תגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט
-
@שניאור-שמח כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שלמה-ברייר כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שניאור-שמח כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שלמה-ברייר כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
לא היצלחתי שמה כמה קטעים למשל אחרי שהיתקנתי במג'יסק מהאיחסון אני לא רואה את LSPosed
דבר ראשון תתיג סורי לא סמתי לב...
דבר שני, לא קפצה לך במכשיר התראה שלה? לא
אם לא, אתה יכול להיכנס עם סייר קבצים למודל ולראות את הapk שלה, ואז תתקין איפה? הזיפ הזה מכיל מלא מיסמכים ועודבתוך כל הקבצים, יש שמה שתי apk, תתקין את מה שרשום LSPosed
יש שמה 2 APK 1 כתוב BAEMON משהו כזה ובשני כתוב MANAPER אני לא מוצא את הAPK שאמרת
לא היצלחתי שמה כמה קטעים למשל אחרי שהיתקנתי במג'יסק מהאיחסון אני לא רואה את LSPosed
דבר ראשון תתיג סורי לא סמתי לב...
דבר שני, לא קפצה לך במכשיר התראה שלה? לא
אם לא, אתה יכול להיכנס עם סייר קבצים למודל ולראות את הapk שלה, ואז תתקין איפה? הזיפ הזה מכיל מלא מיסמכים ועודבתוך כל הקבצים, יש שמה שתי apk, תתקין את מה שרשום LSPosed
יש שמה 2 APK 1 כתוב BAEMON משהו כזה ובשני כתוב MANAPER אני לא מוצא את הAPK שאמרת
את MANAPER
-
אגב @שניאור-שמח לגבי שזה יעבוד גם אחרי איפוס
בהתחלה חשבתי שיהיה צריך לערוך ROM בשביל זה וכבר ניסיתי על הF21
סיוט לנסות להוציא רק את הספריות (התייאשתי)
אבל שאני חושב על זה יש קסטום רומים שכבר עושים את זה אז כנראה אפשר להעתיק מהם
אני יראה@cfopuser כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
אגב @שניאור-שמח לגבי שזה יעבוד גם אחרי איפוס
בהתחלה חשבתי שיהיה צריך לערוך ROM בשביל זה וכבר ניסיתי על הF21
סיוט לנסות להוציא רק את הספריות (התייאשתי)
אבל שאני חושב על זה יש קסטום רומים שכבר עושים את זה אז כנראה אפשר להעתיק מהם
אני יראהתודה רבה, אני ממש אשמח
-
הזיפ הזה מכיל מלא מיסמכים ועוד
ממש לא.
תוריד שוב, כניראה לא הוריד לך טוב
@שניאור-שמח אם אני יעשה אם מחשב זה יעזור?????
כתבת שצריך מכשיר אם רוט, יש הבדל אם זה מכשיר אם רוט לבין מחשב??
@שניאור-שמח זה דורש חיבור USB??
@cfopuser יש מצב אתה מעלה אותם בזיף, יותר קל מאשר לפתוח את המחשב שאין לי כח, אם זה לא מטריח אותך אני אשמח תודהלא
אז איך זה עובד??
@משה-ג.כ כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
הזיפ הזה מכיל מלא מיסמכים ועוד
ממש לא.
תוריד שוב, כניראה לא הוריד לך טוב
@שניאור-שמח אם אני יעשה אם מחשב זה יעזור?????יעזור למה?
כתבת שצריך מכשיר אם רוט, יש הבדל אם זה מכשיר אם רוט לבין מחשב??
חייב רוט בשביל המדריך, אי אפשר דרך מחשב
@שניאור-שמח זה דורש חיבור USB??
לא
אז איך זה עובד??
עובד מה? תיהיה יותר ברור
-
מקווה שזה יעזור
@שניאור-שמח אולי תוסיף למדריך אם אתה רוצה
@שלמה-ברייר יש כמה תמונות אם זה עוזר
- כדי להוריד את LSPosed
להפעיל את Zygisk
- להוריד את הקובץ של LSPosed ואז להתקין
- להוריד universalauth ולהפעיל את המודול
להוריד את את הFace unlock ולהגדיר את הספריות (וזהו)
-
@שניאור-שמח אחרי שהיתקנתי את מה שאמרת זה עושה לי ככה מה לעשות?
תודה
כי אין לי קטע שכתוב עליו מודלים -
@שניאור-שמח אחרי שהיתקנתי את מה שאמרת זה עושה לי ככה מה לעשות?
