בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?
-
@דוד-המלך-3 ממש אשמח למודל שדרך מג'יסק יפעיל את השירות volte אם תוכל להעלות תודות!!
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
@דוד-המלך-3 ממש אשמח למודל שדרך מג'יסק יפעיל את השירות volte אם תוכל להעלות תודות!!
אין מודל ככזה. זה הגדרות שצריכים לעשות לבד.
-
@למה-באתי לפי מה שהבנתי מ@דוד-המלך-3
זה לעשות רוט להתקין מג'יסק ואז להפליש קובץ כלשהו שהוא יגרום לתמוך בוולטה לא ככה? -
-
זה לעשות רוט להתקין מג'יסק ואז להפליש קובץ כלשהו שהוא יגרום לתמוך בוולטה לא ככה?@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
זה לעשות רוט להתקין מג'יסק ואז להפליש קובץ כלשהו שהוא יגרום לתמוך בוולטה לא ככה?ולהפעיל כמה דברים בקוד מערכת..
-
@הרב-של-השכונה מחילה לא בבנת אותי נכון
אני הסברתי לו איך להפעיל גישה ל VoLTE בהגדרות, חוץ מזה יש לך להפעיל עוד כמה דברים תעיין במדריך של @urielk -
טוב אז למי שלא הבין את שאלתי התכוונתי לשאול שיש לי מיני סמארטפון אנדרואיד והוא רק על דור4 LTE בלי VOLTE ופרטנר חסמו לי את הטלפון כי הכנסתי סים לטלפון שלא תומך בטכנולוגיית וולטה לטענתם ושאלתי איך אפשר להפעיל מה צריך לעשות יש כבר רוט מג'יסק מותקן ועכשיו מה?
-
טוב אז למי שלא הבין את שאלתי התכוונתי לשאול שיש לי מיני סמארטפון אנדרואיד והוא רק על דור4 LTE בלי VOLTE ופרטנר חסמו לי את הטלפון כי הכנסתי סים לטלפון שלא תומך בטכנולוגיית וולטה לטענתם ושאלתי איך אפשר להפעיל מה צריך לעשות יש כבר רוט מג'יסק מותקן ועכשיו מה?
@הרב-של-השכונה נראה לי שזה נושא חדש..
-
@הרב-של-השכונה נראה לי שזה נושא חדש..
@נוחעם-FM הם כבר גלשו להסביר לאנשים איך להפעיל בs1+ אז שאלתי כבר על הדרך איך מפעילים באנדרואיד כללי
אבל בכל אופן אכבד.. -
@נצח-ישראל אתה צריך שיהיה לך גישה ל VoLTE בהגדרות
יכול להיות שיש לך כבר גישה ל VoLTE בהגדרות רק שזה מוסתר, לשם כך תשתמש באפליקציית חיפוש בהגדרות שנמצאת פה בפורום אם מצאת מצויין אם לא אם אתה צריך רוט אם אין לך תעשה לפי המדריכים בפורום (רוט זה גישת שורש למכשיר צריך לעשות בזהירות כדי לא לפגוע במערכת)
אחרי שיש לך רוט תשתמש באפליקציית מג'סיק לגישה לשורש המכשיר ותתקין מודל (שמצורף במדריך) שיוסיף לך את הגישה לטכנולוגיות VoLTE
ותמשיך בהמשך המדריך.
בהצלחה.
תעדכן אם מצאת VoLTE באפליקציית חיפוש בהגדרות.@דוד-המלך-3 כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
יכול להיות שיש לך כבר גישה ל VoLTE בהגדרות רק שזה מוסתר, לשם כך תשתמש באפליקציית חיפוש בהגדרות שנמצאת פה בפורום אם מצאת מצויין אם לא אם אתה צריך רוט אם אין לך תעשה לפי המדריכים בפורום (רוט זה גישת שורש למכשיר צריך לעשות בזהירות כדי לא לפגוע במערכת)
אחרי שיש לך רוט תשתמש באפליקציית מג'סיק לגישה לשורש המכשיר ותתקין מודל (שמצורף במדריך) שיוסיף לך את הגישה לטכנולוגיות VoLTE
ותמשיך בהמשך המדריך.
בהצלחה.
תעדכן אם מצאת VoLTE באפליקציית חיפוש בהגדרות.מצרף תמונות כשלוחצים על הולטה זה מביא לתפריט הרגיל ואין
חלמתי עוד משהו שיש ולטה ואי אפשר להפעיל אולי אני תועהורוט יש לי
-
@דוד-המלך-3 כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
ותמשיך בהמשך המדריך.
בהצלחה.
תעדכן אם מצאת VoLTE באפליקציית חיפוש בהגדרות.מצרף תמונות כשלוחצים על הולטה זה מביא לתפריט הרגיל ואין
חלמתי עוד משהו שיש ולטה ואי אפשר להפעיל אולי אני תועהורוט יש לי
@נצח-ישראל מצויין תמשיך את המדריך
-
@הרב-של-השכונה גם אם יהיה וולטה אם ה imei מראה שאין וולטה נראה שלא יעזור אם אתה בפועל מכריח אותו לוולטה צריך שינוי imei לדעתי
-
מאיזה שלב?
-
מאיזה שלב?
@נצח-ישראל אתה יכול לגשת ל VoLTE תמשיך משלב 2
אם לא, תתחיל מ 1