עזרה | שחכתי סיסמה בנגן ruizu h8
-
@ילד כתב בעזרה | שחכתי סיסמה בנגן ruizu h8:
@bwd דרך איזה תוכנה אתה מכיר שאני יכול לעשות לזה איפוס לא הבנתי
אתה יכול לפנות לאתר שלהם http://www.ruizu.com.cn/ (לא הכי מומלץ, הכל סינית...)
או לחבר את הנגן למחשב ולעשות איפוס - זה הכי פשוט
ואגב ברוב נגני ruizu א''א לאפס דרך המחשב אלא לפנות לחברה
בקיצור, סין... -
@ילד כתב בעזרה | שחכתי סיסמה בנגן ruizu h8:
@bwd דרך איזה תוכנה אתה מכיר שאני יכול לעשות לזה איפוס לא הבנתי
אתה יכול לפנות לאתר שלהם http://www.ruizu.com.cn/ (לא הכי מומלץ, הכל סינית...)
או לחבר את הנגן למחשב ולעשות איפוס - זה הכי פשוט
ואגב ברוב נגני ruizu א''א לאפס דרך המחשב אלא לפנות לחברה
בקיצור, סין... -
@ילד א. מה אמרתי אין דבר כזה אנדרואיד בלי מצב בטוח תנסו לפני שאתם מחליטים שזה באג...
שלח צילום איפה אתה -
@bwd בלחיצה עם הכפתורים אין דרך אחרת
-
@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | שחכתי סיסמה בנגן ruizu h8:
על איזה כפתורים!
-
על איזה כפתורים!
@bwd זה תלוי בדגם אני לא יכול להגיד לך עכשיו אין לי אותו כרגע ביד אבל חייב לשחק עם הכפתורים וזה יכנס...
-
@bwd זה תלוי בדגם אני לא יכול להגיד לך עכשיו אין לי אותו כרגע ביד אבל חייב לשחק עם הכפתורים וזה יכנס...
@הרב-של-השכונה סבבה, לי כן יש אותו ביד ואני שואל על איזה כפתורים, אל תגיד אם אתה לא יודע בדיוק,
אני מבין שיש איזושהי דרך אני פשוט מאוד מסוקרן לדעת מהי הדרך, הבנת? -
@הרב-של-השכונה סבבה, לי כן יש אותו ביד ואני שואל על איזה כפתורים, אל תגיד אם אתה לא יודע בדיוק,
אני מבין שיש איזושהי דרך אני פשוט מאוד מסוקרן לדעת מהי הדרך, הבנת? -
אני מבין שיש איזושהי דרך אני פשוט מאוד מסוקרן לדעת מהי הדרך, הבנת?@bwd את. בלי עצבים הכל טוב..
ב. תשאל את מי שהצליח לא אותי אני יכול רק להגיד שאנדרואיד=מצב בטוח נקודה
עכשיו איך להכנס לזה זה שאלה אחרת תלוי לפי דגם!!!!!! -
@bwd את. בלי עצבים הכל טוב..
עכשיו איך להכנס לזה זה שאלה אחרת תלוי לפי דגם!!!!!!@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | שחכתי סיסמה בנגן ruizu h8:
עכשיו איך להכנס לזה זה שאלה אחרת תלוי לפי דגם!!!!!!רק מעיר שלפי כל הסימנים קריאה בסוף אתה זה שעצבני...
-
אני מבין שיש איזושהי דרך אני פשוט מאוד מסוקרן לדעת מהי הדרך, הבנת?פוסט זה נמחק! -
עכשיו איך להכנס לזה זה שאלה אחרת תלוי לפי דגם!!!!!!רק מעיר שלפי כל הסימנים קריאה בסוף אתה זה שעצבני...
@bwd מה זה משנה כרגע סתם צחקתי רק קצת קצת עלו לי העצבים שבן אדם אומר לי שאין מצב בטוח בנגן אנדרואיד... אבל תכלס הנה יש לך פתרון
-
@bwd מה זה משנה כרגע סתם צחקתי רק קצת קצת עלו לי העצבים שבן אדם אומר לי שאין מצב בטוח בנגן אנדרואיד... אבל תכלס הנה יש לך פתרון
@הרב-של-השכונה מה הפתרון עדיין לא הבנתי איך אפשר לעשות איפוס עדיין צריך קוד לנגן
-
@הרב-של-השכונה וראיתי מה מחקת... אתה לא עצבני?
אבל מסכן @ילד בס''ה רצה שיעזרו לו...@bwd מחקתי כי יש לי ראש על הכתפיים יש גבול לעצבים ובמיוחד כאן בפורום ...
-
@ילד מה איתך הסתדר?
-
@ילד לחיצה ארוכה על הווליום עליון (או התחתון זה משתנה לפי דגמים) + כפתור ההדלקה על שנפעל לך מסך עכשיו יש שתי אפשרויות או שיפתח מסך שחור כולו וכתוב שלוש שורות קטנות בלבן normal ,fastboot ,facovery תזוז עם המקשים לrecovery ותלחץ ותכנס למסך עם רובוט משם עוד לחיצה על איפה שזה אצלך הלחצן שנותן פקודה ולא רק יורד ועולה וזה ואתה במצב בטוח עכשיו צריך לחפש פקודה
WIPE DATA/FACOVERY RESET ואתה באיפוס אישור והנגן מאופס
בהצלחה תעלה כל שלב צילום מסך אם הסתבכת תעדכן...
@ילד לחיצה ארוכה על הווליום עליון (או התחתון זה משתנה לפי דגמים) + כפתור ההדלקה על שנפעל לך מסך עכשיו יש שתי אפשרויות או שיפתח מסך שחור כולו וכתוב שלוש שורות קטנות בלבן normal ,fastboot ,facovery תזוז עם המקשים לrecovery ותלחץ ותכנס למסך עם רובוט משם עוד לחיצה על איפה שזה אצלך הלחצן שנותן פקודה ולא רק יורד ועולה וזה ואתה במצב בטוח עכשיו צריך לחפש פקודה
@ילד לכאורה זה זה
-
@ילד לכאורה זה זה
@bwd לא כתבתי סתם..
הצלחת? -
@ילד מה איתך הסתדר?
@הרב-של-השכונה איפה אתה רואה שהסתדר עדיין צריך קוד עוד לא הבנתי איך אני יכול לעשות איפוס לנגן איך אני יכול לעקוף את הקוד שכחתי את הקוד