בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?
-
@urielk אין אותו שגיאה...
טוב לפחות תודה על הנסיון
טוב אני אנסה באחר ואם יעבוד אחרי הקשת הקוד מה השלבים? צריך להגדיר משהו להריץ את המודל ששלחת לקישור מיגטהאב? פשוט לא כל כך הבנתי...@הרב-של-השכונה רק תסביר לי משהו איך הרזולוציה שלך משתנה בתמונות שאתה שולח לי אתה עושה את זה מאותו פלאפון ?
-
@הרב-של-השכונה רק תסביר לי משהו איך הרזולוציה שלך משתנה בתמונות שאתה שולח לי אתה עושה את זה מאותו פלאפון ?
@urielk ???
-
@הרב-של-השכונה רק תסביר לי משהו איך הרזולוציה שלך משתנה בתמונות שאתה שולח לי אתה עושה את זה מאותו פלאפון ?
-
@urielk כבר שלחתי תמונה המצב מפתחים מ-ו-פ-ע-ל
-
@urielk כבר שלחתי תמונה המצב מפתחים מ-ו-פ-ע-ל
@הרב-של-השכונה התפריט מהנדסים טוען שלא אז יש פה איזה קצר. אולי מישהו מהחברים מבין למה זה קורה ויוכל לעזור לנו
-
@urielk כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
כי תמונה אחת (של השגיאה) זה מf21 pro
-
@urielk כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
כי תמונה אחת (של השגיאה) זה מf21 pro
@שניאור-שמח א זה לא מf21pro זה מf22 mini הכל מאותו טלפון אין לי מושג מה אתם רוצים
-
@שניאור-שמח א זה לא מf21pro זה מf22 mini הכל מאותו טלפון אין לי מושג מה אתם רוצים
@הרב-של-השכונה בתמונה אחת יש קליטה 4g ובשניה אין סים בכלל
-
@הרב-של-השכונה בתמונה אחת יש קליטה 4g ובשניה אין סים בכלל
@נוחעם-FM נכון מה הבעיה?
במיני סמארטפון אין סים וכנל בנגן שאני מתנהל איתו איתכם כרגע והחצי טאצ' הוא השפן ניסויים -
@נוחעם-FM נכון מה הבעיה?
במיני סמארטפון אין סים וכנל בנגן שאני מתנהל איתו איתכם כרגע והחצי טאצ' הוא השפן ניסויים@הרב-של-השכונה אתה יכול להתקין אפליקציית anydesk על הפלאפון שלך ואני אנסה לעזור לך מרחוק ?
-
@הרב-של-השכונה אתה יכול להתקין אפליקציית anydesk על הפלאפון שלך ואני אנסה לעזור לך מרחוק ?
@urielk איזה מהם על ההוא שאני רוצה שיעבוד בפועל וולטה?
-
@נוחעם-FM נכון מה הבעיה?
במיני סמארטפון אין סים וכנל בנגן שאני מתנהל איתו איתכם כרגע והחצי טאצ' הוא השפן ניסויים@הרב-של-השכונה אתה צריך שמה שאני אומר לך לעשות יהיה באותו מכשיר אם לא הבנת...
-
@הרב-של-השכונה אתה צריך שמה שאני אומר לך לעשות יהיה באותו מכשיר אם לא הבנת...
-
@הרב-של-השכונה אתה צריך שמה שאני אומר לך לעשות יהיה באותו מכשיר אם לא הבנת...
@urielk אז מחר איצור קשר על ההוא שאני רוצה להפעיל וולטה בפועל וכל זה אעשה ממנו..
בכל אופן תודה טעות שלי שחשבתי שאפשר כל אחד ממשהו אחר... -
@נצח-ישראל אתה יכול לגשת ל VoLTE תמשיך משלב 2
אם לא, תתחיל מ 1@דוד-המלך-3 כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
אם לא, תתחיל מ 1המגיסיק שיש לי בפלאפון מותקן כאפליקציית מערכת ולכן זה לא נותן לי לעשות משהו יש פיתרון או שיש לי טעות ואני גם לא יכול להתקין חדש בגלל זה
-
@דוד-המלך-3 כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
אם לא, תתחיל מ 1המגיסיק שיש לי בפלאפון מותקן כאפליקציית מערכת ולכן זה לא נותן לי לעשות משהו יש פיתרון או שיש לי טעות ואני גם לא יכול להתקין חדש בגלל זה
@נצח-ישראל זה מעודכן כמערכת כי זה מגיע עם הגרסה ככה
זה בעיה ידוע של בעלי הגרסאות תחפש את זה בפורום.
אגב יכול להיות שאתה יכול להתחיל את המדריך משלב 2 כי כבר מופיע לך volte.
תנסה ואם לא תחזור למודל של מג'סיק. -
תנסה ואם לא תחזור למודל של מג'סיק.@דוד-המלך-3 כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
תנסה ואם לא תחזור למודל של מג'סיק.מופיע לי רק נסתר זה מספיק?
-
@דוד-המלך-3 כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
@נצח-ישראל ברור שהמגיסק יהיה חלק מהמערכת זה חלק מהרוט.. אין מג'יסק מותקן כאפליקציה רגילה
אבל זה נראה שאי אפשר לעשות דרכו כלום
-
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
@נצח-ישראל ברור שהמגיסק יהיה חלק מהמערכת זה חלק מהרוט.. אין מג'יסק מותקן כאפליקציה רגילה
אבל זה נראה שאי אפשר לעשות דרכו כלום
@נצח-ישראל להפליש את הקובץ ש@urielk קישר לגיטאהב