להורדה | 2 שלטים למזגן ללא אינטרנט להורדה למנוטפרים ⬇️
-
כמובן דורש חיישן IR במכשיר
(קיים במכשירים שונים כגון בשיאומי חצי טאצ׳, שיאומי מקשים, סדרת ג׳לי ועוד):לא לשכוח להוסיף k לסיומת הקובץ
- שלט Sure- מספר 1 לדעתי, כולל סריקת מזגנים, יש בו את כל החברות הישראליות לדוג' תדיראן אמקור אלקטרה מילר וכו'-
sure-smart-home-and-tv-universal-remote_v4.18.102_apkpure.com.ap - שלט Mi- גם כן שלט מצויין-
שלט Mi אינפרה-אדום.ap
- שלט Sure- מספר 1 לדעתי, כולל סריקת מזגנים, יש בו את כל החברות הישראליות לדוג' תדיראן אמקור אלקטרה מילר וכו'-
-
באיזה נגנים יש את החיישן הזה?
תודה רבה -
תודה רבה@שלמה-ברייר אני לא מכיר אפילו אחד
-
תודה רבה@שלמה-ברייר אם אתה רוצה יש חיישן IR מאליקספרס שאפשר לחבר לנגנים דרך החור של האוזניות. לא מהיכרות אישית
-
כמובן דורש חיישן IR במכשיר
(קיים במכשירים שונים כגון בשיאומי חצי טאצ׳, שיאומי מקשים, סדרת ג׳לי ועוד):לא לשכוח להוסיף k לסיומת הקובץ
sure-smart-home-and-tv-universal-remote_v4.18.102_apkpure.com.ap - שלט Mi- גם כן שלט מצויין-
שלט Mi אינפרה-אדום.ap
-
@שלמה-ברייר אם אתה רוצה יש חיישן IR מאליקספרס שאפשר לחבר לנגנים דרך החור של האוזניות. לא מהיכרות אישית
@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | 2 שלטים למזגן ללא אינטרנט להורדה למנוטפרים
️:
@שלמה-ברייר אם אתה רוצה יש חיישן IR מאליקספרס שאפשר לחבר לנגנים דרך החור של האוזניות. לא מהיכרות אישית
יש למישהו למכור לי?
אני לא רוצה עכשיר להזמין מעלי
תודה