דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. צריבת root
  5. בקשת מידע | גלקסי J6 לוויז בבקשה עזרו לי לסדר אותו

בקשת מידע | גלקסי J6 לוויז בבקשה עזרו לי לסדר אותו

מתוזמן נעוץ נעול הועבר צריבת root
9 פוסטים 3 כותבים 29 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • י מחובר
    י מחובר
    ישראל1212
    כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום וברכה.
    היה לי וויז בגלקסי J6 בהשגחת 'מושגח' לצערי איפסתי אותו דרך הרוט, ועכשיו מנסה להחזיר את החסימה או כל חסימה אחרת.
    ניסיתי את קיידרואיד, האפליקציה היתה נראית מעין עולם הבא, עד הרגע שכיביתי את הטלפון - כשהדלקתי הוא דרש איפוס מלא, מאז הוא תקוע על:
    הדלקה - מזהה נסיון לאיפוס המכשיר - דורש חשבון גוגל -לא מצליח לאמת אותו, מפיעה הודעה בסגנון 'הכינס לחשבון באמצעות חשבון גוגל המנהל במכשיר זה' (לא זוכר במדויק) (גם תחת סים נטפרי גם ראוטר נטפרי, גם סים פתוח, גם ראוטר פתוח) הרוט עדיין פועל, התייעצתי שעות עם GPT איך לנסות לסדר אותו, לצערי עקב חוסר הידע שלי לא הצליח כמעט כלום (עשינו איפוס דרך Odin עם איזה 4 קבצים AP CP BL וכו' לא עזר בכלל)
    אם יש למישהו מדריך, הסבר, או כל פתרון אחר לסדר את המצוקה הקשה הזו - אודה לו מכל הלב, המטרה הסופית היא מכשיר וויז, אבל גם מי שיודע איך לפרמט לו את כל הבלאגן הזה ולעבור את מסך הפתיחה - יעזור מאוד.
    תודה רבה!

ב א 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • י ישראל1212

שלום וברכה.
      היה לי וויז בגלקסי J6 בהשגחת 'מושגח' לצערי איפסתי אותו דרך הרוט, ועכשיו מנסה להחזיר את החסימה או כל חסימה אחרת.
      ניסיתי את קיידרואיד, האפליקציה היתה נראית מעין עולם הבא, עד הרגע שכיביתי את הטלפון - כשהדלקתי הוא דרש איפוס מלא, מאז הוא תקוע על:
      הדלקה - מזהה נסיון לאיפוס המכשיר - דורש חשבון גוגל -לא מצליח לאמת אותו, מפיעה הודעה בסגנון 'הכינס לחשבון באמצעות חשבון גוגל המנהל במכשיר זה' (לא זוכר במדויק) (גם תחת סים נטפרי גם ראוטר נטפרי, גם סים פתוח, גם ראוטר פתוח) הרוט עדיין פועל, התייעצתי שעות עם GPT איך לנסות לסדר אותו, לצערי עקב חוסר הידע שלי לא הצליח כמעט כלום (עשינו איפוס דרך Odin עם איזה 4 קבצים AP CP BL וכו' לא עזר בכלל)
      אם יש למישהו מדריך, הסבר, או כל פתרון אחר לסדר את המצוקה הקשה הזו - אודה לו מכל הלב, המטרה הסופית היא מכשיר וויז, אבל גם מי שיודע איך לפרמט לו את כל הבלאגן הזה ולעבור את מסך הפתיחה - יעזור מאוד.
      תודה רבה!

ב מנותק
      ב מנותק
      בנימינה
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראל1212 הבעיה היא שאתה צריך להיכנס עם החשבון גוגל שהכניס בעל הקיידרואיד @לא-מתייאש שזה נועד בעיקרון למנוע איפוס של קיידרואיד.

י תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ב בנימינה

@ישראל1212 הבעיה היא שאתה צריך להיכנס עם החשבון גוגל שהכניס בעל הקיידרואיד @לא-מתייאש שזה נועד בעיקרון למנוע איפוס של קיידרואיד.

י מחובר
        י מחובר
        ישראל1212
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@בנימינה בטוח?
        זה מכניס אותי לצרה יותר קשה - כיון שהוא לא עונה בשום מקום (פורום ומייל)

ב תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • י ישראל1212

@בנימינה בטוח?
          זה מכניס אותי לצרה יותר קשה - כיון שהוא לא עונה בשום מקום (פורום ומייל)

ב מנותק
          ב מנותק
          בנימינה
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראל1212 כן. כדי לפתוח את טלפון עם קיידרואיד לאחר איפוס צריך להכניס את המייל ש @לא-מתייאש הכניס.

י תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ב בנימינה

@ישראל1212 כן. כדי לפתוח את טלפון עם קיידרואיד לאחר איפוס צריך להכניס את המייל ש @לא-מתייאש הכניס.

י מחובר
            י מחובר
            ישראל1212
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@בנימינה וגם את הסיסמא?!... אכלתי אותה לגמרי 😓
            בכל אופן תודה רבה, אם יש למישהו משהו להוסיף או לסדר את זה - אשמח לחכמת ההמונים.

ב תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • י ישראל1212

@בנימינה וגם את הסיסמא?!... אכלתי אותה לגמרי 😓
              בכל אופן תודה רבה, אם יש למישהו משהו להוסיף או לסדר את זה - אשמח לחכמת ההמונים.

ב מנותק
              ב מנותק
              בנימינה
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראל1212 כן, בעיקרון זה נועד שלא יוכלו לפרוץ את החסימה הזו.

י תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ב בנימינה

@ישראל1212 כן, בעיקרון זה נועד שלא יוכלו לפרוץ את החסימה הזו.

י מחובר
                י מחובר
                ישראל1212
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@בנימינה תודה.
                שזה בהחלט דבר גאוני - כ"כ חיפשתי משהו שגם דרך רוט לא יוכלו לעקוף, לצערי זה הפך להיות החיסרון שלה אצלי..

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • י ישראל1212

שלום וברכה.
                  תודה רבה!

א מחובר
                  א מחובר
                  אלוף תימן
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראל1212 כנראה שנחסם לך המכשיר ע"י חסימת FRP ויש לך את @10110000 שיכול לסדר את זה כמובן בתשלום

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • א אלוף תימן

@ישראל1212 כנראה שנחסם לך המכשיר ע"י חסימת FRP ויש לך את @10110000 שיכול לסדר את זה כמובן בתשלום

י מחובר
                    י מחובר
                    ישראל1212
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלוף-תימן תודה רבה, פונה אליו עכשיו בפרטי, מקווה שיתאים לי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון