עוד באג בפורום
- 
@אבא-לו זכורני ש @מתחיל-מומחה כבר העיר ע"ז @שלמה-ווייס אבל סתם שאלה יצא משהו מזה שאני יפתח נושא פה 
 אולי צריכים להגיד ישר למנהל
- 
@אבא-לו אמר בעוד באג בפורום: שורה ראשונה לא מראה לי את הפוסט מצורף תמונה 
  כזה פורום תותח שאני לא שם  לדברים השוליים לדברים השוליים  @1divid גם אני מצטרף 
- 
גם אני מצטרף נראה לי שבעיה שהתמונה כן נפתחת אבל זה מוסתר מלמעלה תנסה נושאים אחרים ותראה למשל נושא אחד למטה! 
- 
@שלמה-ווייס אבל סתם שאלה יצא משהו מזה שאני יפתח נושא פה 
 אולי צריכים להגיד ישר למנהל@אבא-לו אמר בעוד באג בפורום: @שלמה-ווייס אבל סתם שאלה יצא משהו מזה שאני יפתח נושא פה 
 אולי צריכים להגיד ישר למנהלאני גם חושב ככה לא כול בעיה שצצה פה (ותבין שאמור להיות. שמואל ה  לא יושב כול היום על הפורום לסדר אותו אז עדיף להגיד לו את זה האישי וזהו) יפתחו על זה נושא לא יושב כול היום על הפורום לסדר אותו אז עדיף להגיד לו את זה האישי וזהו) יפתחו על זה נושא
- 
@אבא-לו אמר בעוד באג בפורום: @שלמה-ווייס אבל סתם שאלה יצא משהו מזה שאני יפתח נושא פה 
 אולי צריכים להגיד ישר למנהלאני גם חושב ככה לא כול בעיה שצצה פה (ותבין שאמור להיות. שמואל ה  לא יושב כול היום על הפורום לסדר אותו אז עדיף להגיד לו את זה האישי וזהו) יפתחו על זה נושא לא יושב כול היום על הפורום לסדר אותו אז עדיף להגיד לו את זה האישי וזהו) יפתחו על זה נושא
- 
@אבא-לו זכורני ש @מתחיל-מומחה כבר העיר ע"ז @שלמה-ווייס צודק ב-100%  @אבא-לו (ו- @אריW) עיין כאן בפוסט הראשון, (קרדיט ל- @מתחיל-מומחה). 
 לאחמ"כ תגלגל מטה לפוסט מס' 11 - מה שאלישי הגיב לו ע"ז.
- 
@שלמה-ווייס צודק ב-100%  @אבא-לו (ו- @אריW) עיין כאן בפוסט הראשון, (קרדיט ל- @מתחיל-מומחה). 
 לאחמ"כ תגלגל מטה לפוסט מס' 11 - מה שאלישי הגיב לו ע"ז.
- 
@אבא-לו אמר בעוד באג בפורום: @חברים נכון לא ראיתי את הנושא אז נדמה לי שהנושא כבר לא רלוונטי.  אע"כ אני הייתי מציע, למחוק את הנושא.