בעיה | ג'לי סטאר - נטספארק
-
התקנתי נטספארק על ג'לי סטאר, ומשום מה, אפשר להוריד את הסינון דרך השבתת הVPN בהגדרות VPN (אולי כשהתקנתי את נטספארק זה לא הוגדר טוב שהגישה להגדרות האלו תחסם.). יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה?
-
התקנתי נטספארק על ג'לי סטאר, ומשום מה, אפשר להוריד את הסינון דרך השבתת הVPN בהגדרות VPN (אולי כשהתקנתי את נטספארק זה לא הוגדר טוב שהגישה להגדרות האלו תחסם.). יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה?
@Yerachmiel דיברתי בעבר עם שירות הלקוחות של רימון, ואמרו לי שהם לא תומכים בכלל במכשיר הזה,
ולכן גם אם זה נקלט לך בצורה חלקית על המכשיר לא בהכרח שזה יעבוד בצורה מושלמת. -
אויש. חבל...
-
אויש. חבל...
@Yerachmiel קופץ על הנושא, יש לי ג׳לי סטאר כרגע אני משתמש בו רק לשיחות כשרות אבל הייתי רוצה לדעת-
- מה רמת הסינון של נטספארק (רמה חרדית או דת"לית)
- האם עובד לך שם דפדפן, מייל, וויז, וואטסאפ, פנגו, ומוביט
- האם פתוח לך התקנת יישומים מהמכשיר
- האם אתה משלם תשלום חודשי
תודה רבה
-
@Yerachmiel קופץ על הנושא, יש לי ג׳לי סטאר כרגע אני משתמש בו רק לשיחות כשרות אבל הייתי רוצה לדעת-
- מה רמת הסינון של נטספארק (רמה חרדית או דת"לית)
- האם עובד לך שם דפדפן, מייל, וויז, וואטסאפ, פנגו, ומוביט
- האם פתוח לך התקנת יישומים מהמכשיר
- האם אתה משלם תשלום חודשי
תודה רבה
@קראנץ-ונילה
לא ממש בדקתי, כותב מה שנראה לי, אולי אני טועה.- גם הרמה הגבוהה רמת סינון דת"לית.
- כמדומני שעובד הכל.
- לכאורה כן, כתבו פה פעם שאפשר להגדיר חסימה של זה.
- לטלפון זה תשלום שנתי 220 ש"ח.
-
@קראנץ-ונילה
לא ממש בדקתי, כותב מה שנראה לי, אולי אני טועה.- גם הרמה הגבוהה רמת סינון דת"לית.
- כמדומני שעובד הכל.
- לכאורה כן, כתבו פה פעם שאפשר להגדיר חסימה של זה.
- לטלפון זה תשלום שנתי 220 ש"ח.
מחכה בכליון עיניים שתצא הגירסה החדשה של קיידרואיד. בעיקרון היה לי בעבר קיידרואיד על המכשיר, אבל בגלל צורך באפליקציה מסויימת נאלצתי להסיר ולחפש סינון, בינתיים לא מצאתי משהו שיתאים לי...
-
מחכה בכליון עיניים שתצא הגירסה החדשה של קיידרואיד. בעיקרון היה לי בעבר קיידרואיד על המכשיר, אבל בגלל צורך באפליקציה מסויימת נאלצתי להסיר ולחפש סינון, בינתיים לא מצאתי משהו שיתאים לי...
@Yerachmiel כושר פליי לא יתאים לך?
-
@Yerachmiel כושר פליי לא יתאים לך?
@שאול-208
לא אהבתי אותו. -
@שאול-208
לא אהבתי אותו.@Yerachmiel מישהו העלה כאן בעבר אפליקציה שהוא בנה לנעול את כל האפליקציות חוץ מרשימה לבנה
-
@Yerachmiel מישהו העלה כאן בעבר אפליקציה שהוא בנה לנעול את כל האפליקציות חוץ מרשימה לבנה
@שאול-208 אפשר קישור?