשוט..)
[במאמר מוסגר: מכיוון שהרבה מתכנתים עובדים עם מק (כן יש גם מתכנתים של מייקרוסופט שעובדים עם מחשבי אפל במשרדי החברה....) יש המון תוכנות חמודות חינמיות (או במחיר ממש מוזל)]להתקנה ראשונית אני ממליץ להתחבר לרשת שאינה נטפרי (ממולץ יחד עם חבר שמבין במק שיגיד לך בזמן אמת איזה תוכנות להתקין שלא תצטרך לשוטט יותר מידי)
להתקנה ראשונית אני ממליץ להתחבר לרשת שאינה נטפרי (ממולץ יחד עם חבר שמבין במק שיגיד לך בזמן אמת איזה תוכנות להתקין שלא תצטרך לשוטט יותר מידי)
יש אפשרות להתקנה ראשונית בלי תעודת אבטחה של נטפרי. כי אחרת אי אפשר בכלל להתחבר וחייבים בלי נטפרי.
-
אני חושב שהשאלה הראשונה היא: איך אתה מסתגל לטכנולוגייה?
אתה לומד מהר דברים חדשים?
כי אפל זה שונה לגמרי
אחרי זה: למה אתה צריך מחשב בכלל- גוגל ואופיס או שאתה צריך לגרפיקה או בכלל עריכת וידאו ?@אביעד אני יחסית בסדר בלימוד דברים חדשים.
אני צריך לגרפיקה. כמה פעמים עשיתי עבודה בתוכנות אדובי, התוכנה קרסה ברמה שלא נפתחת והאני צריך להתחיל מההתחלה או מהקובץ קופי האחרון.
דיברתי עם אנשים בתחום ואמרו לי שבאפל זה לא קורה, ועם עבודות יותר מורכבות.