תגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט
-
@ישיביש כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שניאור-שמח שומע זה הפסיק לעבוד לי אפילו לא מציג את זה בפתיחת מסך
לא יודע מה להגיד לך, תנסה להסיר הכל ולהתקין מחדש
@שניאור-שמח עדיין לא עזר.. אולי משהו ששיניתי בהגדרות?
-
זה הפסיק לעבוד בגלל שיש לך עוד אפליקציה שבעצם הגדרת אותה כמצלמה, ואז בעצם הרסת את הזהוי פנים, תבדוק שאין עוד אפליקציה שמוגרת על המצלמה שלך
-
@ישיביש כמו האפליקציה הזאת למשל 1723365157964-wtmp_5.9.4_-com.wtmp.svdsoftware-2.zip היא למשל עומדת לך על המצלמה אז לכן הוא יבטל לך את הזהוי פנים, אבל אם תמחק את האפליקציה הזאת, אז תוכל להשתמש בזה, הבנת? כי לא ניראה לי שאפשר לעשות 2 מוגדרות על המצלמה
-
@ישיביש כמו האפליקציה הזאת למשל 1723365157964-wtmp_5.9.4_-com.wtmp.svdsoftware-2.zip היא למשל עומדת לך על המצלמה אז לכן הוא יבטל לך את הזהוי פנים, אבל אם תמחק את האפליקציה הזאת, אז תוכל להשתמש בזה, הבנת? כי לא ניראה לי שאפשר לעשות 2 מוגדרות על המצלמה
-
@ישיביש כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@בונפד מוזר אין לי משהו דומה
טוב, סה"כ נסתי לעזור וחשבתי שזה הפתרון, כי גם לי היה את הבעיה הזאת פעם והסתדר על ידי מה שאמרתי,
בהצלחה -
@נוחעם-FM מתנצל שלא הייתי ברור והיית צריך לנחש

אין לי זיהוי פנים מובנה במכשיר יש לי GSI אנדרואיד 14
המודלים הותקנו האפליקציה הותקנה כשורה האפליקצייה לזיהוי פנים עצמה מזהה את הפנים אך לא פותחת את הנעילת מכשיר, השאלה שלי האם האפליקציה שהעלה @cfopuser פותרת את הבעיה שלי?
כי כתוב שם שהיא נועדה ל
@cfopuser כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
לכול מי שנצרך לבטל הסגירה אוטומטית של מסך הנעילה ע"מ שהזיהוי יעבוד
ועקב כך נוצרת הבעייה של הצורך להחליק עם האצבעוהבעיה שלי זה שגם אחרי שהאפליקציה מזהה את הפנים המסך נעול לגמרי ולא עוזר החלקה עם האצבע
ניסיתי להתקין את האפליקציה הזאת אבל אני לא מתאימה לאנדרואיד 14 ועדכנתי אותו כמו שביקש פה
@cfopuser כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
אם לא עובד על גרסת האנדרואיד שלכם יש עוד גרסאות אז תעדכנו (נבדק על גרסאות דיפולט של אנדרואיד 7 עד 13)
@דוד-המלך-3 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
ניסיתי להתקין את האפליקציה הזאת אבל אני לא מתאימה לאנדרואיד 14 ועדכנתי אותו כמו שביקש פה
לי זה התקין על dmbroid
אבל לא הבנתי איך זה יעקוף את הקוד
כי זה עדיין דורש קוד. -
@דוד-המלך-3 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
לי זה התקין על dmbroid
אבל לא הבנתי איך זה יעקוף את הקוד
כי זה עדיין דורש קוד.@נוחעם-FM אני רק שאלתי אם יפתור את הבעיה שלי כי לי לא ידעתי מה בדיוק האפליקציה עושה כי היא לא התאימה לאנדרואיד שלי
אני חושב שהכיוון הוא כמו שכתב @urielk פה
https://mitmachim.top/post/1057751
אבל זה מוזר כי יש אפליקציות שהרוט עבד לי מצויין.
||נראה שהתאהבתם ב dumbDruid|| -
@נוחעם-FM אני רק שאלתי אם יפתור את הבעיה שלי כי לי לא ידעתי מה בדיוק האפליקציה עושה כי היא לא התאימה לאנדרואיד שלי
||נראה שהתאהבתם ב dumbDruid|| -
@נוחעם-FM אני רק שאלתי אם יפתור את הבעיה שלי כי לי לא ידעתי מה בדיוק האפליקציה עושה כי היא לא התאימה לאנדרואיד שלי
||נראה שהתאהבתם ב dumbDruid||@דוד-המלך-3 אצלך זה דורש קוד או לא?
-
@דוד-המלך-3
האפליקציה של @cfopuser בכלל מיועדת להחליק ולא לדלג על הקוד..הצלחתי לסדר את הרשאות כתיבה עם ro2rw.
|נראה שהתאהבתם ב dumbDruid
יש סיבה לא להתאהב??
@נוחעם-FM כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
האפליקציה של @cfopuser בכלל מיועדת להחליק ולא לדלג על הקוד..
כן אבל חשבתי שהניסוח לא מדוייק
@נוחעם-FM כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
הצלחתי לסדר את הרשאות כתיבה עם ro2rw.
כמה זה מורכב?
התקנת ריקוברי?@נוחעם-FM כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
יש סיבה לא להתאהב??
🤩🤩🤩
-
@דוד-המלך-3 אצלך זה דורש קוד או לא?
@נוחעם-FM דורש
-
האפליקציה של @cfopuser בכלל מיועדת להחליק ולא לדלג על הקוד..
כן אבל חשבתי שהניסוח לא מדוייק
הצלחתי לסדר את הרשאות כתיבה עם ro2rw.
כמה זה מורכב?
התקנת ריקוברי?@נוחעם-FM כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
יש סיבה לא להתאהב??
🤩🤩🤩
כמה זה מורכב?
לי זה עבד על הפעם הראשונה
(ובג'לי סטאר לא...)התקנת ריקוברי?
לא, צרבתי עם sp
-
כמה זה מורכב?
לי זה עבד על הפעם הראשונה
(ובג'לי סטאר לא...)התקנת ריקוברי?
לא, צרבתי עם sp
@נוחעם-FM אשמח להדרכה בפרטי כדי לא לסטות מהנושא פה
-
בקיצור @cfopuser @שניאור-שמח
באנדרואיד 14 זה לא עובד.הוא עדיין דורש קוד.
ולא עוזר לכבות את הסגירה אוטומטית.@שניאור-שמח יש מצב אתה מנסה על הf25...?
-
אני אנסה לבדוק
-
אני אנסה לבדוק
@שניאור-שמח כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
אני אנסה לבדוק
@נוחעם-FM @דוד-המלך-3
לא עובד לי גם..
כנראה זה משהו באנדרואיד 14..