בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?
-
@הרב-של-השכונה אפשר לומר...
-
-
@urielk עשיתי הכל ולא עובד לי
איפה צריך להגדיר יש שם 2 apn אחד 3G ואחד שכתוב עליו סלקום אינטרנט איפה צריך להגדיר את זה? -
@urielk עשיתי הכל ולא עובד לי
איפה צריך להגדיר יש שם 2 apn אחד 3G ואחד שכתוב עליו סלקום אינטרנט איפה צריך להגדיר את זה? -
@urielk תודה רבה! מציע לך לפתוח מדריך, קצת התקשתי לגלול להודעה 161 כל פעם שיצאתי משהשרשור..
-
@urielk כן מה הבעיה תפתח נושא מדריכים "הפעלת וולטה לmtk" עם הקישור לפוסט 161
-
@urielk כן מה הבעיה תפתח נושא מדריכים "הפעלת וולטה לmtk" עם הקישור לפוסט 161
@הרב-של-השכונה מישהו עבד לו במכשיר אחר חוץ מQIN F21 PRO ?
-
@הרב-של-השכונה מישהו עבד לו במכשיר אחר חוץ מQIN F21 PRO ?
@urielk ככה אומרים פה לא מאמין שכל אלא הצליחו דווקא בחצי טאצ'..
-
@urielk לא אתה לא יכול במדריכים כי אתה לא מדריך אלא תפתח נושא חדש בעזרה ההדדית שיאומי ותעתיק אליו את הכל ותעשה כותרת ברורה עם התגית מדריך
-
@urielk כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
@נוחעם-FM פתחתי
עדיף שתעתיק את תוכן הפוסט לשם
גם ככה הנושא פה זה על דיין תקשורת, ולא על איך להפעיל VoLTE
ולפתוח עוד נושא לתגובות -
אם יש לי את הגרסה של @מישהו12 מהפוסט הזה
https://mitmachim.top/post/878702
וכשאני עושה את הקוד בשביל לפתוח את EngineerMode זה לא עושה לי כלום לאחר בדיקה קצרה זה משום שאין בגרסה הזו את האפליקציה שפותחת את התפריט הזה יש למישהו רעיון איך לסדר את זה
אגב עשיתי את המדריך עם הגרסה של יהודה ולא היה צריך את המודל וזה רמי לוי עובד פיקס -
אם יש לי את הגרסה של @מישהו12 מהפוסט הזה
https://mitmachim.top/post/878702
וכשאני עושה את הקוד בשביל לפתוח את EngineerMode זה לא עושה לי כלום לאחר בדיקה קצרה זה משום שאין בגרסה הזו את האפליקציה שפותחת את התפריט הזה יש למישהו רעיון איך לסדר את זה
אגב עשיתי את המדריך עם הגרסה של יהודה ולא היה צריך את המודל וזה רמי לוי עובד פיקס -
@urielk עשיתי ועבד לי בגולן אבל בהוט מובייל מופיע לי הוולט אבל הוא כותב לי שאין הרשאה לחיוג בדור 4 ורק בדור 3 הוא מחייג (וזה סים שבטלפון אחר עובד מעולה בדור 4)
-
@urielk יש לי את אותה בעיה בDOOV ושם Lineageos קלקל את הVOLTE שכבר עבד.
בגוגל נראה שזה קורה הרבה בLineageos.