בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?
- 
@נוחעם-FM כרגע זה נראה יותר בעיה בחברות הסלולר אלא אם כן יש מכשיר שזה עובד בו בנתיים לא מצאתי @בניית-גרסאות כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?: @נוחעם-FM כרגע זה נראה יותר בעיה בחברות הסלולר אלא אם כן יש מכשיר שזה עובד בו בנתיים לא מצאתי אם ככה אז - למה במכשירים כשרים ממש זה עובד ?
- למה במכשירים לא כשרים זה רק בסים כשר ?
 צריך לבדוק סים לא כשר של גולן במכשיר שעבר הכשרה לראות האם גם יש כזאת בעיה 
- 
@בניית-גרסאות כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?: @נוחעם-FM כרגע זה נראה יותר בעיה בחברות הסלולר אלא אם כן יש מכשיר שזה עובד בו בנתיים לא מצאתי אם ככה אז - למה במכשירים כשרים ממש זה עובד ?
- למה במכשירים לא כשרים זה רק בסים כשר ?
 צריך לבדוק סים לא כשר של גולן במכשיר שעבר הכשרה לראות האם גם יש כזאת בעיה @נוחעם-FM צודק חוזר בי, עכשיו הצלחתי לסדר את זה בf21 pro 
- 
@נוחעם-FM צודק חוזר בי, עכשיו הצלחתי לסדר את זה בf21 pro @בניית-גרסאות סחטיין באיזה חברה? 
- 
@בניית-גרסאות סחטיין באיזה חברה? @נוחעם-FM גולן 
- 
@נוחעם-FM גולן @בניית-גרסאות יש לך דרך כזאת גם לJELLY 2E ? 
- 
@בניית-גרסאות יש לך דרך כזאת גם לJELLY 2E ? @נוחעם-FM רוב הסיכויים שכן 
- 
הקו 235* מאוד לא אמין היו לי כמה פלאפונים ששם אמרו שתומך בדור 4 ונחסם על ידי החברה כי הוא לא דור 4.... 
- 
הקו 235* מאוד לא אמין היו לי כמה פלאפונים ששם אמרו שתומך בדור 4 ונחסם על ידי החברה כי הוא לא דור 4.... פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! @הרב-של-השכונה הסים לא סיבה לחסימה זה רק סיבה שלא מופעל דור4 יותר מסתבר שיש בעיה ב imei 
- 
הקו 235* מאוד לא אמין היו לי כמה פלאפונים ששם אמרו שתומך בדור 4 ונחסם על ידי החברה כי הוא לא דור 4.... 
- 
@בניית-גרסאות 
 אני ממש אשמח שתבדוק עם עובד בגירסה שלך VOLTE בחברת 019 , פשוט בחברה הזו אין כמעט מכשירים שתומכים ב VOLTE
- 
@10110000 כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?: רק IMEI @נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?: שיחת חרשים נראה לי ... 
 @שלוםפ דיבר על הקו *235 נראה לי ולא על טלפון נוקיה 235@אשלום 
 אז איך מפעילים את שירות VOLTE בF21 בשאר חברות?
 יש לי קוים בפלאפון ובהוטמובייל.
- 
@אשלום 
 יש לי קוים בפלאפון ובהוטמובייל.
- 
@uziracheli נראה לי שעובד גם בהם (יש לך כבר גרסה עם VOLTE מדיין תקשורת?) @שלוםפ 
 לא שידרגתי, חשבתי שיש דרך לשדרג בחינם...
- 
@שלוםפ 
 לא שידרגתי, חשבתי שיש דרך לשדרג בחינם...
- 
@אשלום 
 יש לי קוים בפלאפון ובהוטמובייל.@uziracheli אפשר אצלי לכל החברות, ואף אחד לא יגיד לך איך עושים את זה... 
- 
@uziracheli אפשר אצלי לכל החברות, ואף אחד לא יגיד לך איך עושים את זה... 
- 
@בניית-גרסאות עשית את זה לבד? @שלוםפ בגדול כן