המלצה | קניית מודם סלולרי
-
אני מחפש מודם סלולרי. חשוב לי שיהיה עם סים, עם סוללה (כדי שלא אצטרך לחבר למחשב), תומך ב־4G, ושהתדרים יתאימו לישראל.
מצאתי קישור למכשיר שנראה מתאים – אפשר לבדוק אם זה באמת טוב? ואם יש משהו יותר מומלץ, אשמח לדעת.
תודה רבה על העזרה! -
אני מחפש מודם סלולרי. חשוב לי שיהיה עם סים, עם סוללה (כדי שלא אצטרך לחבר למחשב), תומך ב־4G, ושהתדרים יתאימו לישראל.
מצאתי קישור למכשיר שנראה מתאים – אפשר לבדוק אם זה באמת טוב? ואם יש משהו יותר מומלץ, אשמח לדעת.
תודה רבה על העזרה!@טוב-מאוד כתב בהמלצה | קניית מודם סלולרי:
תודה רבה על העזרה!הביקורות על המכשיר (בעברית) לא הכי מגרות..
-
תודה רבה על העזרה! -
תודה רבה על העזרה!@טוב-מאוד
זה טקסט קישור מצוין מנסיון
וזה פצצה 5G טקסט קישור -
@טוב-מאוד
זה טקסט קישור מצוין מנסיון
וזה פצצה 5G טקסט קישור@רמיזא כתב בהמלצה | קניית מודם סלולרי:
וזה פצצה 5G טקסט קישור
יש לך נסיון עם זה בנטפרי?
כי אני מתלבט עם להשקיע סטיק טוב או לעשות ראוטר
ואיך זה לעומת הקישור שהבאת? https://s.click.aliexpress.com/e/_ol6YRNE -
@רמיזא כתב בהמלצה | קניית מודם סלולרי:
וזה פצצה 5G טקסט קישור
יש לך נסיון עם זה בנטפרי?
כי אני מתלבט עם להשקיע סטיק טוב או לעשות ראוטר
ואיך זה לעומת הקישור שהבאת? https://s.click.aliexpress.com/e/_ol6YRNE@מוטי-ברנד יש לי ניסיון בזה עם נטפרי
הוא מצויין, רק צריך להגדיר לו APN
מה שאתה הבאת בדקתי אותו מזמן, לא התלהבתי ממנו, אבל אני לא זוכר במדויק. -
@מוטי-ברנד יש לי ניסיון בזה עם נטפרי
מה שאתה הבאת בדקתי אותו מזמן, לא התלהבתי ממנו, אבל אני לא זוכר במדויק.@רמיזא כתב בהמלצה | קניית מודם סלולרי:
מה שאתה הבאת בדקתי אותו מזמן, לא התלהבתי ממנו, אבל אני לא זוכר במדויק.הוא מרגיש באמת איכות של 5G הוא טס או שהוא רק יותר טוב מדור 4 ולא באמת מהיר מהיר
-
@רמיזא כתב בהמלצה | קניית מודם סלולרי:
מה שאתה הבאת בדקתי אותו מזמן, לא התלהבתי ממנו, אבל אני לא זוכר במדויק.הוא מרגיש באמת איכות של 5G הוא טס או שהוא רק יותר טוב מדור 4 ולא באמת מהיר מהיר
@מוטי-ברנד אני בדקתי רק על סימים דור 4 ועשיתי השואות מול מודמים אחרים
הוא הגיע למהירות הורדה של 60-70 בסימים נטפרי, לעומת אחרים שהגיעו ל-20-30 הורדה.
לא בדקתי 5G כי צריך להיות ממש קרוב לאנטנה כדי לבדוק.