להורדה | נעילת המסך ולוח המקשים
-
לפעמים קורה, שאתה יושב עם ילד על הברכיים, ועובד\לומד תוכ"ד עם המחשב, והילד כל הזמן לוחץ לך על המקלדת או נוגע לך במסך (במסכי מגע). או שאתה רוצה להראות לילדים איזה הסרטה במחשב, בלי שיכבו\יעצרו\יהרסו את המחשב...
מצורף סקריפט להפעלת וכיבוי הדרייבר של המגע במסך - הקרדיט מגיע ל@kshmוכן תוכנה לנעילת לוח המקשים.
(יש לחלץ את שתי הקבצים, ולשים אותם יחד, בכדי שהתוכנה תעבוד בעברית)
KeyFreeze_x64.rar -
לפעמים קורה, שאתה יושב עם ילד על הברכיים, ועובד\לומד תוכ"ד עם המחשב, והילד כל הזמן לוחץ לך על המקלדת או נוגע לך במסך (במסכי מגע). או שאתה רוצה להראות לילדים איזה הסרטה במחשב, בלי שיכבו\יעצרו\יהרסו את המחשב...
מצורף סקריפט להפעלת וכיבוי הדרייבר של המגע במסך - הקרדיט מגיע ל@kshmוכן תוכנה לנעילת לוח המקשים.
(יש לחלץ את שתי הקבצים, ולשים אותם יחד, בכדי שהתוכנה תעבוד בעברית)
KeyFreeze_x64.rar@יאיר-דניאל כתב בלהורדה | נעילת המסך ולוח המקשים:
תודה!!!
ממש אני צריך דבר כזה!
אפילו לא הספקתי לחפש!! -
קרדיט?
(בחיפוש בפורום) -
קרדיט?
(בחיפוש בפורום)@איש-צדיק-מידי כתב בלהורדה | נעילת המסך ולוח המקשים:
קרדיט?
(בחיפוש בפורום)@יאיר-דניאל כתב בלהורדה | נעילת המסך ולוח המקשים:
הקרדיט מגיע למישהו מהפורום, לא זוכר כרגע מי זה היה.
-
קרדיט?
(בחיפוש בפורום)@איש-צדיק-מידי כתב בלהורדה | נעילת המסך ולוח המקשים:
קרדיט?
(בחיפוש בפורום)תודה, הוא באמת יצר לי סקריפט כמו שביקשתי, וכמו שהבאת, אבל זכרתי שאח"כ מישהו ראה את הפוסט שלי ויצר סקריפט אחר - שאותו העליתי - ולכן לא נתתי לו את הקרדיט.
אבל כרגע בדקתי והקבצים שוקלים במדוייק אותו הדבר, אז כנראה זה כן היה הוא, מתקן את הפוסט הראשון. תודה! -
@איש-צדיק-מידי כתב בלהורדה | נעילת המסך ולוח המקשים:
קרדיט?
(בחיפוש בפורום)תודה, הוא באמת יצר לי סקריפט כמו שביקשתי, וכמו שהבאת, אבל זכרתי שאח"כ מישהו ראה את הפוסט שלי ויצר סקריפט אחר - שאותו העליתי - ולכן לא נתתי לו את הקרדיט.
אבל כרגע בדקתי והקבצים שוקלים במדוייק אותו הדבר, אז כנראה זה כן היה הוא, מתקן את הפוסט הראשון. תודה!@יאיר-דניאל פרסמתי כאן את הסקריפט הזה משודרג.
הוא מזהה את המצב אוטומטי ומחליף אותו.
הערה, יש להפעיל כמנהל.
ניתן ליצור לו קיצור דרך, ולהגדיר בהגדרות הקיצור דרך שתמיד יפעיל כמנהל. ככה זה חוסך עוד קצת לחיצות.