תודה
כי אין לי קטע שכתוב עליו מודלים@שלמה-ברייר תנסה, יש מצב שזה דורש אינטרנט, יש לך?
-
@שניאור-שמח אין לי... לחצתי התקנה וזה לא מתקין כנירהאה כי צריך אינטרנט מישהו היסתדר בלי אינטרנט?
-
@שניאור-שמח העליתי כאן את כול הקבצים בצורה מסודרת עם שמות מתאימים
https://drive.google.com/file/****d/****1KaMIW3ls2DdX5zpNOSIPqlDO2fEaQIuf/view?usp=drive_link
(אני לא בטוח איפה לשים תכוכביות...
)
הסיסמה 1234(אני יודע שזה לא יהיה מעודכן להרבה זמן בצורה כזאת אבל רוב הדברים כאן לא עודכנו שנים)
-
@cfopuser תודה אבל לא ניראה לי שזה יעזור כי יש לי את כול הקבצים הבעיה שזה מצריך אינטרנט ואין לי..
-
@שניאור-שמח העליתי כאן את כול הקבצים בצורה מסודרת עם שמות מתאימים
https://drive.google.com/file/****d/****1KaMIW3ls2DdX5zpNOSIPqlDO2fEaQIuf/view?usp=drive_link
(אני לא בטוח איפה לשים תכוכביות...
)
הסיסמה 1234(אני יודע שזה לא יהיה מעודכן להרבה זמן בצורה כזאת אבל רוב הדברים כאן לא עודכנו שנים)
-
@cfopuser תודה אבל לא ניראה לי שזה יעזור כי יש לי את כול הקבצים הבעיה שזה מצריך אינטרנט ואין לי..
@שלמה-ברייר תתקין Riru בנוסף זה אמור לטפל בדרישות נוספות (ולא נצרכות לעניין זה) של LSPosed
-
@cfopuser מה הסיסמה?
@שניאור-שמח 1234
-
@שלמה-ברייר תתקין Riru בנוסף זה אמור לטפל בדרישות נוספות (ולא נצרכות לעניין זה) של LSPosed
@cfopuser כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
מה זה?
-
@cfopuser כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
אתה בטוח שיעזור? Riru זה תחליף לzygisk
-
מה זה?
מה זה?
-
מה זה?
תמחק את הגרסה הקודמת
ובמקום הגרסה הרשמית שעושה לך בעיות
אתה יכול להוריד את הLSPosed הזה (15Mb) או זה (6Mb)
בלי קשר תוודא שהמג'יסק מעל גרסה 24 לפחות
תבדוק את זה כאן
זה המינימום
==================================================================
וזה לא קשור לאינטרנט הרגע בדקתי זה פשוט לא מצליח לתקשר עם המודול שהתקנת שזה מה שהגרסאות הללו משנות
-
תודה כרגע אין לי זמן אבל אם מישהו היצליח על נגן M36 ללא אינטרנט אשמח שיעדכן
ובעיקר אם מישהו יכול להעלות הסרטת מסך
תודה ענקית!
@cfopuser איך אני מברר מה גירסת המגיסק שלי? -
תודה כרגע אין לי זמן אבל אם מישהו היצליח על נגן M36 ללא אינטרנט אשמח שיעדכן
ובעיקר אם מישהו יכול להעלות הסרטת מסך
תודה ענקית!
@cfopuser איך אני מברר מה גירסת המגיסק שלי?@אלוף-תימן ^^^^^^^^^^^^^^^^
-
@שניאור-שמח טוב אחרי קצת הרבה נסיונות הצלחתי בנגן m36
תודה לאלוף שלנו@אלוף-תימן כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:
@שניאור-שמח טוב אחרי קצת הרבה נסיונות הצלחתי בנגן m36
תודה לאלוף שלנוהיה לך אינטרנט בנגן?
-
תגובה: מדריך | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט
כאן תוכלו להגיב ולתת הערה\הארה למדריך!
@שניאור-שמח תודה רבה על המדריך!
א. אשמח לדעת האם וכמה זה משפיע על הזיכרון/ראם/ביצועים/סוללה.
ב. הצעה - אם אתה כבר עובד עם גברת בינה, לכאורה תוכל אולי ליצור בעזרתה מודול זיפ אחד גדול שפשוט יתקינו אותו ובו יהיה כלול כל מה שצריך להתקין, יוכל לעזור מאוד לכל אלה שרק רואים את המדריך וחוטפים כאב ראש.
שכוייח!