מזגן שנדלק וכבה מעצמו
-
-
@יוניבני ייתכן שנכנס מים לבקרה (מקווה שלא הלך הבקרה) אם אתה מעז (ויודע איך...) להתעסק איתו אז ייתכן שתסתדר בקלות
-
@יוניבני ייתכן שנכנס מים לבקרה (מקווה שלא הלך הבקרה) אם אתה מעז (ויודע איך...) להתעסק איתו אז ייתכן שתסתדר בקלות
@שלמה-ווייס
תודה!אשמח לקבל עזרה איך לבדוק,
יש קצת ידע באלקטרוניקה. -
@שלמה-ווייס
תודה!אשמח לקבל עזרה איך לבדוק,
יש קצת ידע באלקטרוניקה.@יוניבני יש לך צ'אט?
-
@שלמה-ווייס
כתוב לי שאני צריך אישור מנהל -
@יוניבני יש לך צ'אט?
@שלמה-ווייס כנראה שעדיין לא קיבלת אישור לצ'אט אז אדריך אותך מעל במה זו,
הכל באחריותך המלאה ואם אתה לא בטוח שתסתדר עם זה אז אל תתחיל -
@שלמה-ווייס
כתוב לי שאני צריך אישור מנהל@יוניבני דבר ראשון נתק את המזגן החשמל, והמתן כמה דקות (לפעמים צבור עדיין חשמל בקבל והכי טוב כדי שלא לחטוף מכת חשמל לנתק כשהמזגן פועל)
פתח את הבורג שסוגר את מכסה הבקרה נתק את הבקרה (זכור בדיוק איפה כל כבל מחובר אם אתה לא מבין מה זה כל כבל אז כדאי שתשים מדבקת צבע על כל כבל כדי שתזכור את מיקומו)
נקה היטב את כל לוח הבקרה והחזר -
@יוניבני דבר ראשון נתק את המזגן החשמל, והמתן כמה דקות (לפעמים צבור עדיין חשמל בקבל והכי טוב כדי שלא לחטוף מכת חשמל לנתק כשהמזגן פועל)
פתח את הבורג שסוגר את מכסה הבקרה נתק את הבקרה (זכור בדיוק איפה כל כבל מחובר אם אתה לא מבין מה זה כל כבל אז כדאי שתשים מדבקת צבע על כל כבל כדי שתזכור את מיקומו)
נקה היטב את כל לוח הבקרה והחזר -
@יוניבני לא יספיק חשבתי שבמזגן הזה אפשר להגיע ישר לבקרה
-
@יוניבני לא יספיק חשבתי שבמזגן הזה אפשר להגיע ישר לבקרה
@שלמה-ווייס הפתח די קטן אבל הבקרה נמצאת מאחורי המהדקים (שהם עצמם מחוברים לבקרה)
-
-
@יוניבני יכול להיות שהוגדר טיימר בשלט, ולא עוזר להוציא את הסוללות מהשלט מכיון שההוראה כבר נקלטה במזגן.
@EBA טיימר לשתי שניות... וגם מחליט לפעמים שתי דקות...נו נו
-
לפעמים מכיון שהתריס היה מכוון כלפי מעלה אז נכנס אדים לפנל של הפיקוד
תנסה להפעיל על חום כשהתריס כלפי מעלה ובמידה וזה יעזור תשתדל שכשאתה משתמש במזגן אז שהתריס יהיהה מכוון רק כלפי מטה
אתה יכול גם להוציא את החלק הזה מהפיקוד אחרי שהדלקת את המזגן ולראות שזה לא משתנה וכך להבין להבעיה רק בחלק הזה ולא בכל הפיקוד