דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. שיאומי
  4. שיאומי f21 pro ו +f21 pro
  5. עזרה הדדית - שיאומי f21 pro ו +f21 pro
  6. בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?

בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - שיאומי f21 pro ו +f21 pro
219 פוסטים 33 כותבים 4.1k צפיות 30 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • למה באתיל למה באתי

@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:

@דוד-המלך-3 ממש אשמח למודל שדרך מג'יסק יפעיל את השירות volte אם תוכל להעלות תודות!!

אין מודל ככזה. זה הגדרות שצריכים לעשות לבד.

U מנותק
    U מנותק
    urielk
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@למה-באתי אני חוקר אפשרויות להדליק אעדכן בלנ בעה

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ה הרב של השכונה

@למה-באתי לפי מה שהבנתי מ@דוד-המלך-3
      זה לעשות רוט להתקין מג'יסק ואז להפליש קובץ כלשהו שהוא יגרום לתמוך בוולטה לא ככה?

למה באתיל מנותק
      למה באתיל מנותק
      למה באתי
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:

@למה-באתי לפי מה שהבנתי מ@דוד-המלך-3
      זה לעשות רוט להתקין מג'יסק ואז להפליש קובץ כלשהו שהוא יגרום לתמוך בוולטה לא ככה?

ולהפעיל כמה דברים בקוד מערכת..

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ה הרב של השכונה

@דוד-המלך-3 ממש אשמח למודל שדרך מג'יסק יפעיל את השירות volte אם תוכל להעלות תודות!!

ד מנותק
        ד מנותק
        דוד המלך 3
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@הרב-של-השכונה מחילה לא בבנת אותי נכון
        אני הסברתי לו איך להפעיל גישה ל VoLTE בהגדרות, חוץ מזה יש לך להפעיל עוד כמה דברים תעיין במדריך של @urielk

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ה מנותק
          ה מנותק
          הרב של השכונה
          כתב נערך לאחרונה על ידי

טוב אז למי שלא הבין את שאלתי התכוונתי לשאול שיש לי מיני סמארטפון אנדרואיד והוא רק על דור4 LTE בלי VOLTE ופרטנר חסמו לי את הטלפון כי הכנסתי סים לטלפון שלא תומך בטכנולוגיית וולטה לטענתם ושאלתי איך אפשר להפעיל מה צריך לעשות יש כבר רוט מג'יסק מותקן ועכשיו מה?

נ י 2 תגובות תגובה אחרונה
          0
          • ה הרב של השכונה

טוב אז למי שלא הבין את שאלתי התכוונתי לשאול שיש לי מיני סמארטפון אנדרואיד והוא רק על דור4 LTE בלי VOLTE ופרטנר חסמו לי את הטלפון כי הכנסתי סים לטלפון שלא תומך בטכנולוגיית וולטה לטענתם ושאלתי איך אפשר להפעיל מה צריך לעשות יש כבר רוט מג'יסק מותקן ועכשיו מה?

נ מחובר
            נ מחובר
            נוחעם FM
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@הרב-של-השכונה נראה לי שזה נושא חדש..

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • נ נוחעם FM

@הרב-של-השכונה נראה לי שזה נושא חדש..

ה מנותק
              ה מנותק
              הרב של השכונה
              כתב נערך לאחרונה על ידי הרב של השכונה

@נוחעם-FM הם כבר גלשו להסביר לאנשים איך להפעיל בs1+ אז שאלתי כבר על הדרך איך מפעילים באנדרואיד כללי
              אבל בכל אופן אכבד..

תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • ד דוד המלך 3

@נצח-ישראל אתה צריך שיהיה לך גישה ל VoLTE בהגדרות
                יכול להיות שיש לך כבר גישה ל VoLTE בהגדרות רק שזה מוסתר, לשם כך תשתמש באפליקציית חיפוש בהגדרות שנמצאת פה בפורום אם מצאת מצויין אם לא אם אתה צריך רוט אם אין לך תעשה לפי המדריכים בפורום (רוט זה גישת שורש למכשיר צריך לעשות בזהירות כדי לא לפגוע במערכת)
                אחרי שיש לך רוט תשתמש באפליקציית מג'סיק לגישה לשורש המכשיר ותתקין מודל (שמצורף במדריך) שיוסיף לך את הגישה לטכנולוגיות VoLTE
                ותמשיך בהמשך המדריך.
                בהצלחה 😊.
                תעדכן אם מצאת VoLTE באפליקציית חיפוש בהגדרות.

נ מנותק
                נ מנותק
                נצח ישראל
                כתב נערך לאחרונה על ידי נצח ישראל

@דוד-המלך-3 כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:

יכול להיות שיש לך כבר גישה ל VoLTE בהגדרות רק שזה מוסתר, לשם כך תשתמש באפליקציית חיפוש בהגדרות שנמצאת פה בפורום אם מצאת מצויין אם לא אם אתה צריך רוט אם אין לך תעשה לפי המדריכים בפורום (רוט זה גישת שורש למכשיר צריך לעשות בזהירות כדי לא לפגוע במערכת)
                אחרי שיש לך רוט תשתמש באפליקציית מג'סיק לגישה לשורש המכשיר ותתקין מודל (שמצורף במדריך) שיוסיף לך את הגישה לטכנולוגיות VoLTE
                ותמשיך בהמשך המדריך.
                בהצלחה 😊.

מצרף תמונות כשלוחצים על הולטה זה מביא לתפריט הרגיל ואין
                חלמתי עוד משהו שיש ולטה ואי אפשר להפעיל אולי אני תועה

Screenshot_20250807-203959.png Screenshot_20250807-203829.png

ורוט יש לי

ד תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • נ נצח ישראל

ותמשיך בהמשך המדריך.
                  בהצלחה 😊.

מצרף תמונות כשלוחצים על הולטה זה מביא לתפריט הרגיל ואין
                  חלמתי עוד משהו שיש ולטה ואי אפשר להפעיל אולי אני תועה

Screenshot_20250807-203959.png Screenshot_20250807-203829.png

ורוט יש לי

ד מנותק
                  ד מנותק
                  דוד המלך 3
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@נצח-ישראל מצויין תמשיך את המדריך

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ה הרב של השכונה

י מנותק
                    י מנותק
                    יוסי1212
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@הרב-של-השכונה גם אם יהיה וולטה אם ה imei מראה שאין וולטה נראה שלא יעזור אם אתה בפועל מכריח אותו לוולטה צריך שינוי imei לדעתי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ד דוד המלך 3

נ מנותק
                      נ מנותק
                      נצח ישראל
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

מאיזה שלב?

ד תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • נ נצח ישראל

מאיזה שלב?

ד מנותק
                        ד מנותק
                        דוד המלך 3
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@נצח-ישראל אתה יכול לגשת ל VoLTE תמשיך משלב 2
                        אם לא, תתחיל מ 1

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • U urielk

טוב אז ככה, מסתבר שזה לא פתרון מושלם ויש עוד מה לעשות, כי אחרי שהפעלתי מחדש את המכשיר גיליתי שלמרות שההגדרות נשמרות, כאשר מפעלים את המכשיר מחדש - צריך לעורר אותו להכנס למצב VOLTE.

