תגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט
-
@cfopuser תודה זה פיתאום שונה האפליקציה השניה שהעלת!
אחרי שעשיתי אפעל מודול מה עושים? כי אני לא מוצא System UI
תודה -
@שניאור-שמח העליתי כאן את כול הקבצים בצורה מסודרת עם שמות מתאימים
https://drive.google.com/file/****d/****1KaMIW3ls2DdX5zpNOSIPqlDO2fEaQIuf/view?usp=drive_link
(אני לא בטוח איפה לשים תכוכביות...
)
הסיסמה 1234
לקובץאפליקצייה לא להתקין
צריך להוסיף את הסיומת APK(אני יודע שזה לא יהיה מעודכן להרבה זמן בצורה כזאת אבל רוב הדברים כאן לא עודכנו שנים)
@cfopuser כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שניאור-שמח העליתי כאן את כול הקבצים בצורה מסודרת עם שמות מתאימים
https://drive.google.com/file/****d/****1KaMIW3ls2DdX5zpNOSIPqlDO2fEaQIuf/view?usp=drive_link
תודה רבה, עוזר מאוד!
מה הסיפור של הקובץ השני שם, לעשות לו סיומת APK?
אגב, את הכוכביות עושים איפשהו באמצע, אבל לא ליד סימן של / כי הוא יכול להימחק בטעות יחד עם הכוכביות ולשבור את הקישור. -
@cfopuser תודה זה פיתאום שונה האפליקציה השניה שהעלת!
אחרי שעשיתי אפעל מודול מה עושים? כי אני לא מוצא System UI
תודה@שלמה-ברייר @EBA אני יעשה סרטון בקצב של השאלות פה
אבל בתכלס אם תקרא הוראה הוראה תמונה תמונה בסוף תצליחלגבי השאלות @שלמה-ברייר תסתכל במדריך
@EBA כן תוסיף סיומת APK ערכתי את השם בלי להוסיף אני יסדר את זהואם זה כזה פשוט להפוך את זה לאוטומטי עם בינה אתה בהחלט מוזמן
-
@cfopuser @שניאור-שמח תודה רבה לכם!
-
תגובה: מדריך | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט
כאן תוכלו להגיב ולתת הערה\הארה למדריך!
@שניאור-שמח
התקנתי הכל כראוי ובאמת בבדיקת סטטוס האפליקציה מזהה את הפנים שלי אבל למעשה לא פותחת לי במסך הנעילה ואילו אין כיתוב טקסט למעלה במסך
מה לעשות? -
@שניאור-שמח
התקנתי הכל כראוי ובאמת בבדיקת סטטוס האפליקציה מזהה את הפנים שלי אבל למעשה לא פותחת לי במסך הנעילה ואילו אין כיתוב טקסט למעלה במסך
מה לעשות? -
@cfopuser עשיתי הכל טוב ובשלב האחרון הייתי צריך לתת הרשאות נגישות ואני לא מצליח לתת כי זה כותב לי הגדרה מוגבלת ההגדרה הזו לא זמינה כרגע לצורך שמירה על ההבטחה
אפשר לעשות אם זה משהו?
תודה
אני יכול להעלות צילום מסך אם זה יעזור -
@שניאור-שמח
עריכה: הצלחתי לעשות שיוצג גם הכיתוב
אבל למעשה זה עדיין לא פותח לי אפילו שכתוב שהזיהוי קיים ומושלם -
@cfopuser עשיתי הכל טוב ובשלב האחרון הייתי צריך לתת הרשאות נגישות ואני לא מצליח לתת כי זה כותב לי הגדרה מוגבלת ההגדרה הזו לא זמינה כרגע לצורך שמירה על ההבטחה
אפשר לעשות אם זה משהו?
תודה
אני יכול להעלות צילום מסך אם זה יעזור@שלמה-ברייר כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
אפשר לעשות אם זה משהו?
תודה
אני יכול להעלות צילום מסך אם זה יעזורתלך להגדרות >האפליקציה של הזיהוי פנים >3 נקודות ונתינת הרשאות
-
@שניאור-שמח
אבל למעשה זה עדיין לא פותח לי אפילו שכתוב שהזיהוי קיים ומושלם@פראירי כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שניאור-שמח
אבל למעשה זה עדיין לא פותח לי אפילו שכתוב שהזיהוי קיים ומושלםעשית הכל כמו שצריך? התקנת מודלים? עשית יבוא apk? נתת הרשאת נגישות? הפעלה מחדש?
-
@שלמה-ברייר כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
אפשר לעשות אם זה משהו?
תודה
אני יכול להעלות צילום מסך אם זה יעזורתלך להגדרות >האפליקציה של הזיהוי פנים >3 נקודות ונתינת הרשאות
@שניאור-שמח כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שלמה-ברייר כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
אפשר לעשות אם זה משהו?
תודה
אין לי שם הרשאות נגישות
-
@פראירי כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שניאור-שמח
אבל למעשה זה עדיין לא פותח לי אפילו שכתוב שהזיהוי קיים ומושלםעשית הכל כמו שצריך? התקנת מודלים? עשית יבוא apk? נתת הרשאת נגישות? הפעלה מחדש?
@שניאור-שמח
הכל הכל -
@שניאור-שמח כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
אפשר לעשות אם זה משהו?
תודה
אין לי שם הרשאות נגישות
@שלמה-ברייר
3 נקודות ותן הרשאה להגדרות מוגבלות -
@שניאור-שמח
הכל הכל -
אפשר לעשות אם זה משהו?
תודה
אין לי שם הרשאות נגישות
@שלמה-ברייר תחכה ש @אלוף-תימן יענה לך הוא הצליח בנגן כזה
-
@פראירי כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שניאור-שמח
@שניאור-שמח
מצ"ב הסרטת מסך
screen-20250717-150002.mp4
יש לי m36
@אלוף-תימן לך זה גם פותח את הנעילה או שזה רק עובד?
ואיזה גרסה יש לך של הm36 עם otg או בלי? -
אני עשיתי הכל וזה לא עושה לי מחפש פנים
עריכה אחרי ששיחקתי קצת בהגדרות זה עושה לי כמו @פראירי -
@cfopuser זה לא קשור
(יש לי אותה בעיה כמוהו ואין לי הפעלה אוטומטית שפועלת ובכל זאת זה לא עובד) -
@אלוף-תימן כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שניאור-שמח טוב אחרי קצת הרבה נסיונות הצלחתי בנגן m36
תודה לאלוף שלנוהיה לך אינטרנט בנגן?
@שניאור-שמח תאמת שהיה אבל זה לא נראה לי מצריך אינטרנט