בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?
-
@lilo159 ב019 לא עובד. אם יש למישהו מידע על פרטי ה APN שצריכים לשים ב019 שיגיד נראה לי שזה מורכב וקשור אולי שזה nvmo
-
אני אשמח לדעת אם יש בכלל מישהו שעובד לו volte במכשיר בחברת 019 לא משנה איזה מכשיר רק כדי לראות את ההגדרות שעובדות.
@urielk כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
אני אשמח לדעת אם יש בכלל מישהו שעובד לו volte במכשיר בחברת 019 לא משנה איזה מכשיר רק כדי לראות את ההגדרות שעובדות.
עובד לי וולטה מעולה ב 019 במכשיר סמסונג (לא זוכר את הדגם בדיוק, היום בערב אהיה ליד המכשיר ואבדוק), אני אשמח אם תוכל לכתוב לי מה בדיוק לבדוק כשאני מכניס את הסים לשם.
בגדול במכשירי סמסונג יש להם תמיכה מלאה כמעט בכל המכשירים. -
-
סתם ככה תדעו לכן ש@בניית גרסאות הצליח לסדר בכל החברות והוא יעשה לכם גירסה ב70-80 ש"ח אז אם זה ככ חשוב לכם אולי כדאי שפשוט תפנו אליו
סתם ככה תדעו לכן ש@בניית גרסאות הצליח לסדר בכל החברות והוא יעשה לכם גירסה ב70-80 ש"ח אז אם זה ככ חשוב לכם אולי כדאי שפשוט תפנו אליו
הבעיה שהוא גר בבית שמש והוא צורב רק משם ולא מרחוק..
-
הבעיה שהוא גר בבית שמש והוא צורב רק משם ולא מרחוק..
-
@הרב-של-השכונה אני לא חושב שהוא יתן לי את המידע ובצדק.
@urielk ברור גם אם תרצה הוא לא יתן לך זה משהו שהוא פיתח יחודי..
התכוונתי שהוא רק יגיד לך מה קורה שמכניסים סים של 019 ומה ההגדרות בIMS לא עכשיו יגיד לך את כל התהליך וישלח לך את המודלים הנצרכים וכו'.. -
@urielk ברור גם אם תרצה הוא לא יתן לך זה משהו שהוא פיתח יחודי..
התכוונתי שהוא רק יגיד לך מה קורה שמכניסים סים של 019 ומה ההגדרות בIMS לא עכשיו יגיד לך את כל התהליך וישלח לך את המודלים הנצרכים וכו'..@הרב-של-השכונה
||רב של איזה שכונה אתה?|| -
@הרב-של-השכונה
||רב של איזה שכונה אתה?||@דוד-המלך-3 למה אתה דוד המלך?
ומה זה קשור לנושא סטינו דחוף לחזור... -
@urielk יש מצב שאתה מעלה את הקובץ /system/etc/apns-conf.xml מוגדר כבר כך שפשוט נעתיק אותו אני יכול לנסות גם על גולן כדי לראות אם זה בכלל פועל אצלי פשוט שם אני תקוע
-
@urielk הIMS שלי לא ניתן לעריכה הכל באפור מה עושים?
-