הסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9
-
אני קניתי את הפלאפון אתמול וחפרתי עליו חזק יש שם מליון ואחד פייצרים שצריך לחפור בפלאפון כדי לראות אותם אולי אני יעשה פה פוסט ארוך בהמשך למשל אפשר לעשות שני משתמשים או יותר בפלאפון נגיד כל האפליקציות ביוזר אחד וביוזר השני אפשר להתקין דברים אחרים
-
אני קניתי את הפלאפון אתמול וחפרתי עליו חזק יש שם מליון ואחד פייצרים שצריך לחפור בפלאפון כדי לראות אותם אולי אני יעשה פה פוסט ארוך בהמשך למשל אפשר לעשות שני משתמשים או יותר בפלאפון נגיד כל האפליקציות ביוזר אחד וביוזר השני אפשר להתקין דברים אחרים
@המלאך-הגואל כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
למשל אפשר לעשות שני משתמשים או יותר בפלאפון נגיד כל האפליקציות ביוזר אחד וביוזר השני אפשר להתקין דברים אחרים
זה טוב לנראות כשרה מוגברת...
-
למשל אפשר לעשות שני משתמשים או יותר בפלאפון נגיד כל האפליקציות ביוזר אחד וביוזר השני אפשר להתקין דברים אחרים
@השטייגעניסט כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
מי שמכר לי את הפלאפון אמר לי שהוא מוכר רק חסום ככה שזה לא תורם לפלאפונים פרוצים
-
מישהו פה יודע להגיד כמה הGPS איכותי
-
@המלאך-הגואל קדימה תכתוב לנו, בינתיים המכשיר הזה לא נראה מי יודע מה...
-
@המלאך-הגואל קדימה תכתוב לנו, בינתיים המכשיר הזה לא נראה מי יודע מה...
@מזכירותי לך יש את זה לא?
אז מה אתה רוצה לדעת ?
כרגע אין לי זמן אולי בהמשך בערב או אחרי אבל אם אתה רוצה לברר משהו ספציפי אולי אני יענה על איזה באג או משהו כזה -
מישהו יודע אולי איזה סינון אפשר להתקין על המכשיר הזה בלי שהוא ייפול
בחנויות מוכרים גרסאות עם סינון מובנה רק בלי דפדפן
תודה -
מישהו יודע אולי איזה סינון אפשר להתקין על המכשיר הזה בלי שהוא ייפול
בחנויות מוכרים גרסאות עם סינון מובנה רק בלי דפדפן
תודה@קינג-קומפיוטר כל סינון שמכבד את עצמו עובד על MDM, ופה שאין גישה לאפשרויות מפתחים זה לא פונקציה.
נשאר עריכת קושחה שזה אפשרי לעשות לבדהאמת יש מצב שהמפתח השאיר ניפוי באגים פתוח ואז סגר את הגישה, מישהו ניסה לחבר למחשב?
-
@מזכירותי לך יש את זה לא?
אז מה אתה רוצה לדעת ?
כרגע אין לי זמן אולי בהמשך בערב או אחרי אבל אם אתה רוצה לברר משהו ספציפי אולי אני יענה על איזה באג או משהו כזה@המלאך-הגואל תראה, אני אגיד ך' מה הקטע,
אני כבר רגיל לאנדרואיד, יש לי ארבעה מכשירים וגם אנדרואיד 14, סביר להניח שבגלל זה אני לא מתלהב,
חבל שהמכשיר הזה מקבל קבלת פנים כל כך יבשה, כתבתי מגילה שלמה עם יתרונות ומעלות וגם קצת חסרונות,
תן אתה את מה שהתלהבת ממנו שאנשים יראו שיש לו מה להציע, -
זהו זה שלי אין 4 מכשירים אנדרואיד אלא רק את השיאומיים למינהם ויאנג
ועכשו אני נהנה מאוד מהמכשיר אבל עדיין יש לו מעט חסרונות שאני מקווה שאחרי שאני יעשה גירסא על ידי החנות שקניתי ממנה יהיה הרבה יותר טוב
יש שם דברים שאין בשום מכשיר אחר אבל אני עוד כמה שעות יפרט יותר אם יהיה לי כחמעניין אותי אם אתה חושב שהגירסא דומה ליאנג יותר או לשיאומי חצי טאצ
-
בינתיים אף אחד מהמדריכים שיתאימו לF21 פרו לא עובד במכשיר הזה
- לחצני ניווט של @יצחק-א.
- ניווט מחוות של @Harwona
- חיפוש בהגדרות של @שניאור-שמח
- אפליקציה לחיפוש בהגדרות של @Ykingsmart
-
ודאי שזה שונה שיאומי אנדרואיד 11
והS9 הוא 13 אני מדבר מבחינת נראות
כמו שאתה לוחץ על יישום ויש ווידגטים כמו ביאנג