בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?
-
@dudu @יוסי1212 אתם צריכים להבין:
-
אם זה לא מופיע זה אומר שאתם צריכים להתקין את המודול.
-
גם אם זה עבד בחו"ל - זה לא משנה - כי זה היה כשהחברה מוגדרת בפלאפון כמו שצריך ברום שלו מהיצרן.
-
החסימה היא לא בחברה - היא פשוט בקושחה של המודם - לא מוגדרים שם הספקים בישראל ככל שהפלאפון לא מזהה שהסים תומך בVOLTE בסים הזה (לא מופיע בקושחה של המודם). - אבל המודול עוקף את הבעייה ומאפשר את הvolte בתפריט.
מקוה שעכשיו יותר מובן
@urielk כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
ניסיתי גם במכשיר שיאומי F22 PRO ששם כשאני מכניס סים של חברה גדולה כמו סלקום או גולן, האפשרות בהגדרות להפעלת וולטה נפתחת, אבל כשאני מכניס סים של 019 האפשרות הזו נעלמת, האם זה עדיין אומר שאני צריך להתקין את המודול ?
-
-
ניסיתי גם במכשיר שיאומי F22 PRO ששם כשאני מכניס סים של חברה גדולה כמו סלקום או גולן, האפשרות בהגדרות להפעלת וולטה נפתחת, אבל כשאני מכניס סים של 019 האפשרות הזו נעלמת, האם זה עדיין אומר שאני צריך להתקין את המודול ?
@dudu כן
-
@dudu כן
@דוד-המלך-3 למה כן? יש לו את האפשרות להפעלת וולטה רק היא נעלמת בהכנסות סים של 019
-
@דוד-המלך-3 למה כן? יש לו את האפשרות להפעלת וולטה רק היא נעלמת בהכנסות סים של 019
@הרב-של-השכונה כי יש 2 מסלולים 1 תקני ואחד עוקף והוא בתקני והוא צריך עוקף
-
בבקשה תקרא לפני שאתה שואל שאלות
כתוב לך שחור על גבי לבן@urielk כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
החסימה היא לא בחברה - היא פשוט בקושחה של המודם - לא מוגדרים שם הספקים בישראל ככל שהפלאפון לא מזהה שהסים תומך בVOLTE בסים הזה (לא מופיע בקושחה של המודם). - אבל המודול עוקף את הבעייה ומאפשר את הvolte בתפריט.
-
בבקשה תקרא לפני שאתה שואל שאלות
כתוב לך שחור על גבי לבן@urielk כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
-
אני אשמח לדעת אם יש בכלל מישהו שעובד לו volte במכשיר בחברת 019 לא משנה איזה מכשיר רק כדי לראות את ההגדרות שעובדות.
-
אני אשמח לדעת אם יש בכלל מישהו שעובד לו volte במכשיר בחברת 019 לא משנה איזה מכשיר רק כדי לראות את ההגדרות שעובדות.
@urielk @בניית-גרסאות טוען שהוא הצליח להפעיל וולטה בסים של 019 תפנה אליו במייל ותחליפו ביניכם קודים האם עובד באמת או לא
-
@urielk @בניית-גרסאות טוען שהוא הצליח להפעיל וולטה בסים של 019 תפנה אליו במייל ותחליפו ביניכם קודים האם עובד באמת או לא
@הרב-של-השכונה אני לא חושב שהוא יתן לי את המידע ובצדק.
-
@lilo159 ב019 לא עובד. אם יש למישהו מידע על פרטי ה APN שצריכים לשים ב019 שיגיד נראה לי שזה מורכב וקשור אולי שזה nvmo
-
עובד לי וולטה מעולה ב 019 במכשיר סמסונג (לא זוכר את הדגם בדיוק, היום בערב אהיה ליד המכשיר ואבדוק), אני אשמח אם תוכל לכתוב לי מה בדיוק לבדוק כשאני מכניס את הסים לשם.
בגדול במכשירי סמסונג יש להם תמיכה מלאה כמעט בכל המכשירים. -