הטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..
-
@bbn אמר בהטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..:
אני אישית עשיתי עם פן במקרה שהיה לי פתחתי את כל הפלאפון ויבשתי טוב, וזה עבד מעולה רק שלאחרונה שמעתי שזה גם יכול להזיק..
הטלפון יכול להתפוצץ.....
@שמואל אמר בהטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..:
ואם זה עזר זה לא בגלל האורז, גם להניח בארון לכמה ימים היה אותו דבר.
תבינו, אורז שואב רטיבות, זה נכון, אבל הוא לא יכול לשאוב את הרטיבות שמתחת למסך, מתחת למקשים, בין השבבים, וכו' וכו'...
שזה כן עוזר. בגלל שאם אתה לא נוגע בטלפון יום שלם אתה לא תרגיש שזה עוזר. וכל הזמן תבדוק האם זה עובד. וככה הטלפון שלך יהרס. ואם אתה שם את זה במשהו שיש כאלו שאומרים שזה עוזר (אמרתי את זה בניסוח הזה בגלל המנהל ) אז יותר הגיוני שלא תיגע בטלפון למשך יום שלם
אגב, אני יודע שאני קצת מאחר בתגובה שלי.
-
שמתי פלא' על הבלעך [בלעך ואז סיר ומעליו סיר ולמעלה מהם את הפלא'] כך שהיה חום של 60 מעלות לא מספיק להמיס את הפלסטיק (ואם פלסטיק נמס בפחות מ 60 אז ע"כ שזה היה באמת פחות מ 60 כי לא נמס) השארתי ככה אולי שעה ובא לציון גואל - בלי בטריה בלי סים וגם פירוק חלקי של המכשיר
-
אני שמעתי על פיתרון לשים סופגי לחות ביחד עם הפלאפון בשקית, סופגי לחות הכדורים בשקיות הקטנות שמגיע בנעליים חדשות או בחולצות וזה כן שואב לחות לא רק בנגיעה אלא מהאוויר
-
מה שאני אישית עשיתי הרבה גם לפלאפונים וגם לנגן וגם למצלמה
חלק היה במים עמוקים כרבע שעה וחלק התינוק הכניס לאסלה והיה שם זמן רב ...
פתחתי ופרקתי עד כמה שאפשר ,שמתי בתנור סגור על 65 - 70 מעלות ל 50 דקות , ואם לא הספיק או שהיה עדיין סימנים
לעוד 50 דקות
והכל עבד מצוין
אפילו אחד שלא עבד טוב משנפל למים ,ומכיון שלא ידעתי איך לפרק אותו עבר בטח שנה ,
אך חזר לעבוד מצוין .!!! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
-