בקשת מידע | מחשב בסיסי ואמין עד 2000 ש"ח
-
שלום וברכה
אשמח להמלצות על מחשב בסיסי עד 2000 ש"ח.- השימושים הם בסיסיים - אופיס וגלישה, אולי וידאו.
- חשוב לי שיהיה אמין עם מינימום תקלות.
(מדובר בבית ללא ילדים, כך שהשימוש אמור להיות בצורה מסודרת).
תודה רבה!
-
שלום וברכה
אשמח להמלצות על מחשב בסיסי עד 2000 ש"ח.- השימושים הם בסיסיים - אופיס וגלישה, אולי וידאו.
- חשוב לי שיהיה אמין עם מינימום תקלות.
(מדובר בבית ללא ילדים, כך שהשימוש אמור להיות בצורה מסודרת).
תודה רבה!
-
@87937 כתב בבקשת מידע | מחשב בסיסי ואמין עד 2000 ש"ח:
@106
ממש ממליץ לך על המחשב הזה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1199345
מדובר בדגם אמין מחברה אמינה ועם נתונים ממש מתקדמים, ב 200 שקל פחות מהרף העליון שלך. רק שים לב שהמחיר הוא ללא מערכת הפעלה.מצטרף להמלצה. המחשבים של Dell גם בדגמים הפשוטים בנויים בצורה יחסית עמידה.
-
@87937 כתב בבקשת מידע | מחשב בסיסי ואמין עד 2000 ש"ח:
מדובר בדגם אמין מחברה אמינה ועם נתונים ממש מתקדמים, ב 200 שקל פחות מהרף העליון שלך. רק שים לב שהמחיר הוא ללא מערכת הפעלה.
0
מצטרף לכל ההנלי"ם
רק מוסיף שבחנות הזאת זה עולה 100 ש"ח פחות ממה שמופיע בזאפ
הערה חשובה, המחשב מגיע בלי ווינדוס אז או שתשיג טכנאי/חבר שיתקין לך בזול. או שתתקין לבד -
אני מעוניין לקנות את זה אבל מתלבט בגלל שאם מערכת הפעלה ואופיס זה עוד 1300 שקל ואני לא יודע איך להתקין מערכת הפעלה ואופיס פרוץ ניסית להבין דרך הפורום אבל לא הצלחתי אם מישהו מכיר וטכנאי או מישהו שעושה את זה בתשלום אשמח שיכתוב כאן או יפנה אלי במייל i0533101089@gmail.com
-
אני מעוניין לקנות את זה אבל מתלבט בגלל שאם מערכת הפעלה ואופיס זה עוד 1300 שקל ואני לא יודע איך להתקין מערכת הפעלה ואופיס פרוץ ניסית להבין דרך הפורום אבל לא הצלחתי אם מישהו מכיר וטכנאי או מישהו שעושה את זה בתשלום אשמח שיכתוב כאן או יפנה אלי במייל i0533101089@gmail.com
@חיים-כהן-5 שלחתי מייל
-
אני ממליץ על @DAVID-MMOD קניתי ואני מאוד מרוצה
-
@חיים-כהן-5 כתב בבקשת מידע | מחשב בסיסי ואמין עד 2000 ש"ח:
אני מעוניין לקנות את זה אבל מתלבט בגלל שאם מערכת הפעלה ואופיס זה עוד 1300 שקל
זה עולה בחנויות מחשבים בדרך כלל בין 150 ל 300 שקל.
-
@106 לשימוש כמו שלך הייתי ממליץ יד שניה
אני אישית קניתי אצל @DAVID-MMOD ואני מרוצה מאוד
פשוט לא צריך להשקיע כל כך הרבה
אפשר באלף שקל לקבל אצלו הכל מוכן כולל ווינדוס ואופיס מותקן