בקשת מידע | הגדרת RDP קבוע
-
-
-
אם כבר העלו את הקישור להגדרת העניין, אני מוסיף
1.בראוטרים מסוימים אפשר להגדיר שרק מכתובת מסוימת ניתן להתחבר
2. כשיש סינון עלולים לטעות בכתובת החיצונית
3. בכדי לפתור את חשש האימות, ישנם 2 פתרונות, או תוכנת duo שיושבת על המחשב בעבודה וצריך לקבל קוד כשנכנסים עם rdp . וכן תוכנת zerotier שמגדירה שהמחשב בבית ונמחשב בעובדה יושבים על אותה רשת, ואז בכלל לא צריך לפתוח פורט בראוטר -
@י.-פל. ווינ' 11? אתה יכול לבדוק בהגדרות רשת ואינטרנט בחיבור שלך תחת הכותרת שער ברירת המחדל של IPv4
-
3. בכדי לפתור את חשש האימות, ישנם 2 פתרונות, או תוכנת duo שיושבת על המחשב בעבודה וצריך לקבל קוד כשנכנסים עם rdp . וכן תוכנת zerotier שמגדירה שהמחשב בבית ונמחשב בעובדה יושבים על אותה רשת, ואז בכלל לא צריך לפתוח פורט בראוטר@Yanky כתב בבקשת מידע | הגדרת RDP קבוע:
3. בכדי לפתור את חשש האימות, ישנם 2 פתרונות, או תוכנת duo שיושבת על המחשב בעבודה וצריך לקבל קוד כשנכנסים עם rdp . וכן תוכנת zerotier שמגדירה שהמחשב בבית ונמחשב בעובדה יושבים על אותה רשת, ואז בכלל לא צריך לפתוח פורט בראוטרלא מספיק לעשות סיסמא ארוכה? זה עדיין לא מאובטח?
-
@Yanky כתב בבקשת מידע | הגדרת RDP קבוע:
3. בכדי לפתור את חשש האימות, ישנם 2 פתרונות, או תוכנת duo שיושבת על המחשב בעבודה וצריך לקבל קוד כשנכנסים עם rdp . וכן תוכנת zerotier שמגדירה שהמחשב בבית ונמחשב בעובדה יושבים על אותה רשת, ואז בכלל לא צריך לפתוח פורט בראוטרלא מספיק לעשות סיסמא ארוכה? זה עדיין לא מאובטח?
-
@2580 כתב בבקשת מידע | הגדרת RDP קבוע:
@י.-פל. ווינ' 11? אתה יכול לבדוק בהגדרות רשת ואינטרנט בחיבור שלך תחת הכותרת שער ברירת המחדל של IPv4
לא מוצא...
@י.-פל. כתב בבקשת מידע | הגדרת RDP קבוע:
@2580 כתב בבקשת מידע | הגדרת RDP קבוע:
לא מוצא...
רוצה עזרה מרחוק?