בקשת מידע | אנדרואיד מתקדם בלי אינטרנט עם נראות טובה
-
@צדיק-תמים אולי אתה יודע אם יש ב Atom L את מה שאני צריך? (הסברא נותנת שיש לו לפחות את מה שיש לסטאר, לא?)
אם יש מישהו שיש לו את המכשיר, אשמח מאד שייתן קצת סקירה, אבל בעיקר על הנראות שלו.
ממש ממש אשמח לעזרה מכל מי שיכול לעזור, זה ממש חשוב לי!
@kasnik כתב בבקשת מידע | אנדרואיד מתקדם בלי אינטרנט עם נראות טובה:
יש מה להשתפר...
בכל הדגמים?
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשת מידע | אנדרואיד מתקדם בלי אינטרנט עם נראות טובה:
הסברא נותנת שיש לו לפחות את מה שיש לסטאר, לא?)
למה שלא תעשה השוואה באתר של יוניהרץ?
בכל הדגמים?
אני יודע על הסטאר, (זה לא סטיה של 100 מטר, אלא מקסימום מטר שנים, וגם זה לא תמיד)
-
הסברא נותנת שיש לו לפחות את מה שיש לסטאר, לא?)
בכל הדגמים?
אני יודע על הסטאר, (זה לא סטיה של 100 מטר, אלא מקסימום מטר שנים, וגם זה לא תמיד)
וגם זה לא תמיד)
א"כ זה אולי תלוי בקליטה פשוט
לא מצאתי את המפרט המלא
-
וגם זה לא תמיד)
לא מצאתי את המפרט המלא
ובכל אופן זה לא אמור לקרות במכשיר יותר איכותי...
לא מצאתי את המפרט המלא
-
@נוחעם-FM בדגם של ה2E גם יש מצפן וכו'?
-
@צבי-דורש-ציון הסירטון שהעלתי עם ההסרטת מסך הוא מ JELLY 2E
אני בירושלים אתה מוזמן לראות אותו איך אפשר ליצור קשר איתך? -
@צבי-דורש-ציון הסירטון שהעלתי עם ההסרטת מסך הוא מ JELLY 2E
אני בירושלים אתה מוזמן לראות אותו איך אפשר ליצור קשר איתך?@נוחעם-FM במייל z91659165@gmail.com יישר כח.
-
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | אנדרואיד מתקדם בלי אינטרנט עם נראות טובה:
עם GPS)
יש מה להשתפר...
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | אנדרואיד מתקדם בלי אינטרנט עם נראות טובה:
והוא יותר דק מהסטאר (ועדיין עבה)
כמדומני שהוא אותו הדבר...
-
@kasnik
כמדומני שהוא אותו הדבר...JELLY 2E מידות: 95 × 49.4 × 16.5 מ"מ
JELLY STAR מידות: 95.1 × 49.6 × 18.7 מ"מ
בקיצור הסטאר יותר עבה מה 2E@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | אנדרואיד מתקדם בלי אינטרנט עם נראות טובה:
@kasnik
בקיצור הסטאר יותר עבה מה 2Eהסטאר יותר גדול מ Jelly2 שיותר גדול מ Jelly2 E
-
@kasnik
בקיצור הסטאר יותר עבה מה 2E@נוחעם-FM במשקל, יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
@נוחעם-FM במשקל, יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
@נוחעם-FM באתר שלהם לא מצאתי מידות של 2E ולא משקל.
-
@צבי-דורש-ציון זה אותו פלאפון אין שום הבדל ביניהם אלא כל מוכר פירט דברים אחרים
-
@צבי-דורש-ציון זה אותו פלאפון אין שום הבדל ביניהם אלא כל מוכר פירט דברים אחרים
@נוחעם-FM זה אותו מוכר ושני מחירים, זה מה שלא הבנתי, חשבתי אולי פשוט באחד עשו יותר הנחה או משהו
-
-
כבר דיברו המון על מעין זה, ועברתי גם על הרבה שרשורים בנושא, לא ראיתי עדיין משהו שממש יעזור לי
יש לי צורך במכשיר אנדרואיד מסויים,
אני צריך מכשיר שיש לו GPS מצפן וגירוסקופ (מודד זווית) כמו בסמארטפונים, אני צריך את זה כי אני רוצה שיהיה בו אפליקציות לתצפיות כוכבים כגון סטלריום ועוד אולי. וכן אני צריך שיהיה מפות אופליין, ואפשרות ניווט עם הGPS, וכן אפשרות לקבל נתוני מיקום וכדו' מהGPS (כמו במכשיר GPS).אני לא צריך בכלל חיבור לאינטרנט, אבל כדאי שיהיה אפשר לחבר למחשב להעתקות קבצים וכו', אם כי אני אשמח שיהיה לו חיבור לוויפי עם וייפרי והוא יתחבר לאינטרנט של הסטיק שלי.
צריך שיהיה אפשר גם להוסיף אפליקציות מבחוץ אם אני ירצה להכניס בהמשך (כמובן הכל אופליין בלי אינטרנט).
חשוב לי מאד שיהיה נראות טובה, שלא יראה סמארטפון (לכן אני לא יכול לקחת פשוט סמארטפון ולחסום), וכן בגלל שאני רוצה שזהה יהיה משהו מתקדם, אני לא יודע כמה נגני אנרואיד יעזרו לי בזה.
