הסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9
-
Y YOLEVI התייחס לנושא זה
-
@דודי7777 אז יש להסיק שהבעיה בטאצ' קשורה לסוללה הנפוחה (ואגב אתקן שאצלי זה גם היה חודשיים ולא 3 חודשים, ויום אחרי הפוסט הקודם הסוללה נכבתה פתאום בבת אחת אפילו כשאחזה ב98%)
למעשה הלכתי לחיימקה בב"ב החליפו סוללה (הבחור במסירה לא ידע לומר אם עשו משהו נוסף לטאצ' או שזה עבר לבד)
והכל בא על מקומו בשלום
תודה לכל הדואגים..@בינוני כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
@דודי7777 אז יש להסיק שהבעיה בטאצ' קשורה לסוללה הנפוחה (ואגב אתקן שאצלי זה גם היה חודשיים ולא 3 חודשים, ויום אחרי הפוסט הקודם הסוללה נכבתה פתאום בבת אחת אפילו כשאחזה ב98%)
למעשה הלכתי לחיימקה בב"ב החליפו סוללה (הבחור במסירה לא ידע לומר אם עשו משהו נוסף לטאצ' או שזה עבר לבד)
והכל בא על מקומו בשלום
תודה לכל הדואגים..מה המצב היום? חוזר הבעיות עם הסוללה?
-
@בינוני כתב בהסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9:
והכל בא על מקומו בשלום
תודה לכל הדואגים..מה המצב היום? חוזר הבעיות עם הסוללה?
@YOLEVI אני נזהר לא להטעין עם מטען מהיר וכדומה ובינתיים הכל בסדר, אבל אשמח גם אני לדעת קצת יותר על מה שכתב פה @המלאך-הגואל על בטריות חזקות וכו' אם מישהו נוסף שמע על זה או מה.
אגב הסוללה בפרסומת של חיימקה היא סוללה כזו: 2150mAh ובפוסט הראשון פה נכתב שזה סוללה כזאת: 2900 mAh
מישהו שמבין יסביר לי מה אני רואה והאם זה קשור לדברי המלאך הגואל הנ"ל