בעיה | לא מצליח לאפס נתב HUAWEI E5576
-
@שאול-208 התכתבתי איתו, הוא שלח לי הוראות הפעלה. ואמר לי שצריך להחזיק את הכפתור כ-5 שניות.
לא כתוב שם וגם לא כתוב על הנתב עצמו שום דבר נוסף מעבר ל-admin@יראת-שמים-0 תנסה אולי עם אות גדולה בהתחלה
-
@יראת-שמים-0 תנסה אולי עם אות גדולה בהתחלה
@smct ניסיתי בכל האופציות האפשריות. הכל בגדול, הכל בקטן, גדול בהתחלה, גדול בסוף וכו'. שום דבר לא עובד.
והמבאס הוא שכל פעם צריך לחכות דקה כדי לנסות שוב, ואחרי מספר ניסיונות, זה גדל ל-2 ו-3 דקות. -
@smct ניסיתי בכל האופציות האפשריות. הכל בגדול, הכל בקטן, גדול בהתחלה, גדול בסוף וכו'. שום דבר לא עובד.
והמבאס הוא שכל פעם צריך לחכות דקה כדי לנסות שוב, ואחרי מספר ניסיונות, זה גדל ל-2 ו-3 דקות. -
@יראת-שמים-0 אתה מנסה להתחבר לwifi עם הסיסמא admin??
זה לא אמור להיות בכלל הסיסמא לwifi...
הסיסמא אמורה להיות רשומה במדבקה בפנים
-
@יראת-שמים-0 מה שם המשתמש שכתבת?
@2580 זה נפתח בדפדפן ברגע שאני מתחבר לרשת.
אני באתרוג
והנתב הזה בעיקרון לא מתאים לאתרוג, ולהבנתי צריך להגדיר לו APN, אז ברגע שאני מתחבר לרשת הוא פותח לשונית בדפדפן עם הכתובת של הנתב. -
אני באתרוג
והנתב הזה בעיקרון לא מתאים לאתרוג, ולהבנתי צריך להגדיר לו APN, אז ברגע שאני מתחבר לרשת הוא פותח לשונית בדפדפן עם הכתובת של הנתב. -
אני באתרוג
והנתב הזה בעיקרון לא מתאים לאתרוג, ולהבנתי צריך להגדיר לו APN, אז ברגע שאני מתחבר לרשת הוא פותח לשונית בדפדפן עם הכתובת של הנתב.@יראת-שמים-0 אם הנורות מהבהבות זה התאפס בוודאות, וצריך לרשום בסיסמה admin, זהו.
כנראה לא רשמתם את זה נכון. -
@יראת-שמים-0 אכן ואז צריכים שם משתמש וסיסמא למיטב זכרוני שניהם admin באותיות קטנות...
אבל יתכן ומשהו אחר אבדוק לך אח"כ אם זה לא זה...
@2580 כתב בבעיה | לא מצליח לאפס נתב HUAWEI E5576:
ואז צריכים שם משתמש וסיסמא
הוא דורש ממני רק סיסמא, בלי שם משתמש.
-
@2580 כתב בבעיה | לא מצליח לאפס נתב HUAWEI E5576:
ואז צריכים שם משתמש וסיסמא
הוא דורש ממני רק סיסמא, בלי שם משתמש.
@יראת-שמים-0 נכון
-
@יראת-שמים-0 נכון
-
@יראת-שמים-0 לא נתקלתי בחיים בתקלה כזאת
נסה אולי סיסמה של הוויפי או Admin
אני מציין שנתקלתי בוואווי בשבוע האחרון שאי אפשר בכלל להגיע לדף הבית של הסטיק. -
בהוראות הרשמיות הוא כן אומר שזה admin עם כול האותיות קטנות
אבל בהוראות הוא גם אומר שאתה אמור להשתמש באפליקצייה הרשמית ונראה שכפתור הריסט הוא לוויפי ולא לראוטר
עוד דבר אני לא יודע אם זה מה שאתה עושה אבל בשביל האיפוס צריך שהראוטר יהיה דלוק לפתוח אותו ןלהכניס מברג לבורג השני מימין לחכות חמש שניות ולחכות שהאורות יגמרו להבהב
בצורה כזאת -
@יראת-שמים-0 לא נתקלתי בחיים בתקלה כזאת
אני מציין שנתקלתי בוואווי בשבוע האחרון שאי אפשר בכלל להגיע לדף הבית של הסטיק.@רמיזא כתב בבעיה | לא מצליח לאפס נתב HUAWEI E5576:
ניסיתי, לא עבד
@cfopuser כתב בבעיה | לא מצליח לאפס נתב HUAWEI E5576:
זה מה שעשיתי, וכנ"ל.
אבל בהוראות הוא גם אומר שאתה אמור להשתמש באפליקצייה הרשמית ונראה שכפתור הריסט הוא לוויפי ולא לראוטר
אז אתה בעצם אומר שאין אפשרות לאפס את הסיסמא הזו?
עוד דבר אני לא יודע אם זה מה שאתה עושה אבל בשביל האיפוס צריך שהראוטר יהיה דלוק לפתוח אותו ןלהכניס מברג לבורג השני מימין לחכות חמש שניות ולחכות שהאורות יגמרו להבהב
-
@רמיזא כתב בבעיה | לא מצליח לאפס נתב HUAWEI E5576:
ניסיתי, לא עבד
זה מה שעשיתי, וכנ"ל.
אז אתה בעצם אומר שאין אפשרות לאפס את הסיסמא הזו?
-
@cfopuser כן, מופיע שזה admin
-
@cfopuser כן, מופיע שזה admin
@יראת-שמים-0
לא יודע חוץ מלנסות דרך האפליקצייה לא יודע איזה אופצייה נשאר
אולי להוציא את הCMOS אבל זה יכול להרוס את המכשיר
-
@יראת-שמים-0
לא יודע חוץ מלנסות דרך האפליקצייה לא יודע איזה אופצייה נשאר
אולי להוציא את הCMOS אבל זה יכול להרוס את המכשיר
@cfopuser מה זה אומר דרך האפליקציה? מה אני צריך לעשות?
-
-
@יראת-שמים-0 כתוב בהוראות להשתמש באפלקצייה HUAWEI AI LIFE כנראה יש לה פרוטוקול מיוחד בחיבור איתו
בדומה למה שפרטנר ובזק עושים