הצעת ייעול | לראות את כל הנושאים שקיים אצלי גם שנימחקו
-
אם אני רוצה לראות את הנושא שלי שנימחק אז אני צריך לחזור על כל הציטוטים שנישלחו מאותו נושא, ואז אני ניכנס לנושא שלי שנימחק וכו וכו
אז אני מציע: שכל הנושא שלי (גם המחוקים) יהיו ברשימת כל הנושאים שלי והנושא למשל שנימחק יסומן על זה שזה מחוק (בגדול) ושאר המשתמשים שצופים שרשימת הנושאים בפושט לא יהיה להם גישה, זה יגיע ל'דף לא קיים'
מה אתם אומרים??
@שמואל @אלישי -
אם אני רוצה לראות את הנושא שלי שנימחק אז אני צריך לחזור על כל הציטוטים שנישלחו מאותו נושא, ואז אני ניכנס לנושא שלי שנימחק וכו וכו
אז אני מציע: שכל הנושא שלי (גם המחוקים) יהיו ברשימת כל הנושאים שלי והנושא למשל שנימחק יסומן על זה שזה מחוק (בגדול) ושאר המשתמשים שצופים שרשימת הנושאים בפושט לא יהיה להם גישה, זה יגיע ל'דף לא קיים'
מה אתם אומרים??
@שמואל @אלישי@משה-ג.כ זה רעיון שלדעתי ההנהלה לא תאהב כי לא מוחקים נושא סתם...
אז למה שדווקא לפותח הנושא היה גישה לחומר שמחקו? -
@משה-ג.כ זה רעיון שלדעתי ההנהלה לא תאהב כי לא מוחקים נושא סתם...
אז למה שדווקא לפותח הנושא היה גישה לחומר שמחקו?@עם-ישראל-חיי כתב בהצעת ייעול | לראות את כל הנושאים שקיים אצלי גם שנימחקו:
למה?
גם ככה אני יוכל לצפות בנושא שלי שנימחק אז במקום לעשות כל כל הסיבוב הזהאם אני רוצה לראות את הנושא שלי שנימחק אז אני צריך לחזור על כל הציטוטים שנישלחו מאותו נושא, ואז אני ניכנס לנושא שלי שנימחק וכו וכו
שיהיה פשוט: זה יהיה כבר ברשית הנושאים האחרונים שלי ושרק אני יוכל לצפות בזה
אם מישהו ירצה להכנס אז זה יגיע לכזה מצב
-
@עם-ישראל-חיי כתב בהצעת ייעול | לראות את כל הנושאים שקיים אצלי גם שנימחקו:
למה?
גם ככה אני יוכל לצפות בנושא שלי שנימחק אז במקום לעשות כל כל הסיבוב הזהאם אני רוצה לראות את הנושא שלי שנימחק אז אני צריך לחזור על כל הציטוטים שנישלחו מאותו נושא, ואז אני ניכנס לנושא שלי שנימחק וכו וכו
@משה-ג.כ כתב בהצעת ייעול | לראות את כל הנושאים שקיים אצלי גם שנימחקו:
@עם-ישראל-חיי כתב בהצעת ייעול | לראות את כל הנושאים שקיים אצלי גם שנימחקו:
למה?
גם ככה אני יוכל לצפות בנושא שלי שנימחק אז במקום לעשות כל כל הסיבוב הזהכנראה בכוונה צריך לעשות את כל הסיבוב...
את זה הבנתי לדעתי גם בזה היה חסרון
-
אז למה שדווקא לפותח הנושא היה גישה לחומר שמחקו?@עם-ישראל-חיי כתב בהצעת ייעול | לראות את כל הנושאים שקיים אצלי גם שנימחקו:
אז למה שדווקא לפותח הנושא היה גישה לחומר שמחקו?אני חושב שמדובר (לכה"פ גם) על נושא שהמשתמש עצמו מחק, שהוא גם יכול לשחזר אם הוא רוצה.
@משה-ג.כ כתב בהצעת ייעול | לראות את כל הנושאים שקיים אצלי גם שנימחקו:
זה מגיע לדף של אין הרשאת גישה (403) לא לדף לא קיים (404).