בעיה | משתמש במיילטראק, איך פותרים את הבעיה הזו?
-
כאשר אני מנסה לשלוח מייל לקבוצה שלי, או תשובה לקבוצה, לא ניתן לשלוח, השליחה מיורטת מיד, ומופיע כך:
אז אני צריך לכבות ולהפעיל את ג'ימייל מחדש בלי מיילטראק, לשלוח, ואחרי השליחה להפעיל שוב.
במילים אחרות, לא ניתן לשלוח מייל לקבוצה בשום אופן לא חדש ולא תשובה שכוללת את המייל של הקבוצה - כאשר יש מיילטראק פעיל.
איך מסדרים זאת?
הקבוצה בבעלותי - אם זה משנה.תודה רבה.
-
כאשר אני מנסה לשלוח מייל לקבוצה שלי, או תשובה לקבוצה, לא ניתן לשלוח, השליחה מיורטת מיד, ומופיע כך:
אז אני צריך לכבות ולהפעיל את ג'ימייל מחדש בלי מיילטראק, לשלוח, ואחרי השליחה להפעיל שוב.
במילים אחרות, לא ניתן לשלוח מייל לקבוצה בשום אופן לא חדש ולא תשובה שכוללת את המייל של הקבוצה - כאשר יש מיילטראק פעיל.
איך מסדרים זאת?
הקבוצה בבעלותי - אם זה משנה.תודה רבה.
@es0583292679 מפורש כתוב למה.. (כי הקבוצה (לכאורה בוט אוטומטי וכדו') ביקשה שלא לשלוח מיילים עם מיילטרק)
-
@es0583292679 מפורש כתוב למה.. (כי הקבוצה (לכאורה בוט אוטומטי וכדו') ביקשה שלא לשלוח מיילים עם מיילטרק)
@מד כתב בבעיה | משתמש במיילטראק, איך פותרים את הבעיה הזו?:
תודה רבה... וכי אתה חושב שאיני יודע לקרוא?
בדיוק זה מה ששאלתי, כתבתי שהקבוצה הינה שלי ובבעלותי, והתכוונתי שמצד חד לא הגדרתי דבר כזה ולמה כתוב שכן, ומצד שני - אם זו הגדרה דיפולטיבית - איך לבטל זאת.
תודה רבה בכל אופן שניסית.
תהיה בריא ומבורך.