אני חולק את המידע, מקווה שזה יהיה מסודר מספיק:

1. אתם צריכים שיהיה לכם את האפשרות של שיחות VOLTE בתפריט ההגדרות עם כל ההכנות שצריך ל volte בbuild.prop , ניתן להשיג זאת עם מודל ל magisk שנקרא VOLTE and wifi calling enabler (https://github.com/symbuzzer/Volte-Wifi-Calling-Enabler) , יתכן שלחלק זה כבר פתוח בגירסה
                          2. אתם צריכים שיהיה לכם ims וגם XCAP ל LTE מוגדר בapns שבהגדרות רשת -> מתקדם -> שמות נקודות גישה (חשוב שהם יהיו מוגדרים default) (שני APNS נפרדים) או ב /system/etc/apns-conf.xml
                          3. אתם צריכים שהאופציה לשיחות Volte בתפריט אחרי שהיא מופיעה, תהיה מופעלת.
                            4.הגדרות שצריך להגדיר בתפריט מהנדסים שנכנסים אליו כידוע: ##3646633## :
                            א. IMS -> ואז על Common -> ואז על mncmcc check -> ולסמן על off ואז ללחוץ על SET.
                            ב. IMS -> ואז על Common ->ואז על operator_code -> לרדת עד למטה ולסמן Not_In_List_Check_TextField ללחוץ על SET ובשורה שמתחת איפה שכתוב operator_code_textview להכניס את הPlmn של הספק שלכם ואז על SET (אצלי זה היה 42502 של סלקום כי אני בגולן.).
                            ג. IMS -> ואז על Common -> ואז על sms_support לוודא שזה 1 וללחוץ על SET.
                            ד. IMS -> ואז על Common -> ואז על user_agent תשנו את מה שכתוב שם ל: XiaomiVoLTE/1.0 או משהו דומה (זה נצרך כי יתכן ויש חסימה בחלק מהספקים אם זה מציג מכשיר לא מוכר) ואז על SET.
                            ה. IMS -> ואז על Common -> ואז על voice_support ולוודא שזה 1 ואז ללחוץ על SET.
                            ו. IMS -> לרדת למטה למטה עד שמגיעים ל SS Configuration and Query Mode: ולסמן Prefer XCAP וללחוץ על SET.
                            ז. באותו IMS לרדת עוד -> VOLTE Setting -> לוודא שזה על Default setting וללחוץ על SET.
                            ח. באותו IMS לרדת עד למטה ללחוץ על הכפתור ENABLE VOLTE HD CALL כאשר לוחצים הוא מתחלף ל DISABLE.
                            ט. לצאת מ IMS ולהכנס בתפריט הראשי של הגדרות המהנדסים ל Misc Feature Config והאפשרות הרביעית בתפריט לשנות ל hVolte - להבנתי באפשרות הזאת מכבים ומדליקים את הVOLTE.
                            אם הכל עובד כשורה אמור להופיע לכם עכשיו ICON HD.
                            כאשר מפעילים את המכשיר מחדש אמנם ההגדרות נשמרות אבל צריך לעורר אותו כדי שהוא ישלח פקודת AT למודם להכנס למצב VOLTE זה נעשה ע"י חזרה על שלב ח, פשוט לחיצה על hVolte.

אני לא סוחר של גירסאות וכדו' אני רק בעד לחלוק את המידע אני חושב שזה מה שיקדם את הידע בנושא הכי טוב ויפתח אותו ולכן אני מפרסם אותו אני חושב שיש תמיד שני סוגי אנשים (וזה יכול להיות אדם אחד שהוא שני הסוגים פשוט בנושאים שונים או רמות של עומק) כאלה שרוצים ללמוד ולעשות דברים לבד וכאלה שזה לא בשבילם ומוכנים לשלם - דעתי היא תשאירו את החלק של התשלום לסוג השני.

נ מחובר
                          נ מחובר
                          נוחעם FM
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@urielk כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:

ז. באותו IMS לרדת עוד -> VOLTE Setting -> לוודא שזה על Default setting וללחוץ על SET.

אתה סגור על זה? כי לי יש גירסה עם וולטה אבל אם הבעיה בשלוחות שכתבת שאצלך אין אז אמרתי בוא ננסה לעשות את המדריך ובשלב ז אם אני לוחץ על defolt setting אז הוא. מכבה לי מייד את הוולטה
                          screen-20250808-134953.mp4

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון
                          0
                          • חוקי הפורום
                          • פופולרי
                          • לא נפתר