בירור | וויז לעיר טבריה לכהנים
-
@iosi-poli המידע לא כזה קשה לאימות הבעייה שהקוד לא עובד ובכול מקרה הוא מנסה לדבר לapi שאין לו את הפרטים בשבילו
בספרייה שהוא המציא -
@קול-קול וכן - מתי יש מנין למנחה באזור ומה הכיוון לירושלים, איפה ניתן להשיג כובע וחליפה, מי ייגש חזן, מי הגבאי, האם היום יש קריאת התורה, מי ידפוק ל"יעלה-ויבוא", מי יקבל עליה, כמה זמן תארך התפילה, איזה נוסח, כמה זמן לתפילת שמונה-עשרה...
יש עוד הרבה רעיונות...

-
פוסט זה נמחק!
-
אם מפתחים את זה יותר, אפשר גם עם גבולות א"י למי שלא רוצה לצאת מהארץ...||בקיצור - "הוויז החרדי"||
-
@קול-קול וכן - מתי יש מנין למנחה באזור ומה הכיוון לירושלים, איפה ניתן להשיג כובע וחליפה, מי ייגש חזן, מי הגבאי, האם היום יש קריאת התורה, מי ידפוק ל"יעלה-ויבוא", מי יקבל עליה, כמה זמן תארך התפילה, איזה נוסח, כמה זמן לתפילת שמונה-עשרה...
יש עוד הרבה רעיונות...

-

מה שעכשיו זה בעקרון עובד (מדי פעם לא אין לי מושג למה..)
הבעיה שזה אתר במחשב,
אני מצרפת תמונה לדוגמא
וגם את 2 הקבצים ששיניתי בהם
(הוספתי סיומת טקסט כי הוא לא נותן להעלות)שיניתי את זה שישתמש ב open route service
זה הקוד ש @cfopuser העלה שם בשרשורכדי להריץ את זה צריך להוסיף בקובץ .env את המפתח הזה OPENROUTESERVICE_API_KEY
-
קיבלתי במייל מהתאחדות טהרת הכהנים
חדש! חדש!
תוכנת ניווט חכמה לכהנים!!
התוכנה נותנת אפשרות נסיעה בכבישי הארץ ללא חשש לטומאת כהנים, לפי 3 דרגות חומרה. לעת עתה התוכנה עוקפת את כל החששות לפי כל הדרגות. רחוב האסור לכהנים – מסומן בצבע כהה, אפשר ללחוץ עליו ולקבל מידע על מהות איסורו.
כמו"כ התוכנה כעת מסמנת רק כבישים לנסיעה ברכב, ולא ברגל ולא בתח"צ, מקווים להתקדמות בשבועות הקרובים [כולל עדכוני עומסי תנועה, יצירת אפליקציה שמתאימה למכשירים של הנהגים! ועוד...]
יש ללחוץ על נקודת התחלה ועל נקודת סיכום, ואז 'חשב מסלול'.
אפשר לנסות ליצור מזה אפליקציה באתר של @צדיק-תמים
עשיתי אחת כזאת לעצמי, אבל השתמשתי בתמונה שלא בדקתי זכויות יוצרים, וגם עוד לא בדקתי שזה עובד, מי שבכל זאת רוצה יכול לכתוב לי בפרטי ואם זה יעבוד אני אשלח לו בלנ"ד, אבל יותר פשוט ליצור לבד
השירות בהרצה - נא לא לסמוך על השירות בשלב זה
-
חדש! חדש!
התוכנה נותנת אפשרות נסיעה בכבישי הארץ ללא חשש לטומאת כהנים, לפי 3 דרגות חומרה. לעת עתה התוכנה עוקפת את כל החששות לפי כל הדרגות. רחוב האסור לכהנים – מסומן בצבע כהה, אפשר ללחוץ עליו ולקבל מידע על מהות איסורו.
כמו"כ התוכנה כעת מסמנת רק כבישים לנסיעה ברכב, ולא ברגל ולא בתח"צ, מקווים להתקדמות בשבועות הקרובים [כולל עדכוני עומסי תנועה, יצירת אפליקציה שמתאימה למכשירים של הנהגים! ועוד...]
עשיתי אחת כזאת לעצמי, אבל השתמשתי בתמונה שלא בדקתי זכויות יוצרים, וגם עוד לא בדקתי שזה עובד, מי שבכל זאת רוצה יכול לכתוב לי בפרטי ואם זה יעבוד אני אשלח לו בלנ"ד, אבל יותר פשוט ליצור לבד
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
חדש! חדש!
-
מצרף כאן את האתר החדש של התאחדות הכהנים כאפליקציה שיצרתי עם האתר של רבינו @צדיק-תמים
-
אגב אם אפשר לשאול מאיפה הם השיגו את המפה הזו שהיא גם נותנת תנועה בזמן אמת וגם היא ממש עדכנית
היא מגוגל מאפס??@עניו-כמשה המפות מGraphHopper.
(באמת מסקרן איך הם משתמשים בAPI כי הוא די יקר ולא נראה לי שהוא רץ באופן פרטי)