בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?
-
@מזכירותי א. זה קשור ועוד איך קשור יש הרבה שעשו את המדריך של @urielk ונתקעו בזה שלפעמים הוולטה נעלם וצריך עוד פעם להכנס לתפריט מהנדסים ואז חוזר שוב אז אני כתבתי להם שיעשו את כל התהליך הזה להכריח את הHD לחזור מתי שהוא נעלם וכו הצעתי הצעה לטובת כולם שאולי זה יהיה הפיתרון מה הם יפסידו מלנסות? בסדר אני יודע שיש הבדל בינם לביני כי אני עשיתי אצל @בניית-גרסאות אבל אני חושב נראלי שזה אותו הגדרות לא נראלי שיש דרך שונה שהוא עושה אז אולי מה שאמרתי יעזור..
||לפני שאתה צועק פעם הבאה ומקבל על זה עוד לייקים תראה את התוכן הכתיבה ועל מה התכוון המשורר נטו ל-ע-ז-ו-ר|| -
-
גם לי יש את אותה בעיה ולכן ניסיתי דרכים מקיפות והג'מיניי ניסה לפתור לי את הפינה עם הקישור שאני אשלח לך תנסה אולי זה יעזור אני העלת אותה לא יכול לבדוק את זה כי הטלפון לא ביד שלי https://g.co/gemini/share/ae08fa9b0258
-
@urielk יש מצב שאתה מעלה את הקובץ /system/etc/apns-conf.xml מוגדר כבר כך שפשוט נעתיק אותו אני יכול לנסות גם על גולן כדי לראות אם זה בכלל פועל אצלי פשוט שם אני תקוע
-
@9dudi אני עושה השוואה בין שני קבצים של apns-conf
האחד זה מטלפון F21 Pro גירסא של טריפל יו הקובץ שייך לגוגל (?)
ובשני יהיה גלקסי A06 שיש בו וולטה אוטומטי
הקובץ של אנדרואיד קוד פתוח -
@מזכירותי א. זה קשור ועוד איך קשור יש הרבה שעשו את המדריך של @urielk ונתקעו בזה שלפעמים הוולטה נעלם וצריך עוד פעם להכנס לתפריט מהנדסים ואז חוזר שוב אז אני כתבתי להם שיעשו את כל התהליך הזה להכריח את הHD לחזור מתי שהוא נעלם וכו הצעתי הצעה לטובת כולם שאולי זה יהיה הפיתרון מה הם יפסידו מלנסות? בסדר אני יודע שיש הבדל בינם לביני כי אני עשיתי אצל @בניית-גרסאות אבל אני חושב נראלי שזה אותו הגדרות לא נראלי שיש דרך שונה שהוא עושה אז אולי מה שאמרתי יעזור..
||לפני שאתה צועק פעם הבאה ומקבל על זה עוד לייקים תראה את התוכן הכתיבה ועל מה התכוון המשורר נטו ל-ע-ז-ו-ר||@הרב-של-השכונה להסתכל מה הוא עשה זה גניבה. מי שזה חשוב לו שילך אליו וישלם - זה הוגן
-
אני רוצה להעלות הצעה, קצת חצופה, אבל אולי יש מצב שמי שאצלו זה עובד טוב ולא עשה גרסה אצל אף אחד אם הוא יודע איך שיעשה שאיבה של המחיצה המתאימה וישתף אותנו, מה אומרים???
-
@הרב-של-השכונה להסתכל מה הוא עשה זה גניבה. מי שזה חשוב לו שילך אליו וישלם - זה הוגן
@urielk למה פירסמתי משהו מתוך מה שהוא עשה???
נכון מסכים איתך לכן אני הלכתי ושילמתי.. -
אם זה המצאה כתב תוכנה אז יש נדון של זכויות יוצרים מי שהגדיר משהו בטלפון שלו לא שייך על זה זכיות יוצרים ( אני לא יודע מה שהם עשו ) גם לצדיק שלנו אוריאל ק במחילת כבודו אין זכויות יוצרים אף על פי שאני מעריך אותו על ההבנה ההשקעה ורצון לעזור
-
@urielk
אם עשיתי את ההגדרות שכתבת ולא עזר לי, (אני ברמי לוי), ואני רוצה להחזיר את ההגדרות לכמו שהם היו, יש איזה אפשרות של איפוס ההגדרות היכן שהוא בתפריט מהנדסים?