הטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..
-
ואם זה עזר זה לא בגלל האורז, גם להניח בארון לכמה ימים היה אותו דבר.
תבינו, אורז שואב רטיבות, זה נכון, אבל הוא לא יכול לשאוב את הרטיבות שמתחת למסך, מתחת למקשים, בין השבבים, וכו' וכו'...
-
תבינו, אורז שואב רטיבות, זה נכון, אבל הוא לא יכול לשאוב את הרטיבות שמתחת למסך, מתחת למקשים, בין השבבים, וכו' וכו'...
-
@שמואל אמר בעקב ריבוי טלפונים שנרטבו(לאו דווקא כאן),כדאי לעשות שרשור בנושא:
אבל הוא לא יכול לשאוב את הרטיבות שמתחת למסך, מתחת למקשים, בין השבבים, וכו' וכו'...
אא"כ אתה פותח את הטלפון ונתן לאורז לחדור לכל החורים
-
אני הנחתי בחלון בשמש ליום שלם הרטיבות התאדתה וחזר לעצמו
-
דבר ראשון שזה קורה לא להפעיל את הטלפון!! זה עלול לגרום לקצר,מיד להוציא את הסוללה!
נתחיל עם הדרך שלי (ושל רוב המעבדות):לפרק את הטלפון בצורה זהירה, כל החיבורים הנתיקים לנתק (מסך,שמע,טאצ') לעבור על כל הטלפון עם מברשת שיניים\מקל אוזניים טבולים באלכוהול,בעיקר בחיבורים השונים ,לחכות כ2 דקות,ולחזור על הפעולה.לחכות לייבוש מלא ולהחזיר הכל.
במקרה של מקלדת מקשים אפשר להסיר את המדבקה הלבנה עם המגענים, ולעבור שם גם עם אלכוהול.לוודא ששמים את המדבקה במקום טוב עם הצד הדביק כלפי מעלה,כי אתם אמורים להזיר את זה למקום.
מה לא לעשות:
כדאי להימנע מדברים עם חום כי זה יכול להזיק
בשום אופן לא לשים במלח כיון שהוא מאכל את ההלחמות
אחרי כל זה יש סיכוי טוב שהוא יחזור לחיים..
בהצלחה! -
@קטונתי אמר בהטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..:
@ARI למה לא לטבול את כל הלוח באלכוהול?
נראה לי זה יותר מידי
-
@קטונתי אמר בהטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..:
@שמואל ראיתי שעושים את זה, ויש בשביל זה אמבטיה מיוחדת. (לא ניסיתי)
יש מכשיר מיחוד לזה אבל עולה אלפי שקלים,עובד על גלים אלקטורמגנטיים ואלכוהול מיוחד.
-
על פניו WD-40 יכול להועיל לעניין, אפשר להשפריץ בחוזקה לתוך רכיבים, זה לא מעביר זרם.
מסיר ודוחה מים ממשטחי מתכת ומגעים חשמליים -
@bbn אמר בהטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..:
אני אישית עשיתי עם פן במקרה שהיה לי פתחתי את כל הפלאפון ויבשתי טוב, וזה עבד מעולה רק שלאחרונה שמעתי שזה גם יכול להזיק..
זה שורף את כל החוטים
-
@שמואל אמר בהטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..:
אני הנחתי באורז והפלאפון חזר לעצמ אחרי לילה
אבל הרמקול (דיבורית) לא עבדה
ואז כשתיקנתי זה התחיל לעבוד על עוצמות גבוהות מאוד -
אני אישית עשיתי עם פן במקרה שהיה לי פתחתי את כל הפלאפון ויבשתי טוב, וזה עבד מעולה רק שלאחרונה שמעתי שזה גם יכול להזיק..
זה שורף את כל החוטים
@צומת-דרכים אמר בהטלפון צלל למים? פתרונות שאולי יעזרו..:
זה שורף את כל החוטים
עקורנית ככה גם אני הבנתי שזה לא מומלץ
אבל אני עשיתי את זה עם רגש כלומר לא מניח את הפן על מקום אחד יותר מידי אלה עושה קצת ומעביר
כלומר לא נותן למקום אחד להתחמם הרבה -
לאחותי נפלה הפלאפון למים, והיא ניסתה כל מיני פטנטים כאמור לעיל, (אורז וכדו') ומשום מה, זה לא עזר.
לאחרונה היא ראתה במגזין 'מרוה לצמא' אחד הקוראים רשם פטנט, ואחותי ניסתה את הפטנט ההוא וזה עזר לה ברוך השם ב-100%.
~ ~ ~
הפטנט: להכניס את המכשיר לגרביים, ולקשור את הגרביים כדי שהמכשיר לא ייפול החוצה וכדו', ומכניסים את הגרביים ל-'מכונת ייבוש' (כן כן, לא בדיחה).
מדליקים את המכונה לייבש את הבגדים (כשבתוך הגרב נמצא מכשיר הפלאפון)... לאחמ"כ, הפלאפון אמור לפעול כרגיל!!!!בהצלחה רבה!
-
לאחותי נפלה הפלאפון למים, והיא ניסתה כל מיני פטנטים כאמור לעיל, (אורז וכדו') ומשום מה, זה לא עזר.
לאחרונה היא ראתה במגזין 'מרוה לצמא' אחד הקוראים רשם פטנט, ואחותי ניסתה את הפטנט ההוא וזה עזר לה ברוך השם ב-100%.
~ ~ ~
הפטנט: להכניס את המכשיר לגרביים, ולקשור את הגרביים כדי שהמכשיר לא ייפול החוצה וכדו', ומכניסים את הגרביים ל-'מכונת ייבוש' (כן כן, לא בדיחה).
מדליקים את המכונה לייבש את הבגדים (כשבתוך הגרב נמצא מכשיר הפלאפון)... לאחמ"כ, הפלאפון אמור לפעול כרגיל!!!!בהצלחה רבה!
@חברים גם אם הצליח לך אני עדיין לא ממליץ לנסות דברים עלולים להתקלקל בזה הדרך, אם כבר כן אז לפרק את המכשיר ולהכניס רק את הלוח אם בלי המסך