דיברתי עם הרב גולדברג מרכסים, מי שמכיר את המכשירים שלו, זה נראה בדיוק כמו שאני צריך (לא נראה סמארטפון אלא יותר כמו מחשב כף יד כזה), ויש שם מפות וגוגל סקיי מאפס לתצפיות כוכבים, אבל הוא טען שהמכשירים שלו הם אנדרואיד 2 וממש מיושנים, וזה גם פחות מדוייק וגם גירסאות ישנות. יש בזה חיסרון נוסף שאי אפשר להוסיף בזה אפליקציות, אבל הוא אמר שגם אם הוא יפתח לי במיוחד, לא יוכלו להכניס שם אפליקציות שכבר לא תומכות באנדרואיד 2.. השאלה אם אפשר להשיג משהו דומה מתקדם יותר ולהכשיר.
אשמח מאד לכל מי שיש מידע בעניין, עדיף כמה שיותר לפרט בדיוק. המכשיר חשוב לי מאד.
( @אלף-שין מתאים שיש לך איזה מידע על זה, לא?)
תודה רבה!@צבי-דורש-ציון נתקלתי בבעיה שלך גם כן והחלטתי להשקיע...
רכשתי מכשיר כמו שמשתמשים באיחוד הצלה והוא ממש מעולה (וגם הGPS שלו מאד איכותי)
אם אתה רוצה להשקיע באיזור 1000 ש" על המכשיר אני מצרף קישור (הרכישה באתר הזה מאד זולה בגלל שהוא יבואן באיביי המכשיר עולה 2300 ש"ח...)
https://cellolar.com/product/2541/ -
כבר דיברו המון על מעין זה, ועברתי גם על הרבה שרשורים בנושא, לא ראיתי עדיין משהו שממש יעזור לי
יש לי צורך במכשיר אנדרואיד מסויים,
אני צריך מכשיר שיש לו GPS מצפן וגירוסקופ (מודד זווית) כמו בסמארטפונים, אני צריך את זה כי אני רוצה שיהיה בו אפליקציות לתצפיות כוכבים כגון סטלריום ועוד אולי. וכן אני צריך שיהיה מפות אופליין, ואפשרות ניווט עם הGPS, וכן אפשרות לקבל נתוני מיקום וכדו' מהGPS (כמו במכשיר GPS).אני לא צריך בכלל חיבור לאינטרנט, אבל כדאי שיהיה אפשר לחבר למחשב להעתקות קבצים וכו', אם כי אני אשמח שיהיה לו חיבור לוויפי עם וייפרי והוא יתחבר לאינטרנט של הסטיק שלי.
צריך שיהיה אפשר גם להוסיף אפליקציות מבחוץ אם אני ירצה להכניס בהמשך (כמובן הכל אופליין בלי אינטרנט).
חשוב לי מאד שיהיה נראות טובה, שלא יראה סמארטפון (לכן אני לא יכול לקחת פשוט סמארטפון ולחסום), וכן בגלל שאני רוצה שזהה יהיה משהו מתקדם, אני לא יודע כמה נגני אנרואיד יעזרו לי בזה.
דיברתי עם הרב גולדברג מרכסים, מי שמכיר את המכשירים שלו, זה נראה בדיוק כמו שאני צריך (לא נראה סמארטפון אלא יותר כמו מחשב כף יד כזה), ויש שם מפות וגוגל סקיי מאפס לתצפיות כוכבים, אבל הוא טען שהמכשירים שלו הם אנדרואיד 2 וממש מיושנים, וזה גם פחות מדוייק וגם גירסאות ישנות. יש בזה חיסרון נוסף שאי אפשר להוסיף בזה אפליקציות, אבל הוא אמר שגם אם הוא יפתח לי במיוחד, לא יוכלו להכניס שם אפליקציות שכבר לא תומכות באנדרואיד 2.. השאלה אם אפשר להשיג משהו דומה מתקדם יותר ולהכשיר.
אשמח מאד לכל מי שיש מידע בעניין, עדיף כמה שיותר לפרט בדיוק. המכשיר חשוב לי מאד.
( @אלף-שין מתאים שיש לך איזה מידע על זה, לא?)
תודה רבה!@צבי-דורש-ציון
יש לי jelly 2 ויש לי את כל האופציות שאמרת וגם אני רציתי לעשות את המכשיר אופליןן ובסופו של דבר עשיתי ויש לי ניווט ומפות והתקנת אפליקציות וכדו' -
@צבי-דורש-ציון נתקלתי בבעיה שלך גם כן והחלטתי להשקיע...
רכשתי מכשיר כמו שמשתמשים באיחוד הצלה והוא ממש מעולה (וגם הGPS שלו מאד איכותי)
אם אתה רוצה להשקיע באיזור 1000 ש" על המכשיר אני מצרף קישור (הרכישה באתר הזה מאד זולה בגלל שהוא יבואן באיביי המכשיר עולה 2300 ש"ח...)
https://cellolar.com/product/2541/@Y.A. @y0508352872 יישר כח לשניכם!
אני יעדכן באמת שבסוף הזמנתי גלי 2, לאחר ששיגעתי עוד כמה מהעונים פה גם בנפרד בשאלות מקיפות ובירור בין המכשירים,
שמח שיש פה מישהו גם עם הנסיון למכשיר הפרטי הזה לצורך קרוב (אגב @y0508352872 אפשר להסתדר עם הגודל שלו?)
@Y.A. המכשיר שהצעת, לא אם הנראות הכי טובה, ויש לי בזה עוד כמה חסרונות.