בירור | האם אלי אקספרס שומרת נתוני אשראי?
-
@סוף-הרחוב כתיבת שטויות (לדוגמה שלחברת הסליקה אין גישה לנתוני האשראי) גורמת לך להיות מובך
אבל מתברר שלא@צדיק-תמים כתב בבירור | האם אלי אקספרס שומרת נתוני אשראי?:
@סוף-הרחוב כתיבת שטויות (לדוגמה שלחברת הסליקה אין גישה לנתוני האשראי) גורמת לך להיות מובך
אבל מתברר שלאאך ורק לחברת האשראי (כאל וכו') יש גישה לפרטי כרטיס האשראי המלאים, לחברת הסליקה (יעד שריג וכו') אין גישה לנתוני כרטיס האשראי המלאים, אלא היא משמשת כמתווכת בלבד בין בית העסק לשב"א לשם שידור וביצוע עיסקאות.
וגם כשמבצעים טוקניזציה, משודר רק "קוד" רנדומלי, שאיתו חברת הסליקה יכולה לבצע שוב ושוב עיסקאות על אותו הכרטיס עם אותה פקודה, אך אין לה את פרטי כרטיס האשראי עצמו. -
@צדיק-תמים כתב בבירור | האם אלי אקספרס שומרת נתוני אשראי?:
אבל מתברר שלאאך ורק לחברת האשראי (כאל וכו') יש גישה לפרטי כרטיס האשראי המלאים, לחברת הסליקה (יעד שריג וכו') אין גישה לנתוני כרטיס האשראי המלאים, אלא היא משמשת כמתווכת בלבד בין בית העסק לשב"א לשם שידור וביצוע עיסקאות.
וגם כשמבצעים טוקניזציה, משודר רק "קוד" רנדומלי, שאיתו חברת הסליקה יכולה לבצע שוב ושוב עיסקאות על אותו הכרטיס עם אותה פקודה, אך אין לה את פרטי כרטיס האשראי עצמו. -
@סוף-הרחוב אני רואה שאני מדבר לקיר
בהצלחה@צדיק-תמים כתב בבירור | האם אלי אקספרס שומרת נתוני אשראי?:
@סוף-הרחוב אני רואה שאני מדבר לקיר
בהצלחהמבחינתי זה מדהים לראות אדם שבטוח שהוא צודק וכולם טועים.
ובכל אופן, בעיסקה רגילה אין לחברת הסליקה את מספר כרטיס האשראי המלא, אלא רק לחברת האשראי, ולא יעזור שתכתוב אחרת.
ואיחוליי, בהצלחה גם לך.