תגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט
- 
@1020 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: האפליקציה שבחלק האחרון של המדריך חסומה בנטפרי, מישהו יכול להעלות אותה בזיפ? 
- 
@שניאור-שמח לא הבנתי, איך האפליקציה ש @cfopuser אמורה לעבוד? אני מנסה להתקין וכותב לי שהאפליקציה לא ותקנה, איפה הבעיה? 
 שורה תחתונה: איך אני גורם לאפליקציה להחליק אצבע למעלה שלא אצטרך להחליק כל פעם אחרי זיהוי פנים?@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח לא הבנתי, איך האפליקציה ש @cfopuser אמורה לעבוד? אני מנסה להתקין וכותב לי שהאפליקציה לא ותקנה, איפה הבעיה? 
 שורה תחתונה: איך אני גורם לאפליקציה להחליק אצבע למעלה שלא אצטרך להחליק כל פעם אחרי זיהוי פנים?תפרט איפה הסתבכת 
- 
@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח לא הבנתי, איך האפליקציה ש @cfopuser אמורה לעבוד? אני מנסה להתקין וכותב לי שהאפליקציה לא ותקנה, איפה הבעיה? 
 שורה תחתונה: איך אני גורם לאפליקציה להחליק אצבע למעלה שלא אצטרך להחליק כל פעם אחרי זיהוי פנים?תפרט איפה הסתבכת @שניאור-שמח מנסה להתקין את AutoInput ולא נותן לי, 
 באיזה שלב אני אמור לעשות אותו, ובמקום מה?
- 
@שניאור-שמח מנסה להתקין את AutoInput ולא נותן לי, 
 באיזה שלב אני אמור לעשות אותו, ובמקום מה?@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח מנסה להתקין את AutoInput ולא נותן לי, 
 באיזה שלב אני אמור לעשות אותו, ובמקום מה?אפשר צילום מסך של השגיאה? וכן איזה אנדרואיד מדובר? 
- 
@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח מנסה להתקין את AutoInput ולא נותן לי, 
 באיזה שלב אני אמור לעשות אותו, ובמקום מה?אפשר צילום מסך של השגיאה? וכן איזה אנדרואיד מדובר? @שניאור-שמח אנדרואיד 13, 
 הAPK שהוא הביא, ה מה שאני אמור לייבא לספרייה ידנית?
- 
@שניאור-שמח אנדרואיד 13, 
 הAPK שהוא הביא, ה מה שאני אמור לייבא לספרייה ידנית?@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח אנדרואיד 13, איפה השגיאה? הAPK שהוא הביא, ה מה שאני אמור לייבא לספרייה ידנית? ממש לא, מה שהוא הביא זה אפליקציה שסך הכל עושה את הפעולה של פתיחת הטלפון ע״י החלקה 
- 
@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח אנדרואיד 13, איפה השגיאה? הAPK שהוא הביא, ה מה שאני אמור לייבא לספרייה ידנית? ממש לא, מה שהוא הביא זה אפליקציה שסך הכל עושה את הפעולה של פתיחת הטלפון ע״י החלקה @שניאור-שמח ולמה אני לא מצליח להתקין אותה? 
- 
@שניאור-שמח ולמה אני לא מצליח להתקין אותה? @yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח ולמה אני לא מצליח להתקין אותה? יש מליון ואחת סיבות, כל עוד לא תביא את השגיאה לא נוכל לעזור לך.. 
- 
@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח ולמה אני לא מצליח להתקין אותה? יש מליון ואחת סיבות, כל עוד לא תביא את השגיאה לא נוכל לעזור לך.. 
- 
@yj05485 איזה גרסה התקנת? הפרוץ או לא? @שניאור-שמח הפרוץ נראה לי 
- 
@שניאור-שמח הפרוץ נראה לי @yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח הפרוץ נראה לי אז תנסה את הלא פרוץ 
- 
@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח הפרוץ נראה לי אז תנסה את הלא פרוץ 
- 
@שניאור-שמח את זה התקנתי 
- 
@שניאור-שמח לא מוצא את הלא פרוץ, תוכל בבקשה להעלות או לכוון אותי? 
- 
@שניאור-שמח לא מוצא את הלא פרוץ, תוכל בבקשה להעלות או לכוון אותי? @yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח לא מוצא את הלא פרוץ, תוכל בבקשה להעלות או לכוון אותי? באותו 
 פוסט של @cfopuser יש שתי קישורים, אז הראשון
- 
@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח לא מוצא את הלא פרוץ, תוכל בבקשה להעלות או לכוון אותי? באותו 
 פוסט של @cfopuser יש שתי קישורים, אז הראשון@שניאור-שמח אני בלי גוגל פליי, תוכל להביא לי בזיפ? 
- 
@שניאור-שמח אני בלי גוגל פליי, תוכל להביא לי בזיפ? @yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח אני בלי גוגל פליי, תוכל להביא לי בזיפ? תחכה ל-@cfopuser שיביא לך משהו מתאים, אני לא התקנתי את זה.. 
 אולי תציין איזה מכשיר יש לך
- 
@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח אני בלי גוגל פליי, תוכל להביא לי בזיפ? תחכה ל-@cfopuser שיביא לך משהו מתאים, אני לא התקנתי את זה.. 
 אולי תציין איזה מכשיר יש לך@שניאור-שמח 
 M36
- 
@yj05485 כתב בתגובות | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט: @שניאור-שמח אני בלי גוגל פליי, תוכל להביא לי בזיפ? תחכה ל-@cfopuser שיביא לך משהו מתאים, אני לא התקנתי את זה.. 
 אולי תציין איזה מכשיר יש לך@שניאור-שמח איזה מאקרו צריך להריץ? 
 הצלחתי להתקין את האפליקציה