בקשת מידע | אוזניות בלוטוס ששומעים אותי בהם
-
@u88
המלצה על אוזניות AirPods
אני משתמש באוזניות האלה כבר כמה חודשים.
הן יושבות טוב באוזן, הסאונד חד וברור, גם בשיחות שומעים מצוין.
סוללה מחזיקה יפה והטעינה מהירה.
בקיצור – שוות את זה -
@u88
יש לי AirPods , והאוזניות מתחברות מצוין – גם לסאונד וגם לשיחות לא היו לי תקלות."
(קצת יקר) -
@משפחת-ב. שאלתי איזה מכשיר לא הסברתי את עצמי ברור לאיזה מכשיר אתה מתחבר
אנקר פשוט מתחבר לכל מכשיר בצורה פשוטה -
@בינוני - גם אוזניות מאד יקרות ומאד איכותיות עם סינון רעשים הכי מתקדם ובמחיר הכי יקר
לא תמיד עוזרות במקרה של מכשיר כשר!
אל תשאל אותי איך זה קשור, לא יודע, זו פשוט מציאות בשטח! מנסיון!
תחסוך לעצמך הרבה כסף ועגמת נפש אם במקום לרוץ ולקנות משהו יקר תנסה להשאיל אותו ממישהו ולבדוק אותו ליממה לפחות -
@בינוני - גם אוזניות מאד יקרות ומאד איכותיות עם סינון רעשים הכי מתקדם ובמחיר הכי יקר
תחסוך לעצמך הרבה כסף ועגמת נפש אם במקום לרוץ ולקנות משהו יקר תנסה להשאיל אותו ממישהו ולבדוק אותו ליממה לפחות@לייזער-ס כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס ששומעים אותי בהם:
תחסוך לעצמך הרבה כסף ועגמת נפש אם במקום לרוץ ולקנות משהו יקר תנסה להשאיל אותו ממישהו ולבדוק אותו ליממה לפחות"מעניין מה שאתה אומר, אבל מניסיון שלי זה לא תמיד נכון. יצא לי לראות אוזניות איכותיות שעבדו גם עם מכשירים כשרים בלי בעיה מיוחדת. לדעתי זה תלוי בדגם הספציפי ולא רק במחיר."
-
@לייזער-ס כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס ששומעים אותי בהם:
תחסוך לעצמך הרבה כסף ועגמת נפש אם במקום לרוץ ולקנות משהו יקר תנסה להשאיל אותו ממישהו ולבדוק אותו ליממה לפחות"מעניין מה שאתה אומר, אבל מניסיון שלי זה לא תמיד נכון. יצא לי לראות אוזניות איכותיות שעבדו גם עם מכשירים כשרים בלי בעיה מיוחדת. לדעתי זה תלוי בדגם הספציפי ולא רק במחיר."
-
@משפחת-ב. כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס ששומעים אותי בהם:
מניסיון שלי זה לא תמיד נכון.
זה בדיוק מה שאמרתי - שזה לפעמים ככה, לא אמרתי שאף פעם זה לא עובד טוב
צריך לבדוק בלי להתעצל -
תחסוך לעצמך הרבה כסף ועגמת נפש אם במקום לרוץ ולקנות משהו יקר תנסה להשאיל אותו ממישהו ולבדוק אותו ליממה לפחות -
אני לא כ"כ מבין מה ההתלהבות מהאנקר 4CN יש לי אותם עם שיואמי מקשים ובהחלט נחמדות אבל לא יותר מידי גם מבחינת מיקרופון וגם בטריה.